Żużlowe różności
czytał ktoś wywiad ze śledziem w tygodniku żużlowym ?? mówi że chciałby się pożegnać z lubelską publicznością i jakby został zaproszony na jakiś turniej to się zgodzi. Tylko kto będzie chciał go żegnać po tym co nam wykręcił w tym roku. ale jego sprawa jak chce niech ryzykuje, ja na takie coś bym nie przyszedł chyba że pogwizdać
dzis rano na trasie pomiedzy warszawa a lublinem w wypadku busa z tirem zginelo 3 siatkarzy avii swidnik oraz kierowca.4 innych w ciezkim stanie przebywa w szpitalu.zawodnicy wracali z meczu...
w swidniku ogloszono zalobe-flagi opuszczono do polowy masztow...
pokoj ich duszom [I]
w swidniku ogloszono zalobe-flagi opuszczono do polowy masztow...
pokoj ich duszom [I]
never ride faster than your angel can fly
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Niech spoczywajÄ… w spokoju....
Strasznego pecha ma Avia Świdnik... To już drugi taki wypadek zawodników w historii klubu. Z 25 lat temu dwóch zawodników świdnickiej Avii również miało wypadek samochodowy ze skutkiem śmiertelnym. Chyba do dzisiaj rozgrywany jest memoriał ku ich czci. Już nie pamiętam jak się oni nazywali, ale to schodzi na drugi plan...

Strasznego pecha ma Avia Świdnik... To już drugi taki wypadek zawodników w historii klubu. Z 25 lat temu dwóch zawodników świdnickiej Avii również miało wypadek samochodowy ze skutkiem śmiertelnym. Chyba do dzisiaj rozgrywany jest memoriał ku ich czci. Już nie pamiętam jak się oni nazywali, ale to schodzi na drugi plan...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
28 lat temu w wypadku samochodowym zginelo dwoch zawodnikow Pyc i Siennicki-co roku rozgrywany jest memorial ku ich czci...
dzis rano odeszli:srodkowi-Wojciech Trawczynski(25 lat),Lukasz Jaloza(19) oraz atakujacy Jakub Zagaja(22)....
brat Jalozy walczy o zycie...
dzis rano odeszli:srodkowi-Wojciech Trawczynski(25 lat),Lukasz Jaloza(19) oraz atakujacy Jakub Zagaja(22)....
brat Jalozy walczy o zycie...
never ride faster than your angel can fly
-
łukasz
- NaughtyBoy
NaughtyBoy pisze:Mam do sprzedania szalik motoru(gruby dwu warstwowy) za 20 zl jak ktos chce to niech sie odewzwie gg 3201114.
masz fotke tego szalika bylbym zainteresowany jak tak
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
Chyba mam taki sam szalik, ale mój jest jedną z rzeczy za które nie można zapłacić kartą MastercardNaughtyBoy pisze:Mam do sprzedania szalik motoru(gruby dwu warstwowy) za 20 zl jak ktos chce to niech sie odewzwie gg 3201114.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Chyba mam taki sam szalik, ale mój jest jedną z rzeczy za które nie można zapłacić kartą MastercardNaughtyBoy pisze:Mam do sprzedania szalik motoru(gruby dwu warstwowy) za 20 zl jak ktos chce to niech sie odewzwie gg 3201114.
a masz fotke tego szala?? skoro masz taki sam ??
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
_R@fi_ pisze:a masz fotke tego szala?? skoro masz taki sam ??
1. Nie mam
2. Tylko podejrzewam, że to taki sam
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Kolejna czesc teledysku!!
Powstal Kolejny teledysk !!
Szczegoly w dziale INNE
Tutaj macie linka do tematu o teledysku:
viewtopic.php?p=48400#48400
Ps. Pisze to tu bo nie kazdy zaglada do dzialu inne
Pozdrawiam
Szczegoly w dziale INNE
Tutaj macie linka do tematu o teledysku:
viewtopic.php?p=48400#48400
Ps. Pisze to tu bo nie kazdy zaglada do dzialu inne
Pozdrawiam
z duma donosze, ze w tzw. narodowym tescie inteligencji /gwoli prawdy to nazwa jest pokroju Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej - ani ona byla Polska, ani Rzeczpospolita, ani Ludowa; podobnie NTI - ani narodowy, ani test, ani inteligencji/ mieszkancy wojewodztwa lubelskiego (w tym takze kibice TÅ» Sipma Lublin
) okazali sie lepsi niz miedzy innymi mieszkancy wojewodztwa lubuskiego (w tym kibice ZKŻ kwik-miks Zielona Góra) oraz mieszkancy wojewodztwa podkarpackiego (w tym kibice Stali Marne Folie Rzeszów).
wyniki (za: http://iq.onet.pl/1196866,2277,0,9,artykul.html) :
lubelskie - 93,3
lubuskie - 92,4
podkarpackie - 92,0
dodam jednak, ze "test" byl spreparowany - to niemozliwe zeby Juzki mialy statystycznie najnizsze IQ w Polsce.
lubelskie - 93,3
lubuskie - 92,4
podkarpackie - 92,0
dodam jednak, ze "test" byl spreparowany - to niemozliwe zeby Juzki mialy statystycznie najnizsze IQ w Polsce.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
prt pisze:z duma donosze, ze w tzw. narodowym tescie inteligencji /gwoli prawdy to nazwa jest pokroju Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej - ani ona byla Polska, ani Rzeczpospolita, ani Ludowa; podobnie NTI - ani narodowy, ani test, ani inteligencji/ mieszkancy wojewodztwa lubelskiego (w tym takze kibice TŻ Sipma Lublin) okazali sie lepsi niz miedzy innymi mieszkancy wojewodztwa lubuskiego (w tym kibice ZKŻ kwik-miks Zielona Góra) oraz mieszkancy wojewodztwa podkarpackiego (w tym kibice Stali Marne Folie Rzeszów).
lubelskie - 93,3
lubuskie - 92,4
podkarpackie - 92,0
Hehe no niezle:)
Swoja droga jakies niskie te wyniki;]
Jesli komus nie poszlo w tym tescie, nie martwcie sie, to bardziej byl "tescik" niz prawdziwy test i jego wyniki moga w stopniu znacznym odbiegac od stanu rzeczywistego. Tych ktorzy chca poznac swoje mozliwosci zapraszam na test mensy. Sesje egzaminacyjne odbywaja sie w roznych miastach. 13 listopada jest w Warszawie.
http://www.mensa.org.pl/
Zycze powodzenia!
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
A kiedy w przybliżeniu bedzie znany budżet naszego klubu na przyszły sezon, tak aby było wiadomo jakie cele będą stawiane przed drużyną w następnym sezonie. Teraz my tu na forum ustalamy składy, "kupujemy" klasowych zawodników a przeciez nawet nie wiemy ile pieniędzy wyłożą sponsorzy. Czy były juz jakies wstępne rozmowy(może przed barazami omówiono dwie wersje wsólpracy a nie tylko odnośnie budzetu w razie awansu?) i czy budzet ma byc wyższy niz w tym sezonie czy moze zostanie na tym samym poziomie?? Czy w tej chwili można juz cos na ten temat powiedzieć, czy nastąpi to dopiero po walnym??
Nic nie wiadomo i nie wiadomo kiedy będzie wiadomo. Jedyne co wiadomo to będą raczej dwie koncepcje: Albo będzie dużo większy budżet albo taki sam i mniejszy. W pierwszym przypadku będziemy walczyli o extra ale raczej bez szalonych zakupów w drugim jedziemy o utrzymanie a podstawowymi zawodnikami będą Piszcz, Trumiński i Jeleniewski. No chyba, że nowe kierownictwo spróbuje kręcić z gówna bicz bo co poniektórym już to się znudziło.