Skład na sezon 2005
Juz kiedys chyba na tym forum pojawilo sie to nazwisko: Maciej Piaszczynski. Startuje w niemieckiej 2 Bundeslidze, jakies punkty zdobywa chociaz prawde mowiac niewiele. Dlaczego warto sie nim zainteresowac? Bo ma dopiero 15 lat i dopiero w przyszlym roku bedzie zdawac w Polsce licencje. Podobno "ma papiery na jazde" trenowal w podleszczynskich Pawlowicach, troche w Ostrowie, chyba tez w Gnieznie. Duzo wiecej o nim nie wiem, ale chyba kwestia jego klubowej przynaleznosci nie jest przesadzona. Jezeli ktos zna sprawe lepiej to niech napisze, czy jest szansa i czy warto pozyskac tego 15-latka.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
witam to moj 1 wpis u was na forum :]
po pierwsze z arkiem rozmawiaja nasi dzialacze ale czy z tego cos wyjdzie niewiem
op drugie jakbyscie zostawili piszcza,karlssona,knappa i wzmocnili jednym dobrym seniorem to sadze ze macie relne szanse na awans no na drugim miejscu po nas( KSÅ» KROSNO
)
do zobaczenia za rok na dwumeczu
pozdrawiam
po pierwsze z arkiem rozmawiaja nasi dzialacze ale czy z tego cos wyjdzie niewiem
op drugie jakbyscie zostawili piszcza,karlssona,knappa i wzmocnili jednym dobrym seniorem to sadze ze macie relne szanse na awans no na drugim miejscu po nas( KSÅ» KROSNO
pozdrawiam
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!
dada pisze:witam to moj 1 wpis u was na forum :]
op drugie jakbyscie zostawili piszcza,karlssona,knappa i wzmocnili jednym dobrym seniorem to sadze ze macie relne szanse na awans no na drugim miejscu po nas( KSÅ» KROSNO![]()
![]()
)
pozdrawiam
Gratulacje awansu to po pierwsze
Rozsadnych wzmocnien to po drugie
Wygranego dwumeczu z Rzeszowem ;]
No a my ze skladem z tego roku pierwsza czworke mamy... Ja bym chcetnie widzial Koscieche u nas... Wtedy i awans prawie pewny. Chcialbym obejzec powrot do najwyzszej ligi... po tylu latach;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:
Gratulacje awansu to po pierwsze
Rozsadnych wzmocnien to po drugie
Wygranego dwumeczu z Rzeszowem ;]
No a my ze skladem z tego roku pierwsza czworke mamy... Ja bym chcetnie widzial Koscieche u nas... Wtedy i awans prawie pewny. Chcialbym obejzec powrot do najwyzszej ligi... po tylu latach;]
a dziekuje bardzo za gratulacje rozzsadnych transferow zycze i sobie i Wam wygranej z rzeszowem duzoooooo bym dał
kostek u was ?? to bylby chyba hit transferowy w 1 lidze ale zycze wam tego z całego serca
Pozdorwienie z Krosna dla Lublina :]
PS. jeleniewski konczy wiek juniora ??
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!
-
kamillublin
dada pisze:oj to amcie powazna state w druzynie dobry naprawde dobry junior jakim byl daniel i mocny punkt przehodzi w wiek seniora to jest strata niestety ale chya u was niebedzie mial miejsca w skaldzie jako senior osobiscie go lubie bardzo nawet
pozdro
Będziemy mieli Kacpra Kępe brakuje mu tylko objeżdżenia, slyszalem że jeszcze w tym roku wystartuje w jakiś zawodach juniorskich,no i moze bedziemy mieli zalataną dzióre w skladzie co do juniorów:-)
max3 pisze:Potrzebny jest nam jest lider krajowy ,obecnie takiego nie mamy z naszych zawodnikow nikt dobze nie jezdzi na twardym torze ,ja bym byl za Kuciapa lub Kosciecha.Tylko jedna wazna sprawa z kazdym zawodnikiem trrzeba pojechac prosto do mechanika i zaplacic za silniki, a nie rozdwac zawodnikom.
dokladnie tak. Będę powtarzał to w kółko i do znudzenia - trzeba sie wzmocnić zawodnikiem krajowym, który będzie gwarantował 10 punktow na wyjazdach. Tylko punkty wyjazdowe gwarantują awans, bo u siebie to nawet Trumiński jest dobry. Ja jak to zwykle jestem za rozwiązaniem radykalnym - Franka, Trumny i Jelenia nie widzę w zespole na przyszły rok. Dawida nawet nie oceniam, bo nie ma co. Kuciapa - tak!!!, Kościecha - tak!!!, Dobrucki - może tak, Jędrzejak - tak (ale z jednym wykrzyknikiem), junior (Buczek) - tak!!!
Zapomniałeś chyba, że mieszkamy w Lublinie mieście gdzie sponsorzy jakos nie pchają się za bardzo do sportu albo są tacy co to obiecują złote góry....szkoda, że tylko obiecują.
Nas raczej nie będzie stać na takie transfery.Nawet jeśli budżet się zwiększy to tak jak napisał Harry w innym temacie żadnych szaleństw transferowych raczej nie będzie.
Też bym chciał składu, który spokojnie zapewni nam awans ale nie za wszelką cenę....przykładów w Lublinie mamy już parę.
Nas raczej nie będzie stać na takie transfery.Nawet jeśli budżet się zwiększy to tak jak napisał Harry w innym temacie żadnych szaleństw transferowych raczej nie będzie.
Też bym chciał składu, który spokojnie zapewni nam awans ale nie za wszelką cenę....przykładów w Lublinie mamy już parę.
Zapomniałeś chyba, że mieszkamy w Lublinie mieście gdzie sponsorzy jakos nie pchają się za bardzo do sportu albo są tacy co to obiecują złote góry....szkoda, że tylko obiecują.
Szkoda bardzo zeby to sponsorzy garnęli sie do klubu drzwiami i oknami. Firm i to dużych mamy w regionie bardzo dużo, a z pewnoscią nasz sponsor strategiczny też mógłby przeznaczać większe środki niż to robi obecnie. To płytkie ale prawdziwe - "dziekujemy i prosimy o jeszcze".
Ja uwazam, że ze skladem obecnym, pomniejszonym o jelenia juniora nie ma mowy o sukcesie w postaci awansu. Nasi zawodnicy nie gwarantują na wyjazdach absolutnie niczego. Nie ma pewniaków i poważnego lidera krajowego. Prawdę mowiac w zespole widzę Grzecha, (za ambicję, bo nie za wyniki) i chyba Piszczyka (bo nasz i też nie za wyniki). Franek, Seba i Jelen - jakby rozeszli się po Polsce (oby) moze znalazłoby się miejsce i pieniądze chociaż na jednego klasowego zawodnika.
-
Siwek Patataj
Czy taki Frankow jest duzo tanszy od Kuciapy? nie sadze. Konskowola przejela by sponsorowanie nowego zawodnika ,a to dosc dobry sponsor .
Ostatnio zmieniony 26 października 2004, o 20:48 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.