Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
- Łoptymista
- Trener
-
Gość
zaglosowalem na Billego to w miare solidna firma i dajaca jakies gwarancje punktowe , reszta kandytatur jakos do mnie nie przemawia , patrzac jednak na to co sie dzieje na rynku transferowym mam wrazenie ze dzialacze troche sie zdrzemneli po barazach a tlumaczenie ze wszystkie rozmowy odnosnie finansow byly prowadzone na wariant e-ligowy i teraz trzeba je renegocjowac jest moim zdaniem lekko niepowazne , mysle ze powinni zakladac wariant pesymistyczny iz nie wejdziemy i w trakcie tych rozmow zrobic ustalenia co do wsparcia finansowego odnosnie startow w I lidze ale jest to tylko moje prywatne zdanie
Z wyżej wymienionych zdecydowanie Iversen.Dlaczego...Manback już to napisał
Reszta mnie nie przekonuje wogóle.Hamill to już nie ta firma co kiedyś, Zagar nie miał zamiaru jeździć w Polsce (chyba,że mu sie odmieniło), Jensen to faworyt Pana G
ale mój nie, Ermolenko ma zamiar kończyć karierę i z całym szacunkiem nie musi tego robić u nas w klubie a Norris jest chyba największą niewiadomą.Czy jego bardzo dobre starty na wyspach równałyby się temu samemu w Polsce
A marzyła mi się para Knapp-Loram

Reszta mnie nie przekonuje wogóle.Hamill to już nie ta firma co kiedyś, Zagar nie miał zamiaru jeździć w Polsce (chyba,że mu sie odmieniło), Jensen to faworyt Pana G
A marzyła mi się para Knapp-Loram
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2004, o 17:12 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Również jestem zdecydowanie za Iversenem, ewentualnie mogłby byc jeszcze Jensen za którym przemawia znajomość pierwszoligowych torów.
Reszta to albo forma już nie ta,albo ich forma będzie wielką niewiadomą dlatego dla mnie liczy się w tym momencie tylko ta dwójka którą wymieniłem.
P.S. Manback&DonKamizi głosujcie głosujcie na Iversena bo na razie tylko ja oddałem głos a przewaga pozostałych zawodników rośnie
Reszta to albo forma już nie ta,albo ich forma będzie wielką niewiadomą dlatego dla mnie liczy się w tym momencie tylko ta dwójka którą wymieniłem.
P.S. Manback&DonKamizi głosujcie głosujcie na Iversena bo na razie tylko ja oddałem głos a przewaga pozostałych zawodników rośnie
-
Michael
Mars pisze:K. Iversen -tego pana nieznam moze ktos da jakies statystyki.?
...
Urodzony:
- 20.06.1982r.
Kluby:
- 2004 WTS Wrocław (tylko polski)
Sukcesy:
- finalista IME w 2003r.
- dwukrotny uczestnik finałów MEJ
- finalista IMÅšJ 2003r
Rok 2004
Startował w Gp Danii z dziką kartą - 5 miejsce
Leszno - Wrocław 44:46
Niels Iversen t 3 2 1 3 2 11
Wrocław - Rybnik 51:39
Niels Iversen 1 1 2 3 0 7
Wrocław - Tarnów 55:35
Niels Iversen 1 1 1 2 5
22. N.K. Iversen Atlas 3 15 3 4 6 1 0 0 0 1 23 4 27 9.000 1.800
Jego strona http://www.nki-racing.dk/
No ja szczerze mowiac troche dzis sie zdolowalem, Karlsson odchodzi, Max w Mojrzeszowie, Loram podobno Gorzow
Juz praktycznie zostalo dwoch zawodnikow ktorzy gwarantuja jako taki wynik mianowicie Zorro i Iversen. Pierwszy zawsze kapitalnie jezdzil na naszym torze i o wyjazdy takze jestem spokojny. Iversen jeszcze "mlody wilk" ale tym co robil w e-lidze zrobil na mnie ogromne wrazenie i uwazam ze w 1 lidze nie prezentowal by sie gorzej niz Maxy i okularniki, mysle ze nim klub powinnien zainteresowac sie w pierwszej kolejnosci, bo jesli nie on to Kto ?
Jesli chodzi o Hamilla, wielu kibicow twierdzi ze zrobil sie z niego bardzo nieprzyjemny gosc, przyjechal wzial kase i pojechal .... a przeprowadzenie z nim wywiadu bezposrednio po meczu o czym wspominano nawet w TZ graniczylo z cudem. Mowa takze o Bjerre, najlepiej na jego temat pogadac z Gdanszczanami, jak twierdza jedyne co dobrze robil to psul atmosfere w druzynie, co potwierdza jazda Kargera w najwazniejszych meczach sezonu. Do Gawrzyka, mowisz zeby nie panikowac, jesli tak dalej pojdzie to wyjdzie na to ze bedziemy jechac ze Stefanim w skladzie.
Jesli chodzi o Hamilla, wielu kibicow twierdzi ze zrobil sie z niego bardzo nieprzyjemny gosc, przyjechal wzial kase i pojechal .... a przeprowadzenie z nim wywiadu bezposrednio po meczu o czym wspominano nawet w TZ graniczylo z cudem. Mowa takze o Bjerre, najlepiej na jego temat pogadac z Gdanszczanami, jak twierdza jedyne co dobrze robil to psul atmosfere w druzynie, co potwierdza jazda Kargera w najwazniejszych meczach sezonu. Do Gawrzyka, mowisz zeby nie panikowac, jesli tak dalej pojdzie to wyjdzie na to ze bedziemy jechac ze Stefanim w skladzie.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mikael Max odesłał właśnie podpisany kontrakt do Rzeszowa. Mam nadzieję, że będą mieli z niego "pożytek"
No ale już nic więcej nie pisze, bo będzie mi zarzucone, że interesuje mnie bardziej drużyna Marty yyy Marmy niż nasz Motor.
Mój typ -> J.Jensen. Ani nie ze stary, ani nie za młody, zna tory pierwszoligowe, porządny i waleczny. Lepszego na dany moment nie ma. Piszecie, żeby nie panikować, że sezon transferowy jest dopiero na początku... Wszystko ładnie, pięknie, tylko zawodników zagranicznych coraz mniej
Mój typ -> J.Jensen. Ani nie ze stary, ani nie za młody, zna tory pierwszoligowe, porządny i waleczny. Lepszego na dany moment nie ma. Piszecie, żeby nie panikować, że sezon transferowy jest dopiero na początku... Wszystko ładnie, pięknie, tylko zawodników zagranicznych coraz mniej
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Łoptymista
- Trener
Apocalips pisze:Mój typ -> J.Jensen. Ani nie ze stary, ani nie za młody, zna tory pierwszoligowe, porządny i waleczny
Tyle tylko, że to już jest zawodnik zagraniczny mocno ocierający się o przeciętność. To co było najlepsze na rynku zostało już wybrane. Wobec straty szans na pozyskanie b. mocnego zawodnika zagranicznego przydałoby się jakieś "krajowe" wzmocnienie składy... to tyle jeśli chodzi o moje marzenia.
PS Ale "fajny" dzionek... za chwilę Żabojady zmasakrują jeszcze naszą nieudaczną kadrę i w ogóle nbędzie miodnie.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Åoptymista pisze:Apocalips pisze:Mój typ -> J.Jensen. Ani nie ze stary, ani nie za mÅ‚ody, zna tory pierwszoligowe, porzÄ…dny i waleczny
Tyle tylko, że to już jest zawodnik zagraniczny mocno ocierający się o przeciętność. To co było najlepsze na rynku zostało już wybrane. Wobec straty szans na pozyskanie b. mocnego zawodnika zagranicznego przydałoby się jakieś "krajowe" wzmocnienie składy... to tyle jeśli chodzi o moje marzenia.
![]()
PS Ale "fajny" dzionek... za chwilę Żabojady zmasakrują jeszcze naszą nieudaczną kadrę i w ogóle nbędzie miodnie.
Niestety ale najlepsi nie są dla nas pisani w tym sezonie.... Chociaż pojęcie najlepsi jest względne. Najlepsi z zeszłego sezonu, a nie koniecznie z tego co będzie... A może dać szanse młodemu zagranicznemu
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Niestety ale najlepsi nie są dla nas pisani w tym sezonie.... Chociaż pojęcie najlepsi jest względne. Najlepsi z zeszłego sezonu, a nie koniecznie z tego co będzie... A może dać szanse młodemu zagranicznemuMoże akurat będzie miał najlepszy sezon w karierze
Tylko kto to taki... Oto jest pytanie...
Lindbaeck, Lindgren (wiem wiem...
Ja bym postawil na ktoregos z dunczykow, Iversen albo Jensen, osobiscie wole NKI:)
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Johnny Bravo
Widać, że z wpisów wieje rezygnacją, jednak potrzeba troche optymizmu w tym wszystkim. Gdyby tak do sprawy podchodzili nasi działacze to w tej chwili powinni powiedziec, że odpuszczają wszak rywal sie wzmacnia a my stoimy w miejscu. Jest źle jednak nie jest tragicznie. Są szanse na zrobienie dobrego wyniku. Pewnie jak to czytacie pukacie sie w glowy, ale taka jest moja opinia.
Po pierwsze, jest szansa na wiecej obcokrajowcow. A na rynku jest jeszcze paru ktorzy mogą nas zaslić. Prawdziwi liderzy poszli do rywali ale cholera wie jak oni beda jeździć. To jest tylko sport, rozne cuda zdarzają się.
Po drugie nawet jesli zostaną przepisy nie ma co załamywać rąk. Są zawodnicy, ktorzy mogą powalczyć o dobry wynik. Spytacie kto ?
Jensen, Zetterstroem, Iversen, Bjerre, Zagar, Lindgren, Hamill, Norris. Jest jeszcze jeden zawodnik, który pokazał, że stać go na wiele. Oczywiscie nie twierdze ze pojedzie na poziomie Lorama czy Okularnika, ale kto to wie ? Otoz chodzi mi o Darkina. W Anglii jako debiutant robil dwucyfrówki, wprowadził Tarnów do eligi, wiec coś potrafi. Z braku laku, dobry i Darkin. Jest jeszcze w kim wybierac.
Po trzecie. Wole już żebyśmy jeździli jeszcze kilka lat w pierwszej lidzei i mieli to co dotychczas (chodzi owynik), niż podpisujać samobojcze kontrakty stoczyli się do drugiej ligi. Może tą forsę, lepiej przeznaczyć na sprzęt, dla naszych jeźdzców ?
Po czwarte to gratuluje klubowi Gawrzyka. Mimo sytuacji beznadziejnej stara sie zeby to jakos ludziom przedstawić w jak najlepszych barwach. Może by z niego rzecznika zrobić, to by w gazetach głupot nie pisali. Nowy Goebels nam rośnie
(w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
Po piąte to jest jeszcze kilku Polaków, którzy mogą do nas trafić. Wszak głupota granatowych marynarek nie zna granic, dlatego należy zabezpieczyć się na wypadek status quo w przepisach. Przyklady:
Smith, Fijałkowski, Baran, Wardzała, Słaboń, Poważnyj (nie wiem czy ma kontrakt), Świderski.
Po piąte chciałbym się dowiedzieć co stało na przeszkodzie, że Max, Karlsson i Loram nie trafią do Lublina, jaki mamy budzet, z kim z Polaków prowadzone są rozmowy, kiedy będą kontrakty i czy Grzesiek Knapp zostaje w Lublinie.
Po pierwsze, jest szansa na wiecej obcokrajowcow. A na rynku jest jeszcze paru ktorzy mogą nas zaslić. Prawdziwi liderzy poszli do rywali ale cholera wie jak oni beda jeździć. To jest tylko sport, rozne cuda zdarzają się.
Po drugie nawet jesli zostaną przepisy nie ma co załamywać rąk. Są zawodnicy, ktorzy mogą powalczyć o dobry wynik. Spytacie kto ?
Jensen, Zetterstroem, Iversen, Bjerre, Zagar, Lindgren, Hamill, Norris. Jest jeszcze jeden zawodnik, który pokazał, że stać go na wiele. Oczywiscie nie twierdze ze pojedzie na poziomie Lorama czy Okularnika, ale kto to wie ? Otoz chodzi mi o Darkina. W Anglii jako debiutant robil dwucyfrówki, wprowadził Tarnów do eligi, wiec coś potrafi. Z braku laku, dobry i Darkin. Jest jeszcze w kim wybierac.
Po trzecie. Wole już żebyśmy jeździli jeszcze kilka lat w pierwszej lidzei i mieli to co dotychczas (chodzi owynik), niż podpisujać samobojcze kontrakty stoczyli się do drugiej ligi. Może tą forsę, lepiej przeznaczyć na sprzęt, dla naszych jeźdzców ?
Po czwarte to gratuluje klubowi Gawrzyka. Mimo sytuacji beznadziejnej stara sie zeby to jakos ludziom przedstawić w jak najlepszych barwach. Może by z niego rzecznika zrobić, to by w gazetach głupot nie pisali. Nowy Goebels nam rośnie
Po piąte to jest jeszcze kilku Polaków, którzy mogą do nas trafić. Wszak głupota granatowych marynarek nie zna granic, dlatego należy zabezpieczyć się na wypadek status quo w przepisach. Przyklady:
Smith, Fijałkowski, Baran, Wardzała, Słaboń, Poważnyj (nie wiem czy ma kontrakt), Świderski.
Po piąte chciałbym się dowiedzieć co stało na przeszkodzie, że Max, Karlsson i Loram nie trafią do Lublina, jaki mamy budzet, z kim z Polaków prowadzone są rozmowy, kiedy będą kontrakty i czy Grzesiek Knapp zostaje w Lublinie.