Sezon 2004, sukces czy porażka ?
-
Danio
Moim zdaniem sezon 2004 to ogromny sukces- największy od 9 lat po spadku MOTORU z Extraligi!! Biorąc pod uwagę najpierw śmierć Roberta Dadosa, który zapewne byłby naszym liderem krajowym obok Petera Karlssona potem kontuzję Tomka Piszcza, kontuzję D. Stachyry oraz D. Jeleniewskiego, skandaliczne zachowanie Śledzia oraz afere z Panem Kaczmarkiem który odebrał nam cenne 2 punkty oraz miano niepokonanej drużyny na własnym torze
To sezon bardzo udany a gdyby nie te fakty zaistniałe mielibyśmy dziś Extralige!!! Wtedy Lotos jeżdziłby w barażach.
Dlatego uważam że gdy obecny skład zostanie zatrzymany i ominą nas kontuzję wraz z J. JENSENEM oraz może drugim stranieri znowu powalczymy o Extralige! i wcale nie jesteśmy bez szans
Dlatego uważam że gdy obecny skład zostanie zatrzymany i ominą nas kontuzję wraz z J. JENSENEM oraz może drugim stranieri znowu powalczymy o Extralige! i wcale nie jesteśmy bez szans
Gawrzyk pisze:Scream pisze:Jeszcze chwila i ten temat zamieni sie w lukier ktorym beda oplywac wlodarze klubu... (Gawrzyk temat byl na zamowienie?)
slucham? przeciez poprosilem tylko o odpowiedz na pytanie. jeszcze moze wszystkich ktorzy sie wpisali przekupilem ?
Przeciez kazdy ma prawo wypowiedziec sie, że to totalna porażka. Nikt tego nie broni. Niech poda argumenty i bedzie ok.
Czy to moja wina, że wiekszosc uznaje wynik za sukces?
Gawrzyk...temat byl jednak na zamowienie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Johnny Bravo
-
Johnny Bravo
Johnny Bravo pisze:Wygląda na to, że została zdemaskowana grupa trzymająca władzę. tylko kim jest harry![]()
A Gawrzyk o chyba za młody do tego wszystkiego
Hmmm?? to nie wiedziałes ze Mr Siwek jest dyrektorem naszego klubu a Gawrzyk to sprawozdawca Radio Maryja
- Łoptymista
- Trener
Johny fajnie, że już wstałeś.
SÅ‚yszaÅ‚em, że harry i ty to jakaÅ› jedna paczka. Siwek już dawno zostaÅ‚ zdemaskowany i jest nim Åoptymista. Gawrzyk jest postaciÄ… fikcyjnÄ… powoÅ‚anÄ… do życia na potrzeby północnokoreaÅ„skich testów nad jadalnoÅ›ciÄ… filcowych podeszw. W rzeczywistoci za bezsensowne wypowiedzi Gawrzykia odpowiada Adler, którego hobby to obserwowanie nocnych rytuałów godowych wyraków. Teraz chyba jest już wszystko jasne.
TŻ e-liga! Wkrótce! Albo troche później. Amen, dobranoc, ciao i tup tup.
PS Wreszcie jakaÅ› merytoryczna dyskusja.
SÅ‚yszaÅ‚em, że harry i ty to jakaÅ› jedna paczka. Siwek już dawno zostaÅ‚ zdemaskowany i jest nim Åoptymista. Gawrzyk jest postaciÄ… fikcyjnÄ… powoÅ‚anÄ… do życia na potrzeby północnokoreaÅ„skich testów nad jadalnoÅ›ciÄ… filcowych podeszw. W rzeczywistoci za bezsensowne wypowiedzi Gawrzykia odpowiada Adler, którego hobby to obserwowanie nocnych rytuałów godowych wyraków. Teraz chyba jest już wszystko jasne.
TŻ e-liga! Wkrótce! Albo troche później. Amen, dobranoc, ciao i tup tup.
PS Wreszcie jakaÅ› merytoryczna dyskusja.
harry pisze:Cooper pisze:248 moich postow trzeba bylo, zebym w koncu zamieszal tym forum
Ooo! Zaraz forum ledwie jeden temat i to przez przypadek![]()
![]()
![]()
OK, popadlem w samozachwyt. Fakt-jeden temat i w dodatku na zamowienie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No dobra. Jak siÄ™ już tak wszyscy ujawniajÄ…, to w takim razie i ja dodam kilka słów od siebie. Na poczÄ…tku jak przyszyÅ‚am na stadion to byÅ‚am silnie wystraszona. Straszny huk, że aż uszy puchÅ‚y. No i ta jazda bez sensu tylko w jednym kierunku, jakby im siÄ™ kierownica zacięła. SÅ‚owem, z wyjÄ…tkiem trawy na samym Å›rodku stadionu, reszta mi siÄ™ nie za bardzo podobaÅ‚a. W ogóle nie lubiÅ‚am sportu, z wyjÄ…tkiem skoku o tyczce, jak skakaÅ‚ Kozakiewicz. Teraz, to co innego. Å»użel bardzo mi siÄ™ podoba, a najbardziej lubiÄ™ kluby, w których jeżdżą inne zwierzÄ™ta. Dlatego mogÄ™ powiedzieć, że moim ulubionym klubem jest Stal Rzeszów, bo startujÄ… w niej wilk i baran, choć tego pierwszego trochÄ™ siÄ™ bojÄ™. W Lublinie jeździÅ‚ nawet Åšledź, ale to dla mnie nie miaÅ‚o znaczenia, bo co to za zwierzÄ™ bez sierÅ›ci. Co innego JeleÅ„. Ja też mam sierść i jestem z tego bardzo dumna. Moja sierść jest siwa i pewnie dlatego mam na imiÄ™ Siwucha, choć niektórzy twierdzÄ…, że z innej przyczyny. To znaczy na cześć dyrektora albo ulubionego napoju lubelskich zawodników. Podobno smakuje lepiej niż metanol, co przecież wcale nie jest takie dziwne, bo gdyby metanol byÅ‚ smaczniejszy, to nasi żużlowcy nie mieliby na czym jeździć. Teraz jest okres transferowy i bardzo siÄ™ bojÄ™, że znajdÄ… jakÄ…Å› mÅ‚odszÄ… kozÄ™ i już nie bÄ™dÄ™ chodzić na mecze. Choć mam nadziejÄ™, że coÅ› siÄ™ zmieni i wprowadzÄ… kategorie wiekowe. Wtedy ja bÄ™dÄ™ chodzić w seniorach a ta mÅ‚oda niech sobie draÅ‚uje po torze jako junior. Na razie siedzÄ™ sobie w oborze i stukam na forum, choć Å›winie i krowy na poczÄ…tku siÄ™ bardzo dziwiÅ‚y, że koza może interesować siÄ™ żużlem. Obecnie same coraz częściej też siedzÄ… w internecie, a najbardziej w wÄ…tkach na temat sponsora i naszego skÅ‚adu na 2005. ModlÄ… siÄ™, żeby wyleciaÅ‚ z niego Franek, bo nie trzeba tÅ‚umaczyć, co dla zwierzÄ…t z regionu oznacza sponsoring ZakÅ‚adów MiÄ™snych „ KoÅ„skowola”. Ja tam do Franka nic nie mam, ale też bym wolaÅ‚a w jego miejsce Bajerskiego. Może dlatego, że bardzo lubiÄ™ zespół Bajer Full.
Pozdrawiam
Siwucha
Pozdrawiam
Siwucha