Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Toruń robi co może żeby nam umożliwić zrobienie 30 punktów.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ale ich znokautowaliśmy nominowanych szok
- tezetomaniak
- Trener
3:9 w nominowanych, Apator ma farta, że dwumecz już się skończył!
Dobra, w trzecim meczu ich dojedziemy.
Richie Faulkner:
Tej siły z Vaculikiem już nie powstrzymamy. Stworzyli potwora na 14 bieg.
Były czasy TŻ, KMŻ. Było jak było. Raz lepiej. Raz gorzej. A ten rok tak mnie wycisnął jak kibica że mam dość. Patrząc na naszych to cisnęły się na usta różne słowa. A mecze w Toruniu i we Wrocławiu to bez komentarza zostawię.
Były czasy TŻ, KMŻ. Było jak było. Raz lepiej. Raz gorzej. A ten rok tak mnie wycisnął jak kibica że mam dość. Patrząc na naszych to cisnęły się na usta różne słowa. A mecze w Toruniu i we Wrocławiu to bez komentarza zostawię.
W 14 i 15 wzorowo połapane ustawienia, jeszcze 30 biegów i finał byłby nasz :) zapisać w zeszycie, nie giąć. nie niszczyć, będzie "na za rok" ;) xD
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
ezbeg pisze:Tej siły z Vaculikiem już nie powstrzymamy. Stworzyli potwora na 14 bieg.
Dokładnie tak. Nawet kilkukrotny koniec żużla w Lublinie, składy oszczędnościowe nie były w stanie tak zmęczyć jak nasza drużyna w tym sezonie.
Dajcie spokój. Nie jeden klub chciałby być na naszym miejscu i móc walczyć o brązowe medale. Na pewno każdy który skończył sezon niżej w tabeli.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Wiadomo. I jak gdzieś wspomniałem. Patrząc z przebiegu sezonu i to jak niektórzy jadą do tyłu, brąz to duże osiągnięcie. Zwłaszcza, że inni byli słabsi od nas.
Styl jest widoczny. I czuję się wykończony tym stylem występów. Chociaż kibicuje i jak grafik w pracy pozwoli to na mecz o 3 miejsce idę.
Jednak za 5-10 lat nikt nie będzie o tym pamiętał. No może poza nami na forum, że występy naszych wyglądały jak wyglądały.
Styl jest widoczny. I czuję się wykończony tym stylem występów. Chociaż kibicuje i jak grafik w pracy pozwoli to na mecz o 3 miejsce idę.
Jednak za 5-10 lat nikt nie będzie o tym pamiętał. No może poza nami na forum, że występy naszych wyglądały jak wyglądały.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Mysle, ze jednak wielu będzie się pamiętało. Takie rzeczy zapadają w pamięć - dobre i złe. Tak, jak 18 punktów Zagara przeciwko Unii Leszno są i będzie pamiętane, tak samo kompromitacje z Torunia i Wrocławia będą pamietane.
Niestety, te kompromitacje to pokazały nasze miejsce w szeregu w tym roku. Styl był zły.
I wiem, że nie ma co porównywać na zasadzie : Holder > Vaculik, Przyjemski > Jaworski/Bańbor, zwłaszcza, że z naszym zeszłorocznym składem nawet moglibyśmy nie załapać się do Play off, uwzględniając kontuzje.
Aczkolwiek faktem jest, że jesteśmy niestety słabsi od Torunia i Sparty.
Mnie bardziej bolą te porażki dwoma punktami.
I wiem, że nie ma co porównywać na zasadzie : Holder > Vaculik, Przyjemski > Jaworski/Bańbor, zwłaszcza, że z naszym zeszłorocznym składem nawet moglibyśmy nie załapać się do Play off, uwzględniając kontuzje.
Aczkolwiek faktem jest, że jesteśmy niestety słabsi od Torunia i Sparty.
Mnie bardziej bolą te porażki dwoma punktami.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Kargolo pisze:rumburaquee pisze:Kargolo pisze:Przyjadą i zobaczą Vaculika, który zrobi smutną minę i powie, że szuka ustawień.
A poza kamerami będzie się cieszył, że znalazł frajerów do naciągnięcia na schyłek kariery.
Ciężko od tak zapomnieć. To jest sport i można przegrać, ale dzisiaj to jest wstyd i kompromitacja.
A kto będzie pamiętał za parę lat. Puryści tylko.
Ja będę pamiętał.
Ten dwumecz to największa kompromitacja w historii lubelskiego żużla.
Były spadki, były i wyższe porażki, ale biorąc pod uwagę nazwiska, budżet i potencjał to to jest najgorszy występ w naszej historii.
Panowie spokojnie co ma powiedzieć Włókniarz z Madsenem, Lingrenem, Doylem i Zegarem:)
ezbeg pisze:Patrząc z przebiegu sezonu i to jak niektórzy jadą do tyłu, brąz to duże osiągnięcie.
O ile uda się go zdobyć. Patrząc na naszą dyspozycję można mieć pewne obawy...
rumburaquee pisze: Panowie spokojnie co ma powiedzieć Włókniarz z Madsenem, Lingrenem, Doylem i Zegarem:)
Apator jeszcze niedawno też miał walczyć o medale a przyjechał beniaminek... z Lublina i oklepał ich w Toruniu że spadli do 2 ligi pierwszy raz w historii. Dzisiaj wygląda absurdalnie - nie? :)
mundzio pisze:ezbeg pisze:Patrząc z przebiegu sezonu i to jak niektórzy jadą do tyłu, brąz to duże osiągnięcie.
O ile uda się go zdobyć. Patrząc na naszą dyspozycję można mieć pewne obawy...
Są obawy. Fakt. Zależy od wysokości straty w Lesznie. No chyba, że tam wygramy to nie ma dyskusji. Jednak moje zaufanie jest w tym roku obniżone. Przy czym skoro wierzyłem w naszych w Grudziądzu, to czemu nie w Lesznie.
Akurat Toruń w 2019 roku, nie był typowany do medali. Beznadziejna juniorka, do tego Holta i Kościuch. Rok wcześniej nie załapali się nawet do Play off. Byli wówczas od nich lepsi. Siła była w Holderze (starszym) i Doyle. Natomiast młodszy Holder miał problem z rozwinięciem swojego potencjału.