grzesieck pisze:tz fan pisze:lucki73, wkoncu ktos dobrze napisalJa tez mam nadzieje ze nie podpisze kontraktu z Tż-em. A co do Harrego, pisalem tam klapa w sensie ze znow soebie kupimy takiego zwodnika jak Franek (max 8 pkt), a nie ze klapa bo tylko baraze. Ten sezon byl dobry i baraze to wcale nie jest malo, to juz duzy krok. Ale jak mamy wydawac kase na zawodnika typu Franek, to puscie 2 lata wczesniej Klimka na egzamin, bo 8 pkt to on zrobi z powodzeniaem na meczu i nie trzeba bedzie mu tyle kasy placic ile sobie zyczy Frankow.
Milczenie jest złotem kolego
Szczególnie w jego wypadku
Z Frankiem to nie jest do końca tak. Pierwszy raz go widziałem na półfinale w W-wie w 2003. Zrobił na mnie wtedy duże wrażenie i już wtedy widać było, że w Pile nie płacą. I chyba tak do końca to onnie rozgryzł naszego toru. Bo kilka wyjazdów było bardzo POPRAWNYCH. W pierwszym meczu w Rzeszowie po Peterze był naszym najlepszym zawodnikiem. Przepiękne akcje pokazał w Ostrowie mijając dwa razy Jędrzejaka no i w drugim meczu gorzowskim też niczego sobie. Drzemie w nim spory potencjał ale tak naprawdę niewiadomo jak go wyzwolić.