Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Facter pisze:Ja bym widział Petera lub Marka, ale jak widać PEter nie będize u nas jeździć więc widze Marka Lorama. Ale przyjme każdego innego, który zapewni 10 punktów w meczu
Nam potrzebny jest lider drużyny punktujący przeważnie koło 12-13 pkt. Nie mówię, że zawsze ma tak punktować, bo każdemu zdarzają się wpadki. Póki nie zakontraktujemy jakiegoś porządnego seniora to na obcokrajowca widzę jedną kandydaturę... Chociaż w przypadku gdyby jakiś dobry senior się pojawił, wtedy obcorkajowiec może nie być z tej najnajwyższej półki
1.M.Loram
2.M.Franków
3.G.Knapp
4.P.Åšwiderski
5.T.Piszcz
6.D.Stachyra
Ech......
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Gość
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:O Loramie można zapomnieć , napewno nie przelicytujemy Gorzowa !
zostaniemy z ręką w nocniku i chu. !!
Ja pozwolę sobie ocenić pracę profesjonalistów z budynku przy Zygmuntowskich, gdy już wszystko stanie się jasne. Albo zwyzywam ich od męskich przyrodzeń (oby nie), albo pięknie pokłonię się w pas i publicznie odszczekam tutaj co na temat profesjonalizmu drużyny Motor Lublin sądzę (wolę szczekać). Pośrednich rozwiązań nie widzę. Obym szczekał.
lucki73
Wiadmosc o kontrakcie maxa w rzeszowie takze na Sportowych Faktach
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=49187
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=49187
-
Gość
Jezeli jeden Karlsson w Ostrowie, drugi w Rzeszowie (Maxymalny) to zostaje (oby!) Loramski ktorego wole od tamtych dwu. Jezeli uda sie dogadac z Maltanczykiem bedzie lux, jezeli nie, to pozostaje Jesper Jensen (tez sensowna propozycja) i David Norris - troche ryzykowne, ale jek sie dobrze zastanowic to moze byc strzalem w "10". Nie wiem dlaczego tylko ja optuje za tym zawodnikiem - w Anglii jezdzi rewelacyjnie, w naszej 1 lidze nie bedzie gorszy od Karlssona. Poza Anglia nigdzie nie jezdzil wiec jest dyspozycyjny. Wierze ze ktos w klubie przeanalizuje te kandydature - oczywiscie, jezeli "rypnie" sie sprawa z Loramem.
Mark Loram David Norris do Motoru (najlepiej obaj!)
Mark Loram David Norris do Motoru (najlepiej obaj!)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dobromir pisze:Szkoda mi troche tego Maxa ale założe się ze nieźle ich podoi.
Mylisz się i to bardzo. Max miał jak na pierwszą ligę bardzo skromne warunki, bez porówaniania mniejsze niż jego brat. Bo bo rocznej przerwie jeszcze nikt się z nim nie kontaktował, a on bardzo chciał wrócić na polskie tory.
Mrucky pisze:Dobromir pisze:Szkoda mi troche tego Maxa ale założe się ze nieźle ich podoi.
Mylisz się i to bardzo. Max miał jak na pierwszą ligę bardzo skromne warunki, bez porówaniania mniejsze niż jego brat. Bo bo rocznej przerwie jeszcze nikt się z nim nie kontaktował, a on bardzo chciał wrócić na polskie tory.
Mrucky chyba sie mylisz: myslisz ze Peter nie szepnal bratu ile sie wola w polskiej lidze? Podejrzewam ze Maxio odjal pare euro od tego co zazadal Peter i tyle - zadna z niego finansowa okazja
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Mrucky pisze:Dobromir pisze:Szkoda mi troche tego Maxa ale założe się ze nieźle ich podoi.
Mylisz się i to bardzo. Max miał jak na pierwszą ligę bardzo skromne warunki, bez porówaniania mniejsze niż jego brat. Bo bo rocznej przerwie jeszcze [b]nikt się z nim nie kontaktował, a on bardzo chciał wrócić na polskie tory[/b].
No to gratuluje ludziom odpowiedzialnym za transfery (chodzi mi o TÅ»)
Obym sie mile zaskoczyl niedlugo...wtedy odszczekam te slowa.
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Mrucky pisze:Dobromir pisze:Szkoda mi troche tego Maxa ale założe się ze nieźle ich podoi.
Mylisz się i to bardzo. Max miał jak na pierwszą ligę bardzo skromne warunki, bez porówaniania mniejsze niż jego brat. Bo bo rocznej przerwie jeszcze [b]nikt się z nim nie kontaktował, a on bardzo chciał wrócić na polskie tory[/b].
No to gratuluje ludziom odpowiedzialnym za transfery (chodzi mi o TÅ»)![]()
Obym sie mile zaskoczyl niedlugo...wtedy odszczekam te slowa.
w tym sezonie jest z czego przebierac myslicie ze taki Max cos pojezdzi w Rzeszowie ?? bedzie druga Warszawa. zapowiada sie ze bedzie bardzo mocny Ostrow a wracajac do obco to mysle ze mamy duze szanse na to by sciagnac zagranicznego na 10pkt np Hamill jest jeszcze Loram noi Jensen bedzie dobrze trzeba sie martwic o seniora bo bez wzmocnien na tej pozycji niemamy szans..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

NOOOO TAAAK !!! 350 EURO ZA PUNKT + 1000 EURO ZA DOJAZD + WPISOWE TO REWELACJA! DARMOWY ZAWODNIK!!!
Peter tylko dlatego był droższy bo zgłupiał do reszty! I znależli sie frajerzy do ogolenia jeszcze przed sezonem. A w Lublinie Peter zarabiał dużo mniej niż dostał w Rzeszowie Max ( a no i mówie o warunkach Maxa na Lublin - w Rzeszowie musiał dostać dużo wiecej jak na wstępie bo nawet nie chciał gadać z nami o tychże). Zyczę Rzeszowowi samych kompletów Maxa - za rok beda musieli zmienić nazwę klubu.
Gawrzyk pisze:P.S
mialem nie reagowac ale jak racjonalnie myslacy grzesiek dal sie zrobic przez mojrzeszowskiego jozka to trzeba sprostowac.
To chyba o mnie chodzi
Poprostu wkurwia mnie juz cala ta sytuacja, w ciagu 5h pojawia sie na tym forum 8694798778234650734 informacji na temat tego kto, gdzie i za ile!
Dziekuje za sprostowanie, jednoczesnie cofam moje slowa na temat dzialaczy.
Niech juz bedzie wszystko wiadome, ile mamy kasy, jaki cel na ten sezon itd. Wtedy nie bede sie stresowal informacjami ze Max podpisuje w Rzeszowie i innymi podobnymi.
Najlepiej to pozamykac wszystkie watki do marca/kwietnia i odblokowac jak sie zacznie liga
METHANOL ADVENTURE TEAM