Sponsor 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#126 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 09:46

moze i mam pecha ze jakos nigdy nie moge go spotkac w klubie. Mikas, ale nie go nie obrucam blotem i nie mowie ze Siwek nas zawiodl. Tak jak juz wczesniej pisalem ja go bardzo lubie, bo postawil na nogi lubelski zuzel. Mi caly czas chodzi o to, ze jest glosno o duzych firmach ktorych i tak jest malo na lubelszczyźnie, ktore moglyby zainwestowac w Tż ale nikt im nie sklada propozycji z tego co widac !! A moze nigdy Siwka nie ma w klubie bo chodzi po roznych firmach i szuka sponsora, jezeli tak to przepraszam :P A jezeli myslicie ze on nie ma nic kasy z klubu to wy macie zlych informatorow, bo kase to on ma z klubu !!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#127 Postautor: bkapusta » 16 listopada 2004, o 11:49

Ar2rB pisze:
bkapusta pisze:Blagam zmien avatarka;]

nie podoba Ci sie moj pajÄ…k, ok, zmieniam ;).

hodujesz takie pajaczki?;]

ja az zbladlem jak zobaczylem:P jakos nie przepadam za stworzeniami majacymi wiecej konczyn odemnie:)

dzieki:P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#128 Postautor: Radzio » 16 listopada 2004, o 12:45

tz fan pisze: A jezeli myslicie ze on nie ma nic kasy z klubu to wy macie zlych informatorow, bo kase to on ma z klubu !!

Człowieku chyba na prawdę nie wiesz, co się dzieje klubie i jak polityka klubu wygląda. Jeśli uważasz, że ktoś bierze kasę z klubu to jest w wielkim błędzie. Już wcześniej pewna osoba pisa la na ten temat i było w tym bardzo dużo prawdy. A dokładniej chodzi o dochody klubu a firmy pewnej osoby.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#129 Postautor: mikas » 16 listopada 2004, o 13:12

Tz fan jak jestes taki poinformowany to napisz ile w tamtym sezonie dyrektor wyciągnął kasy z klubu i za co tą kase wziął. Ja tez sobie moge napisac ze np. pan Gienio z pierwszego wirazu zarabia za mecz 20tys i okrada klub. Jesli masz jakies konkrety i dowody to napisz a nie obrzucasz błotem mimo ze wydaje Ci sie ze tego nie robisz.
O szukaniu sponsorów tez juz nie pisz, bo juz sie zbłaźniłes twierdzac ze nalezy gadac z firma "Solidarność", która nas juz dawno sponsoruje a co nietrudno było zauwazyc jako ze jest w kazdym programie zawodów(nawet ks.Kiełbasa swego czasu rozdawał dzieciom cukierki tej firmy)
Wydaje mi sie ze jestes jakims gówniarzem który nie ma pojęcia co sie dzieje w klubie a tylko szuka sposobu zeby zaistniec na forum.
A jesli chcesz pomóc to zrób liste tych dużych firm o których myslisz,ze moga chciec sponsorowac nasz klub i napisz na forum, bo znów piszesz ze jest kilka duzych firm ale jakos konkretnych nazw nie podajesz. Tylko tym razem sprawdź dokładnie czy przypadkiem firma którą wymienisz nie jest juz naszym sponsorem :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#130 Postautor: Shack » 16 listopada 2004, o 14:14

tz fan pisze:moze i mam pecha ze jakos nigdy nie moge go spotkac w klubie. Mikas, ale nie go nie obrucam blotem i nie mowie ze Siwek nas zawiodl. Tak jak juz wczesniej pisalem ja go bardzo lubie, bo postawil na nogi lubelski zuzel. Mi caly czas chodzi o to, ze jest glosno o duzych firmach ktorych i tak jest malo na lubelszczyźnie, ktore moglyby zainwestowac w Tż ale nikt im nie sklada propozycji z tego co widac !! A moze nigdy Siwka nie ma w klubie bo chodzi po roznych firmach i szuka sponsora, jezeli tak to przepraszam :P A jezeli myslicie ze on nie ma nic kasy z klubu to wy macie zlych informatorow, bo kase to on ma z klubu !!

a moze zamiast pilnowac dyrektora zajmiesz sie gnojku pilnowaniem swojej strony, bo narazie widze ze bezczelnie kopiujesz newsy ze strony tz.

Gość

#131 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 14:15

to prawda ze solidarnosc jest dodatkowym sponsorem, ale majac tyle kasy mogli by byc strategicznym sponsorem. Pan Gienio z I luku nie bierze 20 tys, a robi to z czystej przyjemnosci !! To akurat wiem na 100 % bo to jest tata mojej kolezanki i powiedzial mi ze jemu nie placa za to. a po drugie kto ktos juz dawno puscil plote ze niby ten Siwek biedny, nic kasy nie bierze i kazdy w to uwierzyl. Nawet K.Wrona mowil ze ma on kasy z klubu tylko taka scima poszla z tym biedym panem Siwkiem. Moze bedziecie mieeli kiedys okazje to zobaczcie czym wozi sie Siwek, wtedy mozemy podyskutowac czy on taki biedny. Nie sadze zeby z samej firmy JAGO kupil sobie takiego Merola. !!

Gość

#132 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 14:20

Chyba Shack cos cie boli, po pierwsze gnojku to mozesz do ojca mowic a po drugie to mam tylko jeden news z Tż, ten o przejsciu Jelenia i Piszcz do Szwecji. A tak pozatym to ale niech ten temat zostanie zamkniety albo przestanmy sie klocic, bo nie po to zakladalem temat zeby sie bluzgac na forum.

Shack
Administrator

#133 Postautor: Shack » 16 listopada 2004, o 14:30

tz fan pisze:to prawda ze solidarnosc jest dodatkowym sponsorem, ale majac tyle kasy mogli by byc strategicznym sponsorem.

sa tysiace firm co maja 10000 razy wiecej niz solidarnosc a nie chca sie zajmowac sponsorowaniem niczego. Zapamietaj sobie chlopczyku na przyszlosc ze im wiecej sie ma kasy tym mniejsza ochota na jej rozdawanie.

Pan Gienio z I luku nie bierze 20 tys, a robi to z czystej przyjemnosci !! To akurat wiem na 100 % bo to jest tata mojej kolezanki i powiedzial mi ze jemu nie placa za to.

a ja widzialem gienia w bialym jaguarze, wiec on napewno musi cos dostawac z klubu !!

a po drugie kto ktos juz dawno puscil plote ze niby ten Siwek biedny, nic kasy nie bierze i kazdy w to uwierzyl. Nawet K.Wrona mowil ze ma on kasy z klubu tylko taka scima poszla z tym biedym panem Siwkiem. Moze bedziecie mieeli kiedys okazje to zobaczcie czym wozi sie Siwek, wtedy mozemy podyskutowac czy on taki biedny. Nie sadze zeby z samej firmy JAGO kupil sobie takiego Merola. !!

a co Cie to obchodzi skad ma kase i na co ??? moza zajmij sie pilnowaniem swojego taty ew mamy.

Shack
Administrator

#134 Postautor: Shack » 16 listopada 2004, o 14:34

tz fan pisze:Chyba Shack cos cie boli, po pierwsze gnojku to mozesz do ojca mowic a po drugie to mam tylko jeden news z Tż, ten o przejsciu Jelenia i Piszcz do Szwecji. A tak pozatym to ale niech ten temat zostanie zamkniety albo przestanmy sie klocic, bo nie po to zakladalem temat zeby sie bluzgac na forum.

a zdjecie ze strony glownej komu ukradles GNOJKU ? bo je widzialem wczesniej na stronie tzlublin.com

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#135 Postautor: Ar2rB » 16 listopada 2004, o 14:45

Shack pisze:a zdjecie ze strony glownej komu ukradles GNOJKU ? bo je widzialem wczesniej na stronie tzlublin.com

Ta stronka to w ogole ful wypas :P. Pies z kulawa noga tam nie zajrzy.
A najlepsze jest to: Stronę najlepiej oglądać w rozdzielczości 1952*1283.
:lol:

Ps. Hoduje pajÄ…czki ;) i nie tylko :lol:

Gość

#136 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 15:59

ja juz pisalem Shackowi, ze to nie jest moja strona !! Ja tylko wrzucam tam newsy ale to i tak juz dawne tego nie robilem. Autorem i tworca strony jest kto inny, wiec ja nie mam wplywy na nia, moge tylko powiedziec tylko tej osobie zeby zmienila lub usunela zdjecia lub newsy z oficjalnej str Tz. a pan Ginenio jezdzi Tico, widze chlopacze ze masz troche problem z rozpoznawaniem samochodow :P
No wiec dodam jeszcze tylko to że : Przepraszam za wszystkie bluzgi i itp dlatego ze nia mam zamiaru sie z wami klocic, nie jestesmy Rzeszowianami zeby sie klocic o byle gowno.

Sober
Senior

#138 Postautor: Sober » 16 listopada 2004, o 16:31

Trzeba poprisc jakiegos hakera zeby usunal ta strone, bo przynosi naszemu klubowi wstyd i hanbe....

Piotrbaz

#139 Postautor: Piotrbaz » 16 listopada 2004, o 17:27

Shack pisze:sa tysiace firm co maja 10000 razy wiecej niz solidarnosc a nie chca sie zajmowac sponsorowaniem niczego. Zapamietaj sobie chlopczyku na przyszlosc ze im wiecej sie ma kasy tym mniejsza ochota na jej rozdawanie.

a szaku czytałes ostatnio kurier lubelski ???

Tam było o solidarnosci.. i o zyskach tej formy :) .........

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#140 Postautor: Prymus » 16 listopada 2004, o 17:38

Powiedzcie mi tylko jedna rzecz.

Czemu wszyscy napieprzaja tak na J. Siwka?! Wskazcie mi drugiego, ktory zrobil tyle dla lubelskiego klubu w ciagu 2 (czy 3) lat!! Co to kogo obchodzi ile ma kasy, skad ja bierze i czym jezdzi?
Podejrzewam ze sam niemalo zainwestowal w klub, nie mowiac juz o poswieceniu swojego czasu.

Moim zdaniem dobrze, ze w koncu w Lublinie znalazl sie czlowiek ktory potrafi pokierowac druzyna w odpowiednia strone.

Pozdro
Obrazek

Shack
Administrator

#141 Postautor: Shack » 16 listopada 2004, o 17:41

Prymus pisze:Powiedzcie mi tylko jedna rzecz.

Czemu wszyscy napieprzaja tak na J. Siwka?! Wskazcie mi drugiego, ktory zrobil tyle dla lubelskiego klubu w ciagu 2 (czy 3) lat!! Co to kogo obchodzi ile ma kasy, skad ja bierze i czym jezdzi?
Podejrzewam ze sam niemalo zainwestowal w klub, nie mowiac juz o poswieceniu swojego czasu.

Moim zdaniem dobrze, ze w koncu w Lublinie znalazl sie czlowiek ktory potrafi pokierowac druzyna w odpowiednia strone.

Pozdro

wiesz dlaczego ?? ze zwykłej polskiej zawiści, nie dosc ze jest dyrektorem to jeszcze jezdzi Mercem, i juz sie w 1000 lubelskich domow gotuje. Tata z mama rozmawiaja a synek slucha i pisze na forum :lol:

Gosia
Szkółkowicz

#142 Postautor: Gosia » 16 listopada 2004, o 18:07

no to się uśmiałam ;) Co kogo obchodzi kto czym jezdzi Najważniejsze że drużyna w drugiej lidze nie jeździ A prawie w każdym wywiadzie chociażby dla TŻ p.Siwek podkreśla że z klubu nic nie ma. Co do tego czym wozi się nasz dyrektor to już głośno w tamtym roku było a to tylko dlatego że ludzie nie potafią żyć bez plotek.
Shacku a Ty czym jeździsz bo przecież robisz zdjęcia i prowadzisz stronke to pewnie jakies 2 mercedesy w garażu stoją 8) Jak rozliczać to wszystkich :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#143 Postautor: grzesieck » 16 listopada 2004, o 18:45

A Gawrzyk to pewnie sie juz Maybacha dorobil za te relacje do Radia Lublin :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#145 Postautor: grzesieck » 16 listopada 2004, o 19:11

Gawrzyk pisze:pomyliles radio lublin z radiem maryja ;]

zmien nick na Ojciec Dyrektor :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#146 Postautor: harry » 16 listopada 2004, o 23:37

mikas pisze:Wydaje mi sie ze jestes jakims gówniarzem który nie ma pojęcia co sie dzieje w klubie a tylko szuka sposobu zeby zaistniec na forum.
:

Tak dokładnie jest!!! :lol: :lol: :lol: Dobra intuicja :twisted: :twisted: :twisted:

harry
Trener

#147 Postautor: harry » 16 listopada 2004, o 23:48

tz fan pisze:to prawda ze solidarnosc jest dodatkowym sponsorem, ale majac tyle kasy mogli by byc strategicznym sponsorem.

Pech polega natym, że nie mają na to absolutnie najmniejszej ochoty a na widok Prezydenta na meczu dostają białej gorączki i dlatego nie chodzą. Dają kasę tylko i wyłącznie dzięki dobrym układom z nimi pana Waryszaka

Nawet K.Wrona mowil ze ma on kasy z klubu tylko taka scima poszla z tym biedym panem Siwkiem.

A to gnój śmierdzący! A ja mu dałem swoją furę i od razu ją zaterł. No to będzie miał problemy. A tak poza tym to K. Wrona co to za wyrocznia i informator? Co on wie? I na jakiej podstawie tak mówi? Podpisuje dyr wypłate? No to se przechlapał.

Moze bedziecie mieeli kiedys okazje to zobaczcie czym wozi sie Siwek, wtedy mozemy podyskutowac czy on taki biedny. Nie sadze zeby z samej firmy JAGO kupil sobie takiego Merola.

Mercedes 230 sport coupe compresor. A na jakiej podstawie głąbie sądzisz? Samochód jest w kredycie na 5 lat. Nie wszyscy są takimi "cwaniakami jak Sledź i kupują za gotówkę !!
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2004, o 00:31 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#148 Postautor: Gosia » 17 listopada 2004, o 00:25

Ktoś się chyba wkurzył... i wcale się nie dziwie ...
Pozdrawiam

JAG
Senior

#149 Postautor: JAG » 17 listopada 2004, o 12:47

harry pisze:
tz fan pisze:Nawet K.Wrona mowil ze ma on kasy z klubu tylko taka scima poszla z tym biedym panem Siwkiem.

A to gnój śmierdzący! A ja mu dałem swoją furę i od razu ją zaterł. No to będzie miał problemy. A tak poza tym to K. Wrona co to za wyrocznia i informator? Co on wie? I na jakiej podstawie tak mówi? Podpisuje dyr wypłate? No to se przechlapał.

a może tego Wronę też sobie wymyślił?ja bym tam nie brała na serio tego co on wypisuje

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#150 Postautor: mikas » 17 listopada 2004, o 17:09

A jak przebiegały wczorajsze rozmowy z sponsorami?? Wiemy już na czym stoimy, czy budżet dalej jest niewiadomą??
MOTOR LUBLIN
Obrazek