Junior potrzebny od zaraz!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#51 Postautor: kdsz » 24 listopada 2004, o 14:45

Dudi pisze:No właśnie, jeśli się nie ma nic do powiedzenia...prócz bełkotu!

A Ty co masz w takim razie do powiedzenia w tej kwestii, poza "kupmy sobie juniora"?? Daj jakis konkretny realny przyklad mlodziezowca ktory moze nas wzmocnic.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

spedway fan holigans

#53 Postautor: spedway fan holigans » 24 listopada 2004, o 14:47

U NAS TEŻ ZABŁYŚNIE DIAMENCIK W OSOBIE KACPRA KĘPY! JAK UWAŻACIE?
:roll:
SPEDWAY FAN HOLIGANS

spedway fan holigans

#54 Postautor: spedway fan holigans » 24 listopada 2004, o 14:50

A POZA TYM DAWID STACHYRA MOZE SIE ROZIEZDZI
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Krychs
Senior

#55 Postautor: Krychs » 24 listopada 2004, o 14:57

sting126 pisze:wiesz - do jazdy w lidze (i pewnie w MDMP) zostaja Smieja, Druchniak i Szczyrba... Wiec moze akurat na rok by go oddali zeby sie objezdzal...

Może kwestia ewentualnego wypożyczenia wchodziłaby w grę, tylko jaki to ma sens :?: Jestem przeciwny jednosezonowemu wypożyczaniu juniorów. Nawet jeśli taki zawodnik rozwinął się w naszym klubie i tak musimy go oddać do klubu macierzystego. Lepiej szkolić własną młodzież i w nią inwestować pieniądze. Mamy przecież własne talenty Kacpra i Rafała i nimi trzeba się zaopiekować by stali się klasowymi zawodnikami.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#56 Postautor: Talib » 24 listopada 2004, o 14:58

"No właśnie, jeśli się nie ma nic do powiedzenia...prócz bełkotu!"

Dudi! Już dawno chciałem Ci napisać, że niektóre twoje wypowiedzi są żenująco żałosne, ale ponieważ w młodości odebrałem staranne wychowanie do tej pory powstrzymywałem się od tego. Jeśli więc jesteś taki mądrala to proszę bardzo wyjaśnij mi dwie kwestie.

Po pierwsze. Napisz łaskawie co konkretnie w moim poście, który tak wzburzył twoje szare komórki, było bełkotem?

Po drugie. Zaproponuj konkretną kandydaturę na wzmocnienie składu juniorem. Tylko pamiętaj o budżecie w wysokości niewiele ponad milion złotych.

A może jest odwrotnie? To nie ja uprawiam bełkot, tylko ty Dudi zakładasz wątek, którego równie dobrze mogłoby nie być, ponieważ nic nie wnosi lub wnosi bardzo niewiele do dyskusji na temat składu?

Dudi
Junior

#57 Postautor: Dudi » 24 listopada 2004, o 15:03

:D
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, o 09:55 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#58 Postautor: kdsz » 24 listopada 2004, o 15:08

Czlowieku, sam unikasz rzeczowej dyskusji. Pytamy Cie z Talibem o propozycje wzmocnienia skladu [powtarzam realnÄ…!!!!], a ty sie obrazasz jak male dziecko i wyzywasz nas od malolatow. Rzeczywiscie, szkoda palcow na dyskusje z TobÄ…, przykre...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2004, o 15:09 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Krychs
Senior

#59 Postautor: Krychs » 24 listopada 2004, o 15:09

Dudi pisze:Ręce opadają! Nie chcę nikogo obrażać, więc lepiej zamilknę na pewien czas! Sorry ale poza Gelem i jeszcze może jednym gościem nie ma z kim rozmawiać... Zbyt długo interesuję się tym sportem by czytać głupoty i polemizować z mundrołami z doświadczeniem kilku sezonów! Chyba się przeliczyłem...A co do zgłoszonego wątku, to nadal uważam, że to sprawa najważniejsza i trzeba coś z tym zrobić! Talib, masz wiele wpisów, jestes kadrowiczem, jestes najlepszy!

Dudi ale tu nie chodzi o to kto ile ma wpisów itp. Ale nie masz też monopolu na wiedzę żużlową i nie obrażaj innych forumowiczów. Czy uważasz się za osobę nieomylną :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#60 Postautor: Łoptymista » 24 listopada 2004, o 15:10

Dudi pisze:Ręce opadają! Nie chcę nikogo obrażać, więc lepiej zamilknę na pewien czas! Sorry ale poza Gelem i jeszcze może jednym gościem nie ma z kim rozmawiać... Zbyt długo interesuję się tym sportem by czytać głupoty i polemizować z mundrołami z doświadczeniem kilku sezonów! Chyba się przeliczyłem...A co do zgłoszonego wątku, to nadal uważam, że to sprawa najważniejsza i trzeba coś z tym zrobić! Talib, masz wiele wpisów, jestes kadrowiczem, jestes najlepszy!

Więć oświecaj nas ślepych i głupich zamiast się obrażać. Jak tylko wrócimy z leżakowania w przedszkolu chętnie poczytamy co masz do powiedzenia. Nie ma co się nadymać na cały świat, tylko dlatego że inni myślą inaczej niż ty. A obnoszenie się z żużlowo- kibicowskim kombatanctwem jest śmieszne.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#61 Postautor: Talib » 24 listopada 2004, o 15:15

Dudi napisał:

"Sorry ale poza Gelem i jeszcze może jednym gościem nie ma z kim rozmawiać... Zbyt długo interesuję się tym sportem by czytać głupoty i polemizować z mundrołami z doświadczeniem kilku sezonów! Chyba się przeliczyłem..."

Ładnie wam pojechał drodzy użytkownicy tego forum :) .

Dudi zbadaj się, bo zaczynasz zachowywać się jak rozkapryszona panienka. Zaczepiasz niegrzecznie ludzi i dziwisz się, że ci niegrzecznie odpowiadają. Zapomniałeś też dopisać weteranie tego sportu co w moim poście było bełkotem. No chyba, że poziom tej dyskusji jest zbyt niski dla takiego znawcy. Tylko po co zakładasz w takiej sytuacji wątki zamiast prowadzić naprawdę wartościowe dyuskusje z Gelem i tym jeszcze jednym gościem? Co do licznika postów zajrzyj sobie do Opinii na temat forum i odszukaj mój post, w którym zaproponowałem zlikwidowanie licznika i rang użytkowników jako remedium na twórczość niektórych użytkowników, ale dziękuję za wyrazy uznania.

I wiesz co? Twoje posty są dziwnie podobne do postów niejakiego kyniaka, nie wchodzi tu przypadkiem w grę rozdwojenie jaźni?

Dudi
Junior

#63 Postautor: Dudi » 24 listopada 2004, o 15:23

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, o 09:55 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#64 Postautor: Gosia » 24 listopada 2004, o 15:24

Gawrzyk coś Ci kiepsko ta śląska gwara wychodzi 8)

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#65 Postautor: Lublin_Fan » 24 listopada 2004, o 15:26

Na przełamanie się Dawida czekaliśmy juz 3 sezony. Argumentowanie jest postawy tym, że zawsze był w cieniu Jelenia są po prostu śmieszne. Były takie momenty, że Jeleniewski we własnej nieporadności przechodził sam siebie a 3/4 ludzi obserwujących jego wyczyny dotykała choroba nerwowa zwana (sorry za wyrażenie) kurwicą. A Dawid mimo wszystko, był jeszcze słabszy. Jazda tylko przy krawęźniku, cały sezon jedną ścieżką. Kompletny brak odwagi aby znaleść przyczepność szerzej i zwyczajnie w świecie kogoś wyprzedzić. Starty również nie są jego mocną stroną bo zdarzały mu się i takie, że na samym wyjściu spod taśmy był o metr z tyłu.
Nie ma się co oszukiwać, że młody Stachyra wreszcie się rozkręci. Po prostu nie ma ku temu przesłanek. Uważam, że nie do końca jest prawdą stwierdzenie, że u juniorów nigdy nic nie wiadomo i mogą zacząć jeździć z dnia na dzień. To czy ktos ma talent i zacięcie do żużla da się zaobserwować dość szybko. Dawid jest niestety tylko rzemieślnikiem, który próbuje ale mu sie nie udaje.

Mimo wszystko w obecnej sytuacji widzę same plusy. Jestem niemal przekonany, że już w połowie sezonu Dawid będzie woził tyły za Kacprem. Sutuacja dla nas wprost idealna bo nadchodzi największy talent od czasów Staszaka i Dadosa. Wspomnicie moje słowa :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#66 Postautor: Łoptymista » 24 listopada 2004, o 15:30

Dudi pisze:Ciebie akurat Loptymisto zaliczałem,(już nie) do tych, którzy coś wnoszą na forum i z kim można rzeczowo wymienic poglądy, a ponieważ Cię znam , to wiem, ze nie jesteś idiotą! Nie rozumiem więc , czemu dołączyłeś do stada...? A co do kopmbatanctwa to jednak wiele lat fascynacji do bólu tym sportem, daje wielką wiedzę i wyczucie. Ale co ja będę gadał...Bawcie się!

To napisz kim jesteÅ›, bo jakos po avatarze nie poznaje. :? :?:
A tak poważniej to powtórzę, że nie ma co się nadymać i obarżać. Piszesz i czytasz tak działa każde forum. Jedni cię chwalą, inni jeb..., jeszcze inni twierdzą, że się na tobie rozczarowali i zapisują do stada. Taki lajf

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#68 Postautor: Talib » 24 listopada 2004, o 15:37

Łoptymista napisał:

"To napisz kim jesteÅ›, bo jakos po avatarze nie poznaje."

Przepraszam, że się wtrącam, ale jak Ci napisze to się zdziwisz. Tak samo jak kyniak. Pisze, że mu się zdaje, iż mnie zna, a potem jak co do czego to ... dutki w miech i cisza jak w grobie. Pewnie to sam Hans Nielsen oświeca nas, a my usiłujemy z nim jeszcze polemizować. Co za młodzież...

A teraz z innej beczki. Skoro jedziemy juniorami w składzie: Stahcyra, Kępa, Wrona, Bałabuch. Mam takie pytanie jak Ci dwaj ostatni wygladają ze sprzętem i czy klub ewentualnie planuje im jakoś w tej kwestii pomóc? W przypadku kontuzji (odpukać!) może to być dosyć ważna kwestia.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#69 Postautor: motorlublin » 24 listopada 2004, o 15:43

Trzeba zacząć od tego ,że Dawid wcale nie musi jeździć w Lublinie! Póki co przyszłość duetu S. nie jest znana...Kto wie czy nie wrócą np. do Rzeszowa...
Wtedy będzie problem w lublinie z juniorami,ale kupić nie ma za co i kogo, a wypożyczanie jest pozbawione sensu i logiki...
Lepiej niech klub KUPI 2 konkretne - nowe - motocykle i udostępni je własnym wychowankom!

Dudi
Junior

#70 Postautor: Dudi » 24 listopada 2004, o 15:46

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, o 09:56 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Krychs
Senior

#71 Postautor: Krychs » 24 listopada 2004, o 15:49

Dudi pisze:Pomyliłem się wchodząc na forum i tyle...Może intelektualnie nie daję rady ?

Święte słowa...

Dudi
Junior

#73 Postautor: Dudi » 24 listopada 2004, o 21:07

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, o 10:03 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Dudi
Junior

#75 Postautor: Dudi » 24 listopada 2004, o 22:14

:lol:
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, o 10:11 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.