#54 Postautor: WojtekF » 23 października 2004, o 13:41
Siber84 napisał [quote]Pozdrawiam Zielonke środkowym palcem! [/quote]
A ja nie potrzebuję palców, aby Was pozdrowić. Nie głosuję w ankiecie, bo nie jestem kibicem TŻu, jednak swoje zdanie na temat przedstawionych w ankiecie zawodników mam:
Nie życzę Wam Słabonia. Ten zawodnik umie jeździć tylko na wrocławskim betonie i z super sprzętem, jaki we Wrocławiu dostaje więc dziwię się, iż tyle osób chce Słabonia. W Bydgoszczy i w Z.G., gdzie nie było już takiego sprzętu jak we Wrocku, twen zawodnik nie istniał Najlepszy dla Was byłby Kościecha. Byłby on prawdziwym liderem krajowym. Jednakże Dobrucki czy Jędrzejak też nie byliby źli. Dziwię się, iż w ankiecie nie uwzględniono Huszczy. Dużo wskazuje na to, iż ZKŻ wzmocni się jednym lub dwoma klasowymi zawodnikami, a wtedy nie będzie miejsca w składzie dla Pana Andrzeja, który nie zamierza kończyć kariery. Na Waszym przyczepnym torze radziłby sobie Pan Andrzej bardzo dobrze. Nie wiem, czy jest ankieta "junior", bo jeśli Jeleń kończy wiek juniora, to potrzebujecie takiego juniora, który Wan go zastąpi. Nie sądzę, aby Kacper Kępa mógł odgrywać rolę czołowego juniora zaraz po zdaniu licencji(mimo, że twierdzicie, iż jest on bardzo utalentowany). Prponuję Pawła Barana, który chyba nie znajdzie miejsca w składzie Tarnowa, a u Was byłby liderem i rozjeździłby się.