Dudi pisze:No właśnie, jeśli się nie ma nic do powiedzenia...prócz bełkotu!
A Ty co masz w takim razie do powiedzenia w tej kwestii, poza "kupmy sobie juniora"?? Daj jakis konkretny realny przyklad mlodziezowca ktory moze nas wzmocnic.
Dudi pisze:No właśnie, jeśli się nie ma nic do powiedzenia...prócz bełkotu!
sting126 pisze:wiesz - do jazdy w lidze (i pewnie w MDMP) zostaja Smieja, Druchniak i Szczyrba... Wiec moze akurat na rok by go oddali zeby sie objezdzal...
Dudi pisze:Ręce opadają! Nie chcę nikogo obrażać, więc lepiej zamilknę na pewien czas! Sorry ale poza Gelem i jeszcze może jednym gościem nie ma z kim rozmawiać... Zbyt długo interesuję się tym sportem by czytać głupoty i polemizować z mundrołami z doświadczeniem kilku sezonów! Chyba się przeliczyłem...A co do zgłoszonego wątku, to nadal uważam, że to sprawa najważniejsza i trzeba coś z tym zrobić! Talib, masz wiele wpisów, jestes kadrowiczem, jestes najlepszy!
Dudi pisze:Ręce opadają! Nie chcę nikogo obrażać, więc lepiej zamilknę na pewien czas! Sorry ale poza Gelem i jeszcze może jednym gościem nie ma z kim rozmawiać... Zbyt długo interesuję się tym sportem by czytać głupoty i polemizować z mundrołami z doświadczeniem kilku sezonów! Chyba się przeliczyłem...A co do zgłoszonego wątku, to nadal uważam, że to sprawa najważniejsza i trzeba coś z tym zrobić! Talib, masz wiele wpisów, jestes kadrowiczem, jestes najlepszy!
Dudi pisze:Ciebie akurat Loptymisto zaliczałem,(już nie) do tych, którzy coś wnoszą na forum i z kim można rzeczowo wymienic poglądy, a ponieważ Cię znam , to wiem, ze nie jesteś idiotą! Nie rozumiem więc , czemu dołączyłeś do stada...? A co do kopmbatanctwa to jednak wiele lat fascynacji do bólu tym sportem, daje wielką wiedzę i wyczucie. Ale co ja będę gadał...Bawcie się!