Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
To ja w takim razie poproszę o info na priv'a (obiecuję, że nikomu nie powiem)harry pisze:Nie chcę Gela denerwować. Niech jeszcze jedną noc pośpi spokojnie. Coś koło 23 jak bedzie smacznie spać to akurat może się uda.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Niech Pan napisze. Moze Gelo nie bedize zly
Nie ma co robic tajemnicy. Skoro kontrakt jest to nie widze zadnej przeszkody zeby powiedziec kto to. Bardzo ladnie prosimy ;]
Nie ma co robic tajemnicy. Skoro kontrakt jest to nie widze zadnej przeszkody zeby powiedziec kto to. Bardzo ladnie prosimy ;]
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ten tekst o Gelu był dla inteligentnych i tych co czytają forum na bieżącoMars pisze:harry pisze:Nie chcę Gela denerwować. Niech jeszcze jedną noc pośpi spokojnie. Coś koło 23 jak bedzie smacznie spać to akurat może się uda.
wiec trzeba bylo nie wypisywac tego teraz tylko o 23.00 profesorze.. dzieci cie juz prosza ale przyznam ze sie usmialem ...
jakiego obcokrajowca
czy to Jesper Jensen?
Z pozostalych obcokrajowcow to chyba najlepszy wybor. Mam nadzieje ze Jesper godnie zastapi Karlssona w Lublinie, co nie bedzie latwie. Po 2 ostatnich sezonach oczekiwania wobec obcokrajowcow sa spore.
W kazdym razie ja wierze w Dunczyka. Bedzie dobrze ;]
W kazdym razie ja wierze w Dunczyka. Bedzie dobrze ;]
Richie Faulkner:
motor
skromnie mowiac przy tym ze gorzow i rzeszow beda miec kase i dobrych obcokrajowcow do tego jeszcze ostrow to dla motoru pierwsza czworka bedzie sukcesem.chyba ze mamy jakiegos krajowego asa w rekawie.nie daje nam szans w tym momencie zadnych na pierwsza dwojke
-
Gość
-
nienawidze-zstk
no jestesm zaskoczony nie liczylem ze dzis poznamy pierwszego obcokrajowca naszego klubu, czytalem w dzisiejszem dzienniku wypowiedz J.Siwka w ktorym jest napisane " Już jestem w kontakcje z dwoma uczestnikami Gp, wystarczy jeden sygnał i podpisujemy umowe''
P.S 24 i 25 listopada planowane jest zebranie GKSÅ» na ktorym zostanie podjeta decyzja odnosnie ilosci obco w skladach oraz uczestnictwie zawodnikow z gp w 1 lidze!
moze warto bylo poczekac ten tydzien na rozwoj sytuacij
Jensen potrafi jezdzic to niepodlega dyskusij ale nic niewiadomo mam nadzieje ze to bedzie kolejny strzal w dyche J.Siwka 
P.S 24 i 25 listopada planowane jest zebranie GKSÅ» na ktorym zostanie podjeta decyzja odnosnie ilosci obco w skladach oraz uczestnictwie zawodnikow z gp w 1 lidze!
moze warto bylo poczekac ten tydzien na rozwoj sytuacij
Przykro ale skoro wszyscy moi faworyci odpadli...to już mi obojętne. Daleki jestem od euforii, jak tu niektórzy! Oby moje obawy się nie sprawdziły...
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2004, o 19:44 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.