Żużlowe różności
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
m.a.c.i.e.k.s pisze:Wcale bym sie nie ździwił!! Może któryś junior??( ja bym wolał Rempałę)Talib pisze:Ach ten Kulczyk. Gdzie jakaś większa, afera tam natychmiast pojawia się jego nazwisko. Może jakby dobrze pogrzebać to by się okazało, że Kulczyk Holding ma także udziały w Marma Polskie Folie?
Marcin Rempała podpisał już kontrakt
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gawrzyk pisze:sądząc po awatarach, to zakontraktowanie Jensena spodobało się w srodowisku ...
mnie sie podoba. jeszcze utrzymać skład z zeszłego roku + jakiś jeden senior i... pierwszy biegne po 2 karnety
jeszcze tylko sprawa juniorów jest dla mnei niezrozumiała. Mamy w tej chwili 2 juniorów. Dawid cośtam moze pojedzię, Kacper dopiero zaczyna swoją przygodę z zużlem i... tyle. A co w razie jakiejś kontuzi któregoś z nich (odpukać)? A co z MDMP? Nie bedziemy brać w tym udziału? Jak dla mnie jeszcze jeden junior jest konieczny, i to nie tylko po to by "zapchać dziurę". Czy na przyszły sezon jest ktoś przewidziany do licencji?
- Łoptymista
- Trener
Widzę, że kilku gości podnieca się" kontraktem stulecia"! No brawo panowie! Grunt, to dobre samopoczucie i wiara we własną intuicję!
Nie ma zadnych powodów, by liczyć na Jensena, jest to typowy średniak, nic szczególnego. Sprzątnęli nam wszystkich klasowych zawodników i na siłę, by zatrzeć porażkę- kreuje się JJ ...
Nie ma zadnych powodów, by liczyć na Jensena, jest to typowy średniak, nic szczególnego. Sprzątnęli nam wszystkich klasowych zawodników i na siłę, by zatrzeć porażkę- kreuje się JJ ...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja nie widzę przeszkód w tym, że w moim avatarze widnieje twarz Jensena. trochę ta czapka DarkDog'a szpeci zdjęcie ale ogólnie może być. Był Lee, były awatary z Lee. Był Peter były awatary z Peterem. Jest Jesper, są awatary z Jensenem. Peter naszym idolem na pewno zostać nie mógł, bo jak każdy obco leci na kase. Nie bierze przykładu z Adams'a któremu w Lesznie powinni wybudować pomnik
Idolem mógł zostać Lee, niestetyt GKSŻ pokrzyżowało plany kibiców... Teraz jest JBJ i też trzeba się z tego cieszyć, bo zawsze mógł trafić do nas ktoś w stylu Hamilla 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:to i ja sie szarpnalem, a co, przeciez to moj ulubieniec ;]
wszystkie zdjcia juz okupowane, trzeba bylo pogrzebac troche, choc to jeszce nie to co chcialem.
A co szukaleÅ› J. "Bida" J. w toplesie.
- motorlublin
- Szkółkowicz