Skład na sezon 2005
Wszystko pieknie tylko ze pomijajac fakt ze marzeniem Holty raczej nie jest jazda w I lidze to musielibysmy o niego rywalizowac z takimi klubami jak Unia Tarnów, Apator Toruń, WTS Wrocław, Wybrzeże Gdańsk...
A o Jędrzejaka raczej sie tylko I-ligowcy beda bili...Rybnik?Rzeszów?Opole jakies moze?mam nadzieje ze w tym gronie i my sie znajdziemy...
A o Jędrzejaka raczej sie tylko I-ligowcy beda bili...Rybnik?Rzeszów?Opole jakies moze?mam nadzieje ze w tym gronie i my sie znajdziemy...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Skład na awans...hmm
1.Knapik
2.Franek
Przy założeniu:dwa nowe motory, zero kombinowania ze sprzętem, obecność na treningach w Lublinie
3.Słaboń
4.Piszcz.Więcej szczęścia z motorami.
5.Loram/Peter
6.Dawid
7.Kacper
Zostają jeszcze Jerzyk,Jeleń i Trumna.
Rywalizacja o skład zapewniona, wydajemy pieniądze tylko na jednego nowego zawodnika a resztę pieniędzy od sponsorów mozna zainwestować w porządny sprzęt.
W przypadku awansu wyżej i tak znowu będzie trzeba dokonać wzmocnień.
1.Knapik
2.Franek
3.Słaboń
4.Piszcz.Więcej szczęścia z motorami.
5.Loram/Peter
6.Dawid
7.Kacper
Zostają jeszcze Jerzyk,Jeleń i Trumna.
Rywalizacja o skład zapewniona, wydajemy pieniądze tylko na jednego nowego zawodnika a resztę pieniędzy od sponsorów mozna zainwestować w porządny sprzęt.
W przypadku awansu wyżej i tak znowu będzie trzeba dokonać wzmocnień.
Gelo pisze:Rzeczywiscie - koniec swiata blisko - Frankiem, Trumną Jeleniem, bez juniorów i bez kasy mamy walczyc o ekstraligę.
Tak jest.Najlepiej wywalić kupe kasy na pół nowej drużyny i w połowie sezonu manna na wypłaty się skończy.
Tym składem walczylismy w tym roku o baraże.Przy naprawdę dobrym sprzęcie i jednym nowym dobrym seniorze możemy walczyć o 1 miejsce.
Młodych mamy takich jakich mamy, będą mieli szansę sie objeżdżać.Dobrze punktujący seniorzy może uzupełnią punkty młodzieżowców.
Gawrzyk pisze:Jezu swiat sie konczy, don kamizi chce Franka w skladzie![]()
![]()
No chyba coś mi się porobiło.Warunki napisałem:dwa nowe motory, reguralne treningi w Lublinie i zakaz kombinowania ze sprzętem.
Gorzej jeździć już nie może.Niech jeździ tak jak na meczu w Ostrowie.
No chyba, że w przyszłym sezonie będziemy krezusami,miasto i sponsorzy będą chojni jak nigdy...wtedy hulaj dusza piekła nie ma
W "sytuacji pieniężnej" takiej jak to zwykle w Lublinie jak najmniej transferów jest bardzo wskazane.
Ja nie wiem czy niektórzy tego nie widzą, ale w następnym sezonie o awans czy baraze bedzie o wiele trudniej niz w tym.Poziom I ligi napewno będzie wyższy.Rzeszów,Ostrów,Rybnik i prawdopodobnie Gorzów to będą naprawde dobre druzyny, bo tam są pieniądze. W tym sezonie był pewniak Gdańsk a potem my i Gorzów(do połowy sezonu),Rzeszów od połowy sezonu dopiero walczył,bo wcześniej nie było tam kasy. W następnym sezonie już tak nie będzie,jest kilka druzyn które mają pieniądze i poważnie podejdą do walki o awans od pierwszego do ostatniego meczu. Nawet do pierwszej czwórki jest conajmniej 5 powaznych kandydatów podczas gdy w tym sezonie było 3 a o czwarte miejsce toczyła się walka miedzy kolejnymi dwoma słabszymi zespołami. Nie oszukujmy się Rzeszów zaczął jeździć dopiero w play-offach i tylko dzięki kaczmarkowi byli w pierwszej czwórce.Dlatego uwazam ze wzmocnienie się tylko jednym seniorem to za mało jeśli naprawde chcemy powalczyć o ten awans.Baraże nie powinny nas interesować, bo widać że w nich raczej druzyna pierwszoligowa nie będzie miała szans. I prosze nie pisać mi że w tym sezonie nam mało brakowało, bo gdyby nie wypadek Lee to kwestia braku awansu byłaby już przesądzona po pierwszym meczu w Lublinie.
No jest tu kilka nieporozumień:
1. Jędrzejak ??? Pamiętam jak wielu z was nabijało się z Ostrowa, że biorą Ogóra. I tak było!Facet miał bardzo średni poziom, dwa najlepsze mecze pojechał z Gnieznem a wiele razy mocno przycieniował. W Ostrowie dwa razy obiechał go Franek z trasy więc o kim my mówimy???
2 Słaboń - no niby tak ale nie olśnił mnie wynikami z tego roku - bardzo chimeryczny no a poza tym jest z Wrocławia a ja już mam uraz na zawodników z tego miasta.
3. Kto jedzie sprzęt czy zawodnik? Jeleń udowodnił, że jak sie ma dobry sprzęt to i extraliga niestraszna - może lepiej kupić dobry sprzęt i przypilnować gości żeby dobrze zainwestowali.
4. No i ciągle jest pytanie o prawo Bosmana ale w tym wypadku w kontekście tego jak zawodnikowi się kończy kontrakt ( bo o to Bosmanowi przede wszystkim chodziło) to nie wolno wystawiać żadnej kwoty za niego. I jak znam życie to mogą być problemy z obcokrajowcami ale jak nasze orły dowiedzą się że mogą być za darmo po sezonie to ruszy lawina procesów sądowych.
1. Jędrzejak ??? Pamiętam jak wielu z was nabijało się z Ostrowa, że biorą Ogóra. I tak było!Facet miał bardzo średni poziom, dwa najlepsze mecze pojechał z Gnieznem a wiele razy mocno przycieniował. W Ostrowie dwa razy obiechał go Franek z trasy więc o kim my mówimy???
2 Słaboń - no niby tak ale nie olśnił mnie wynikami z tego roku - bardzo chimeryczny no a poza tym jest z Wrocławia a ja już mam uraz na zawodników z tego miasta.
3. Kto jedzie sprzęt czy zawodnik? Jeleń udowodnił, że jak sie ma dobry sprzęt to i extraliga niestraszna - może lepiej kupić dobry sprzęt i przypilnować gości żeby dobrze zainwestowali.
4. No i ciągle jest pytanie o prawo Bosmana ale w tym wypadku w kontekście tego jak zawodnikowi się kończy kontrakt ( bo o to Bosmanowi przede wszystkim chodziło) to nie wolno wystawiać żadnej kwoty za niego. I jak znam życie to mogą być problemy z obcokrajowcami ale jak nasze orły dowiedzą się że mogą być za darmo po sezonie to ruszy lawina procesów sądowych.
Tak jest.Najlepiej wywalić kupe kasy na pół nowej drużyny i w połowie sezonu manna na wypłaty się skończy.
Na tym forum widze są sami ekonomisci i przedsiębiorcy, troszczący sie o finanse. Moze pozwólmy piekarzom wypiekac, krawcom szyc, zuzlowcom jezdzic a dzialaczom dzialac?
Tym składem walczylismy w tym roku o baraże.Przy naprawdę dobrym sprzęcie i jednym nowym dobrym seniorze możemy walczyć o 1 miejsce.
Ja uwazam, ze nie. Po pierwsze bedzie o wiele trudniej, po drugie nie ma u nas zawodnika ktory robi na wyjezdzie 10 punktów (Knapp i moze Piszcz to max 7-8) i zostajemy bez Jelenia a to 3 punkty na dzien dobry mniej.
harry pisze:Kto jedzie sprzęt czy zawodnik? Jeleń udowodnił, że jak sie ma dobry sprzęt to i extraliga niestraszna - może lepiej kupić dobry sprzęt i przypilnować gości żeby dobrze zainwestowali.
Dalej uważam, że wystarczy jeden dobry senior na 1 ligę i zakup porządnego sprzętu.
Tylko nie jak w tym roku pieniążki z klubu do ręki i sobie kupujcie.
Gelo pisze:... i zostajemy bez Jelenia a to 3 punkty na dzien dobry mniej.
Cały czas mam nadzieję, że Dawid zacznie wreszcie punktować (ale taty nie będzie w parkingu
- Helder Postiga
1.Karlsson (rez Zagar)
2.Franek,Jelen,Trumna
3.Knapp
4.Pecyna,Flis
5.Piszcz
6.Stachyra
7.Kepa
Pecyna moim zdaniem pasowalby do druzyny ostatni sezon troche slabszy ale w ekstralidze pokazal ze ma mozliwosci i Frankowi by moze sie lepiej jezdzilo z nim
Flis chcialbym tego zawodnika ale Gorzow go raczej nie posci ,tak samo jak Pecyk troche slabszy sezon ostatni ale mozliwosci ma.Moze jezdzi troche za ostro ale jest wynik bardzo duzej ambicji.
Moim zdaniem potrzebny bedzie taki senior,ktory potrafi jezdzic na kazdym torze nie tylko na naszym "sepecyficznym".
2.Franek,Jelen,Trumna
3.Knapp
4.Pecyna,Flis
5.Piszcz
6.Stachyra
7.Kepa
Pecyna moim zdaniem pasowalby do druzyny ostatni sezon troche slabszy ale w ekstralidze pokazal ze ma mozliwosci i Frankowi by moze sie lepiej jezdzilo z nim
Flis chcialbym tego zawodnika ale Gorzow go raczej nie posci ,tak samo jak Pecyk troche slabszy sezon ostatni ale mozliwosci ma.Moze jezdzi troche za ostro ale jest wynik bardzo duzej ambicji.
Moim zdaniem potrzebny bedzie taki senior,ktory potrafi jezdzic na kazdym torze nie tylko na naszym "sepecyficznym".
I tak było!Facet miał bardzo średni poziom, dwa najlepsze mecze pojechał z Gnieznem a wiele razy mocno przycieniował.
Chciałbym żeby którykolwiek z naszych liderów tak cieniował. Oto wyniki Jędrzejaka w meczach wyjazdowych, bo tylko te są istotne:
Gdańsk 7 (1,1,1,2,2)
Lublin 12 (3,1,2,2,2,2)
Gniezno 15 (3,3,3,3,3)
Rzeszów 10 (2,d,3,2,3)
Gorzów 10 (1,3,2,1,2,1)
Rawicz 15 (3,3,3,3,3)
Opole 10 (2,2,3,1,2)
Krosno 14 (3,3,3,2,3)
dla porównania wyniki Gela:
Gniezno 10 (2,3,1,3,1)
Gorzów 2 (1,1)
Rzeszów 7 (1,2,1,-,3)
Gdańsk 8 (1,1,3,1,2)
Ostrów 4 (1,0,1,2)
Ostatnio zmieniony 23 października 2004, o 14:44 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
mój team
Drodzy Koledzy i Drogie Koleżanki
KOCHANI KIBICE
Po pierwsze chiałbym powiedzieć że zaniepokojiły mnie osttanie spadki kursu Euro i ciągle rosnąca cena cukru. Może się to wprost przełożyć na wyniki naszych sportowców w latach 2008/2009 a przedewsztkim wchodzenie w drugi wiraż.
A teraz mój skład:
1. Mark Loram
2. Kurt Nielsen
3. Gregory KnaPP
4. Zosatw wolne miejsce
Silnie sie zdenerwowałem dlatego kończe. Dozobaczenia kochani po drugiej stronie
KOCHANI KIBICE
Po pierwsze chiałbym powiedzieć że zaniepokojiły mnie osttanie spadki kursu Euro i ciągle rosnąca cena cukru. Może się to wprost przełożyć na wyniki naszych sportowców w latach 2008/2009 a przedewsztkim wchodzenie w drugi wiraż.
A teraz mój skład:
1. Mark Loram
2. Kurt Nielsen
3. Gregory KnaPP
4. Zosatw wolne miejsce
Silnie sie zdenerwowałem dlatego kończe. Dozobaczenia kochani po drugiej stronie
Kilku z was przytacza te slowa na kazdym mozliwym korku, w kazdym poscie i topicu. Nie uwazasz, ze wszyscy maja juz tego dosyc i zapoznali sie z wasza opinia na ten temat?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.