Senior 2005
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Na dzien dzisejszy zapominamy o panach Swiderskim Slaboniu i Stojanowskim. Oni nie beda raczej do wziecia [na 99%].
Z konkretnych nazwisk widze Drabika [bardzo drogi] Kosciehce [drogi] Smitha [stary:P] Kowalik [malo pewna inwestycja] Bajerski [drogi i gruby:P]
Z konkretnych nazwisk widze Drabika [bardzo drogi] Kosciehce [drogi] Smitha [stary:P] Kowalik [malo pewna inwestycja] Bajerski [drogi i gruby:P]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jeżeli Knapp zdecyduje się jeździć u nas to mamy 6 seniorów na 4 miejsca w składzie (Knapp, Piszcz, Jeleniewski, Trumiński, Franków, Mordel). Jurek oczywiście w charakterze straży pożarnej na wypadek wypadków (jeżeli nie zostanie wypożyczony, np. do Krosna). Być może wystarczy to do zapewnienia rywalizacji omiejsce w składzie, ale szczerze mówiąc jak dal mnie przydał by się jeszcze jeden senior, tym bardziej, że wciąż nie wiadomo czy Knapp nie zdecyduje się odejść do Grudziądza.
Oczywiście chciałbym, żeby to był zawodnik klasy Kościechy, Stojanowskiego, Słabonia czy Świderskiego, ale szanse na pozyskanie któregokolwiek z nich są chyba bardzo mizerne (finanse i pewne miejsca w składach swoich klubów).
Moim faworytem jest Andy Smith, ma obywatelstwo, stary wyjadacz, przyzwoity poziom, nie sądzę żeby miał wygórowae wymagania finansowe. Wiek? Czy ja wiem, czy to bedzie miało aż takie znaczenie. Drabik taki sam rocznik, Huszcza jeszcze gorszy grzyb a obaj śmigali aż miło. No i w końcu w Bydgoszczy (e-ligowej bądź co bądź) był najlepszym seniorem z całkiem przyzwoitą średnią (1,697). Dla porównania: niedoszły as Mojrzeszowa Dobrucki (1,568), niedoszły as lubelski G.Rempała (1,456), faworyci wielu z forumowiczó Świderski (1,506), Słaboń (1,500), inna propozycja do składu z tego forum Węgrzyk (1,432), czy wreszcie następca Gołoty Bajerski (1,177).
Oczywiście chciałbym, żeby to był zawodnik klasy Kościechy, Stojanowskiego, Słabonia czy Świderskiego, ale szanse na pozyskanie któregokolwiek z nich są chyba bardzo mizerne (finanse i pewne miejsca w składach swoich klubów).
Moim faworytem jest Andy Smith, ma obywatelstwo, stary wyjadacz, przyzwoity poziom, nie sądzę żeby miał wygórowae wymagania finansowe. Wiek? Czy ja wiem, czy to bedzie miało aż takie znaczenie. Drabik taki sam rocznik, Huszcza jeszcze gorszy grzyb a obaj śmigali aż miło. No i w końcu w Bydgoszczy (e-ligowej bądź co bądź) był najlepszym seniorem z całkiem przyzwoitą średnią (1,697). Dla porównania: niedoszły as Mojrzeszowa Dobrucki (1,568), niedoszły as lubelski G.Rempała (1,456), faworyci wielu z forumowiczó Świderski (1,506), Słaboń (1,500), inna propozycja do składu z tego forum Węgrzyk (1,432), czy wreszcie następca Gołoty Bajerski (1,177).
- Łoptymista
- Trener
Mam coÅ› co poprawi Wam humory.
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_rzes ... 1089878653
Może by tak pogadać z nim. Podobno rozmawia z Zielonką.
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_rzes ... 1089878653
Może by tak pogadać z nim. Podobno rozmawia z Zielonką.
-
Danio
Grzesieck napisał:
On po prostu olał Stal Rz.
nas to może tylko ucieszyć- MARNYCH Józków będzie osłabienie- ale Lublin nie ma co się napinać na niego- nas nie stać na niego- watpię abyśmy przebili oferte Rzeszowa!!
On rozmawia w Zieloną G. i pewnie Extraliga oraz większa kasa ciągnie go
Podobno w klubie ptaszki ćwierkają że R. Wardzałe mamy kontraktować!
ZAWSZE I WSZĘDZIE TZ LUBLIN GÓRĄ BĘDZIE!!
Baran chyba sie mocno zastanawia czy podpisac kontrakt ze StalÄ…...
On po prostu olał Stal Rz.
On rozmawia w Zieloną G. i pewnie Extraliga oraz większa kasa ciągnie go
Podobno w klubie ptaszki ćwierkają że R. Wardzałe mamy kontraktować!
ZAWSZE I WSZĘDZIE TZ LUBLIN GÓRĄ BĘDZIE!!
Gawrzyk pisze:gdyby wierzyc ptaszkom to wardzala jezdzi u nas od 1998 roku...nie bylo roku zeby Wardzala nie był o krok od podpisania kontraktu, oczywiscie wg ptaszkow
Nic nie wspominałeś Gawrzyk, że znana jest ci mowa ptaszków:) Ze swoim też gadasz czasem?
Żartowałem oczywiście:)
A tak na serio to rzeczywiście co roku w przymiarkach przedsezonowych przewijało się nazwisko Wardzały, ale to głównie on sam paplał o tym, że rozmawia z lubelskimi działaczami, choć ci odcinali się od tego.
Na pewno nie byłby zły, ale uważam, że są na rynku lepsi on niego i wcale nie drożsi.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Danio
Grzesieck napisał:
Może on po prostu woli zimę a nie wyspy Kanaryjskie
A tu od razu w przeglądzie żużlowym piszą o sensacji
Jeżeli chodzi o R. Wardzałe to wolałbym kogoś innego! to przeciętniak- a takich w druzynie mamy, nam potrzeba solidnego równo jeżdżacego seniora- jakich widzicie obecnie
. Bo ja mało i lista strasznie się skurczyła, tylko nie bierzmy nazwisk z kosmosu typu: Drabik, Gollobowie, Ułamek, Kościecha. Bajerski- to cienias i jeszcze rzuca się o kasę- w Gorzowie zrezygnowali z rozmów z nim gdy ten swoje żądania przedstawił
Wg. pozostajÄ… Staszewski, Smith, WÄ™grzyk, J. Åukaszewski, Chromik
Baran chyba sie mocno zastanawia czy podpisac kontrakt ze StalÄ…...
Może on po prostu woli zimę a nie wyspy Kanaryjskie
A tu od razu w przeglądzie żużlowym piszą o sensacji
Jeżeli chodzi o R. Wardzałe to wolałbym kogoś innego! to przeciętniak- a takich w druzynie mamy, nam potrzeba solidnego równo jeżdżacego seniora- jakich widzicie obecnie
Wg. pozostajÄ… Staszewski, Smith, WÄ™grzyk, J. Åukaszewski, Chromik
-
Danio
"Zadyma jest konkretna. Dzwonili już z Zielonej Góry, Gdańska, Częstochowy, Ostrowa i Rzeszowa. A jak dzwonią, to trzeba gadać" - Sławomir Drabik o propozycjach kontraktowych na przyszły sezon. (http://www.gazeta.pl)
o Drabkiu zapomnijmy!
o Drabkiu zapomnijmy!
oj tam wszystko może się zdarzyć. Zawodnicy mają raz lepszy sezon raz gorszy. Ja bym się dalej upiuerał przy pozostałym składzie plus węgrzyk. Chociaż mam w sumie zaufanie do Siwka. On się zna na rzeczy a od wardzały wolałbym Barana.
ps. O śledziu trzeba zapomnieć, ja teraz to lubię tylko śledzie jeść
ps. O śledziu trzeba zapomnieć, ja teraz to lubię tylko śledzie jeść
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
-
Danio
M. Węgrzyk to jedyna rozsądna kandydatura na wzmocnienie dobrym seniorem!!!
. Nie ma umowy z rekinami- negocjuje
Gdyby do nas trafił to naprawde mielibyśmy realne szanse powalczyć o extralige w obliczu mocnych ekip z Gorzowa, Ostrowa-bo o Rzeszowie nie wspominam gdyz mam nadzieje, że odejdzie K. Baran i Marniarze zostaną z ręką w nocniku

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Przemas pisze:"Zadyma jest konkretna. Dzwonili już z Zielonej Góry, Gdańska, Częstochowy, Ostrowa i Rzeszowa. A jak dzwonią, to trzeba gadać" - Sławomir Drabik o propozycjach kontraktowych na przyszły sezon. (http://www.gazeta.pl)
o Drabkiu zapomnijmy!
Niby dlaczego
9.G.Knapp
10.T.Piszcz
11."JakiÅ› odpad"
12.M.Franków
13.J.Jensen
14.D.Stachyra
15.K.Kępa
....można będzie powalczyć o awans.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Tak sobie rozmyslam o juniorach. Do tej pory Stachyra startował w 1 biegu,potem na ogół mu nie szło i zastępował go Jeleń.Teraz to najprawdopodobniej Dawid bedzie jezdził z 15 jednak watpie zeby osiagał rezultaty podobne do Jelenia.....
No chyba ze Kacper bedzie wymiatał ale na to chyba troche za wczesnie
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Krychs pisze:Apocalips, a może jednak GKSŻ umożliwi start w meczu dwóch obco, wobec polskiej posuchy? ObyI wtedy w miejsce odpad możnaby wpisać np. Zorro
Oczywiście, jestem na TAK
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Przemas pisze:ja chcialbym aby w miejce gdzie ma byc ''odpad'' pozyskano Tomka Bajerskiego albo ewentualnie Pietraszke albo Szmida
Szmid, Pietraszko największe odpady. Na max 6 punktów.... Nie chodziło mi o odpady II ligowe, a o odpady E-Lige na 10 punktów... albo przynajmniej na odpady I ligowe
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2004, o 17:01 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jak dla mnie miejsce "odpada" jest w tej chwili tylko dla 3-ech zawodnikow... Chcialbym tam widziec wlasnie Bajera, ewentualnie Barana... Ciekawy tez bylby w tym miejscu Wegrzy... Jesli jednak nasze 'ukochane' wladze zmienia przepisy widzialbym tam jakiegos przyzwoitego i niedrogiego obco, czyli ktos z wymienianej juz wyzej ekipy: Iversen, LAUKANEN, M.FERJAN. N.KLINGBERG czy dobrze nam znany Zorro
Tak jak Gawrzyk napisal szkoda ze nie jest jeszcze 25.11... Ale pozyjemy zobaczymy... Pozdr...
MOTORLUBLIN