Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Boss

#26 Postautor: Boss » 21 listopada 2004, o 19:34

_piotrusss pisze:Jak jeździł u nas Lee to raz na meczu usłyszalem jak jedna osoba zdziwiona mówi do drugiej "To nie jest Rickardsson? Ja myslałam że to ten Szwed...." Zapewne było takich osób więcej... wiec moze ściągnać jakiegoś zawodnika ktory ma tak samo na nazwisko jak jakaś gwiazda speedwaya... może by się jakiś znalazł :D Albo zmienić któremuś nazwisko np. na Gollob :]

tez nie raz tak słyszalem
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#27 Postautor: Prymus » 21 listopada 2004, o 19:36

Hehe... Ja za to kiedys tez próbuje kumpla wyciagnać na mecz, bodajze ze Startem Gniezno... Wygladało to mniej wiecej tak:

Kumpel- Kto bedzie u nas jezdzil?
Ja- Knapp, Frankow, Truminski, Mordel itd...
Kumpel- Mordel?! O kur**!!! To on jeszcze jezdzi?!
:)

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#28 Postautor: _piotrusss » 21 listopada 2004, o 19:38

Prymus pisze:Hehe... Ja za to kiedys tez próbuje kumpla wyciagnać na mecz, bodajze ze Startem Gniezno... Wygladało to mniej wiecej tak:

Kumpel- Kto bedzie u nas jezdzil?
Ja- Knapp, Frankow, Truminski, Mordel itd...
Kumpel- Mordel?! O kur**!!! To on jeszcze jezdzi?!
:)

Pozdro

No i przyszedł słysząc że będzie jeździł Mordel? ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#29 Postautor: grzesieck » 21 listopada 2004, o 19:40

Ja mam takiego kolege, ktorego juz od 2 lat probuje wyciagnac na żużel ale jakos bez powodzenia. Każda rozmowa sprowadza sie do tego:

Ja: "chodz z nami w niedziele na żużel"
On: "a bedzie duzo wypadkow?"
Ja: "skad mam wiedziec?!"
On: "eeee, nie chce mi sie"
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#30 Postautor: Cz@rek » 21 listopada 2004, o 23:40

Bimmer pisze:Moja refleksja jest taka, że w sezonie 2005 bardzo ważny będzie... kalendarz. Wygląda na to, że kilka I-ligowych klubów obrabowało bank, otworzyło pralnię brudnych pieniędzy albo, co najbardziej prawdopodobne, podpisało kontrakty na podstawie promes od sponsorów, które przez tych ostatnich nie zostaną wykonane. Innymi słowy, liczę na to, że w tych klubach po kilku kolejkach skończy się kasa, bo okaże się, że to, co sponsorzy im palcem na wodzie napisali w listopadzie, to 1/5 tego, na co ich ostatecznie stać. Więc cały szkopuł w tym, żeby z tymi drużynami jechać jak najpóźniej, kiedy już będą jeździć juniorami :)

Czyli z tego wniosek ze najwazniejsze dostać sie do pierwszej czwórki
a potem...
co niekórym kasa sie skonczy :twisted: i E-liga nasza :!: :twisted:

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#31 Postautor: okon » 22 listopada 2004, o 01:54

grzesieck pisze:Ja mam takiego kolege, ktorego juz od 2 lat probuje wyciagnac na żużel ale jakos bez powodzenia. Każda rozmowa sprowadza sie do tego:

Ja: "chodz z nami w niedziele na żużel"
On: "a bedzie duzo wypadkow?"
Ja: "skad mam wiedziec?!"
On: "eeee, nie chce mi sie"

To powiedz mu ze tak heheh tylko zobacz czy jacys Rzeźnicy jada :D np w Gorzowie mamy 2-óch :D pytanie czy ten 2 zostanie ale wszytko na dobrej drodze amianowice chodzi mi o Flisa i Hliba :) Flisa znacie chyba :P z tych juz zdolnosco hehe
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Gość

#32 Postautor: Gość » 22 listopada 2004, o 08:36

terminarzu nie znam ale prawdopodobnie pierwszy mecz mamy wyjazdowy do Grudziadza. Nastomiast fajna sytuacja moze spotkac kibicow w juz pierwszej kolejce gdzie Ostrow podejmowal by u siebie Rzeszów co wiaze sie z jazda dwoch Karlików :P Może e-liga nie zajac ale jakos nie chce mi sie patrzec juz 3 rok na ta pierwsza lige. ile mozna tu siedziec !!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: ravajas » 22 listopada 2004, o 08:57

grzesieck pisze:[
9. Knapp
10. Franków/Trumna/Jeleń
11. Piszcz
12. Baran
13. Jensen
14. Kępa
15. Stachyra

Mi sie taka opcja baaaaardzo podoba i mysle ze wszystkie Gorzowy, Ostrowy i Rybniki moglyby nam robic gałe :wink:

na papierku ładnie wygląda, ale pomyślcie co było jak rzeszów do nas przyjechał na ostatni mecz? też mieli takie pary, że moja wiara w nasze zwycięstwo była wystawiana na ciężką próbę: jak nie Rempała z Trojanem, to Baran z Gjeddem, jak nie Ci, to Kuciapa z Miesiącem... a jednak się udało wysoko wygrać. I zdaje mi się, że w dużej (nie tylko, ale zawsze...) mierze przez ich defekty. Tak więc mnie nasz skład z Jenssenem i Baranem (nawet gdyby) na glebę nie powala.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#34 Postautor: Łoptymista » 22 listopada 2004, o 10:32

okon pisze:To powiedz mu ze tak heheh tylko zobacz czy jacys Rzeźnicy jada :D np w Gorzowie mamy 2-óch :D pytanie czy ten 2 zostanie ale wszytko na dobrej drodze amianowice chodzi mi o Flisa i Hliba :) Flisa znacie chyba :P z tych juz zdolnosco hehe

Znamy, niestety znamy.
Znamy też jego zdolności do samodestrukcji. Do dzisiaj pamiętamy jego piękny przelot w meczu z Lublinem, kiedy to fiknął kozła tuż przed metą. :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#35 Postautor: Gelo » 22 listopada 2004, o 14:26

Węgrzyk wlasnie podpisał w Ostrowie. No to pierwsza czwórka się szybko oddala. :cry:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#36 Postautor: Łoptymista » 22 listopada 2004, o 14:31

Gelo pisze:Węgrzyk wlasnie podpisał w Ostrowie. No to pierwsza czwórka się szybko oddala. :cry:

Tragizujesz. Nie widzisz, ze właśnie działacze z Ostrowa znowu popełnili finansowe samobójstwo i za pewne niedługo będą tego bardzo, ale to bardzo żałować. :? 8) Karlsson - Węgrzeyk - Jędrzejak. Sami komornicy :cry:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#37 Postautor: Gelo » 22 listopada 2004, o 14:32

Łoptymista pisze:
Gelo pisze:Węgrzyk wlasnie podpisał w Ostrowie. No to pierwsza czwórka się szybko oddala. :cry:

Tragizujesz. Nie widzisz, ze właśnie działacze z Ostrowa znowu popełnili finansowe samobójstwo i za pewne niedługo będą tego bardzo, ale to bardzo żałować. :? 8) Karlsson - Węgrzeyk - Jędrzejak. Sami komornicy :cry:

No rzeczywiście - oni już nie żyją, a jeszcze nie pojechali :lol:

Kamil78
Kontakt:

#38 Postautor: Kamil78 » 22 listopada 2004, o 14:49

Mysle ze powinnismy na to popatrzec z wiekszym optymizmem. Ten kontrakt w pierwszej kolejnosci z pierwszej czworki moze wyeliminowac Rybnik, a co z Ostrowem to zobaczymy czy im wystarczy pieniedzy do konca sezonu. A jezeli wegrzyk przestanie jechac, bo "zaoszczedzi " na sprzecie, lub z innych powodow to bedzie to kolejny nieudany transfer ostrowa

Awatar użytkownika
Boss

#39 Postautor: Boss » 22 listopada 2004, o 15:16

tz fan pisze:terminarzu nie znam ale prawdopodobnie pierwszy mecz mamy wyjazdowy do Grudziadza. Nastomiast fajna sytuacja moze spotkac kibicow w juz pierwszej kolejce gdzie Ostrow podejmowal by u siebie Rzeszów co wiaze sie z jazda dwoch Karlików :P Może e-liga nie zajac ale jakos nie chce mi sie patrzec juz 3 rok na ta pierwsza lige. ile mozna tu siedziec !!

ja słyszalem że pierwszy mecz z krosnem na wyjeżdzie
:twisted:
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Shack
Administrator

#40 Postautor: Shack » 22 listopada 2004, o 15:22

Boss pisze:ja słyszalem że pierwszy mecz z krosnem na wyjeżdzie

jesli jest sprawiedliwosc jakas na tym swiecie to raczej pierwszy z krosnem (blisko, specjalnie tak sie ustala) i u siebie (w tamtym roku zaczynalismy na wyjezdzie)

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#41 Postautor: Apocalips » 22 listopada 2004, o 15:24

Shack pisze:
Boss pisze:ja słyszalem że pierwszy mecz z krosnem na wyjeżdzie

jesli jest sprawiedliwosc jakas na tym swiecie to raczej pierwszy z krosnem (blisko, specjalnie tak sie ustala) i u siebie (w tamtym roku zaczynalismy na wyjezdzie)

A czy nie ma tak, że beniaminek swój pierwszy mecz jeździ u siebie :?:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Michael

#42 Postautor: Michael » 22 listopada 2004, o 16:27

No wlasnie chyba tak jest.
Jak my awansowalismy to byl u nas mecz z Rybnikiem.
Jak Tarnow awansowal to w kolejce mieli sie zmierzyc z Wlokniarzem czyli mistrzem.
To jest chyba tak ze beniaminek jezdzi z najlepsza druzyna ligi do ktorej awansowal.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#43 Postautor: Prymus » 22 listopada 2004, o 16:38

Michael pisze:To jest chyba tak ze beniaminek jezdzi z najlepsza druzyna ligi do ktorej awansowal.

Czyli wszystko by sie zgadzalo. Tyle ze tych beniaminki sÄ… dwa. :wink:

Sam sie juz zastanawiam czy w Ostrowie sie ostro chlopaki najarali, czy najedli czegos nieswiezego... No, chyba ze upadli z wysoka.... :wink:

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#44 Postautor: Talib » 22 listopada 2004, o 18:21

"jesli jest sprawiedliwosc jakas na tym swiecie to raczej pierwszy z krosnem (blisko, specjalnie tak sie ustala) i u siebie (w tamtym roku zaczynalismy na wyjezdzie)"

Pierwszy mecz z Krosnem na wyjeździe.

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_kros ... 1089878610

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#45 Postautor: Dobromir » 22 listopada 2004, o 18:55

Nam bardziej na ręke jest chyba 1 mecz w Krośnie a nie u nas póki jeszcze Krosno sie nie rozjeździ i nie zacznie szukac punktów za wszelką cene tym bardziej ze na ich lotnisku nigdy naszym zawodnikom sie dobrze nie jeździło (patrz sezon 2002)

marshii

#46 Postautor: marshii » 22 listopada 2004, o 20:47

YO tak czytam co piszecie o ostrowskich transferach i troche mnie smiesz wasze wypowiedzi!! unas prezes Łyczywek wie co robi i na co stac nasz klub! dotego na portalu sportowefakty.pl pisze ze blisko nas byl balinski a Tygodnik Zulowy napomina cos o Ulamku w Intarze !! wiec ekipe mozemy miec dobra wtedy all sie wyjasni na stadionie i zobaczymy co z tego bedzie

marshii

#47 Postautor: marshii » 22 listopada 2004, o 20:48

Tygodnik Zuzlowy mialo byc :D

Bartoszko

#48 Postautor: Bartoszko » 22 listopada 2004, o 21:15

hmm Widze ze Lublin chyba nmam zazdrosci transferow :D ja mam nadzieje ze dojdzie do wszystkich jakich sa zaplanowane a o kase w naszym klubie sie nie martwcie patrzcie zeby Waszemu klubowi starczylo do konca sezonu my mamy dobrych sponsorow i mysle ze tak jak Mowil moj kumpel marshii nasz prezes wie co robi :)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#49 Postautor: Mars » 22 listopada 2004, o 21:41

my tez siw wzmocnimy Jasio stachyra odejdzie wezmie ze soba synka za juniorow bedziemy miec Kepe i Wrone (jak jeszcze jezdzi) Piszcz pojdzie do Ostrowa Knapp do Rzeszowa i mamy ekipe na ekstralige ale 2ligowa wtedy podziekuje dzialaczom niech czekaja dalej..

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#50 Postautor: _piotrusss » 22 listopada 2004, o 22:22

Mars pisze:my tez siw wzmocnimy Jasio stachyra odejdzie wezmie ze soba synka za juniorow bedziemy miec Kepe i Wrone (jak jeszcze jezdzi) Piszcz pojdzie do Ostrowa Knapp do Rzeszowa i mamy ekipe na ekstralige ale 2ligowa wtedy podziekuje dzialaczom niech czekaja dalej..

POZDRAWIAM

Nie popłacz się... w tamtym roku tez nie było pośpiechu i jakoś skład zebraliśmy bardzo dobry... Czy wy ludzie tylko narzekac potraficie? Poczekaj, jeśli bedzie tak jak mówisz to będziesz mógl mieć pretensje a nie już przed wschodem słońca wiesz że dzień jest zły... (to tak z piosenki:P)
Pozdrawiam
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski