Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: GRISZA » 21 października 2004, o 14:15

lucki73 pisze:A co w tym dziwnego? Nie zawsze pozycja oddaje klasę zawodnika. W tym roku Rickardsson był na drugim miejscu w GP, a wg mnie jest od czasów Nielsena najlepszym żużlowcem na świecie.

W zeszłym roku Pedersen został zwycięzcą GP, co wcale nie spowodowało, że nagle zacząłem go uważać za lepszego zawodnika od Rickardssona, Crumpa czy Sullivana. Dla mnie Pedersen dalej jest średniej klasy zawodnikiem, mimo że Ty pewnie uważasz (a powinieneś, bo liczby przecież nie kłamią, prawda?) że to właśnie on był najlepszym zawodnikiem w ubiegłym roku.

Mam nadzieję, że już zrozumiałeś.

lucki73

No dobra Lucky,
ale idąc dalej tym tokiem myślenia mogę sobie spokojnie powiedzieć że my w tym sezonie byliśmy lepsi :wink: Rozumując tak jak Ty powiedziałbym że Crump jest lepszy od Jonssona bo on zdobył Mistrza Świata. Ale widzisz to Jonsson był zdecydowanie lepszy w polskiej lidze.
Tak samo idąc dalej mogę stwierdzić że my mieliśmy pecha i tylko dzięki niemu nie weszliśmy do baraży choć byliśmy lepsi... Nie tędy droga. To wy byliście lepsi. Liczby nie kłamią :lol:
Pozdrowionka
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

peterix
Szkółkowicz

#27 Postautor: peterix » 21 października 2004, o 14:16

Słaboń,Kościecha-bardzo bardzo TAK!
Kuciapa, Jędrzejak-niekoniecznie
Dobrucki-tak, jeśli wogóle to możliwe (Rzeszów?)
Baran,Pecyna,Burza-przeciętniakom mówimy NIE!
Bajerski,Sawina-emerytom ZDECYDOWANE NIE! chyba że do pokerka :)
M.Max-już kiedyś "wprowadził" ROW Rybnik do I ligi więc NIE!!
Stojanowski-może ???
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Sober
Senior

#28 Postautor: Sober » 21 października 2004, o 14:16

Moje propozycje na seniora....
1.Krzysztof Słaboń/Piotr Świderski(Wrocław wypożyczy tylko jednego)
2.Robert Kościecha
3.Tomasz Jędrzejak
4.Tomasz Rempała
5.Zbigniew Czerwniński
Reszta niestety jest za słaba albo nie do wziecia

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#29 Postautor: GRISZA » 21 października 2004, o 14:19

peterix pisze:Słaboń,Kościecha-bardzo bardzo TAK!
Kuciapa, Jędrzejak-niekoniecznie
Dobrucki-tak, jeśli wogóle to możliwe (Rzeszów?)
Baran,Pecyna,Burza-przeciętniakom mówimy NIE!
Bajerski,Sawina-emerytom ZDECYDOWANE NIE! chyba że do pokerka :)
M.Max-już kiedyś "wprowadził" ROW Rybnik do I ligi więc NIE!!
Stojanowski-może ???

A Stojanowski to nie przeciętniak :?: No pewnie że nie :wink: karol to przeciętniak :lol: :lol: :lol: Boże :idea:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Siwek Patataj

#30 Postautor: Siwek Patataj » 21 października 2004, o 14:27

No dobra Lucky,
ale idąc dalej tym tokiem myślenia mogę sobie spokojnie powiedzieć że my w tym sezonie byliśmy lepsi :wink: Rozumując tak jak Ty powiedziałbym że Crump jest lepszy od Jonssona bo on zdobył Mistrza Świata. Ale widzisz to Jonsson był zdecydowanie lepszy w polskiej lidze.
Tak samo idąc dalej mogę stwierdzić że my mieliśmy pecha i tylko dzięki niemu nie weszliśmy do baraży choć byliśmy lepsi... Nie tędy droga. To wy byliście lepsi. Liczby nie kłamią :lol:
Pozdrowionka

A możesz sobie spokojnie powiedzieć nawet to, że byliście najlepsi i o mały włos a bylibyście nawet w Drużynowym Pucharze Europy, tylko los się sprzysiągł przeciwko Wam.

Gdybyś był łaskaw zauważyć, to ja w swoim pierwszym poście napisałem tak:

Karol Baran - Józek. Nie chcę. Poza tym też chimeryczny. Kolejny Knapp raczej nam chyba nie jest potrzebny, a Baran to zawodnik poziomem dorównujący, albo i nieco słabszy moim zdaniem od Knappa (,mimo, że średnią ma wyższą)

Zwracam szczególną uwagę na wyrażenie "moim zdaniem". Twoim zdaniem więc Stal była lepsza od Motoru, a oim zdaniem Knapp jest lepszym zawodnikiem od Barana. Wyniki z kilku ostatnich lat bronią G.Knappa i nakazują mi uważać go w przekroju jego "kariery' i "kariery" Barana za skuteczniejszego.

lucki73

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#31 Postautor: GRISZA » 21 października 2004, o 14:37

Ok Lucky,
napisałem już wyżej że to wy byliście lepsi w tym sezonie .
Ale jeśli tak dalej się upierasz przy swoim to powiem tak że chociaż byliście lepsi to moim zdaniem to my mamy lepszą drużynę. Oraz że moim zdaniem to Karol jest jednak lepszy od Grześka. Co roku ma progresję wyników. Ale widzisz jest to tylko subiektywne nasze zdanie . A wszystko jak widzisz okazało się na torze. To Karol był lepszy od Grześka a Motor był lepszy od Stali.
Pozdrawiam

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#32 Postautor: Apocalips » 21 października 2004, o 15:56

Ja jestem za Damianem Balińskim.... Ale nie sądzę by opuścił Leszno... A szkoda :? A jak nie Baliński to może Mariusz Staszewski :?:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Gość

#33 Postautor: Gość » 22 października 2004, o 00:10

moim zdaniem realnym i nienajglupszym posunieciem bylo by sciagniecie kogos z tej piatki!!!!
1) m. węgrzyk
2) t.jedrzejak
3) p.swiderski
4) k.stojanowski
5) t.bajerski

co do obco to zdecydowanie B.PEDERSEN I MARK LORAM!!
A KRAJOWYCH TO POWINNI SCIĄGNAC 2 SENIRÓW + JUNIOR, NIESTETY, ALE TAKA JEST PRAWDA, TRZEBA SCIAGNAC 3 ZAWODNIKÓW ZEBY MIEDZY NIMI BYLA WALKA O WEJSCIE DO SKLADU, A NIE JAK W TYM SEZONIE TO BYLO, ZE NIEZALEZNIE JAK KTO WYPADL NA TRENNGU TO I TAK ZNALAZL MIEJSCE W SKLADZIE PODSTAWOWYM!!
PRZYKŁAD: GDANSK MAJĄC 7 SENIORÓW + 2 OBCO+ 3 JUNIRÓW = AWANS!!

Johnny Bravo

#34 Postautor: Johnny Bravo » 22 października 2004, o 03:05

Kod: Zaznacz cały

PRZYKŁAD: GDANSK MAJĄC 7 SENIORÓW + 2 OBCO+ 3 JUNIRÓW = AWANS!!

Gdańsk miał 5, czyli o jednego mniej niz Lublin (wliczajac Śledzia)

Jablonski
Stojanowski
Pecyna
Kosciecha
Chrzanowski

2 stranieri, czyli tyle samo co Lublin

Więc jak chcesz kogoś uświadomić sprawdz fakty.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#35 Postautor: maestro76 » 22 października 2004, o 09:06

zdecydowanie najlepszym wg mnie z wymienionych bylby kosciecha ale nie sadze by kolejny rok chcial jezdzic 1 lidze ....wiec z dwojki swiderski-slabon postawilem na tego drugiego-faktycznie miewal wachania formy ale koncowke sezonu mial niezla
a moze kogos z rybnika?po kiepskim eligowym sezonie chlopaki pewnie chca odswiezyc sklad i troche od siebie odpoczac...moze wegrzyk?
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#36 Postautor: Łoptymista » 22 października 2004, o 11:18

Ja tam zagłosowałem na Kuciapę. Pochodzi z Rzeszowa to fakt..., ale cholera jest dobry;). U nas byłby krajowym liderem i pewnie wymiatał u siebie i na wyjazdach.

Z przeażeniem patrzę za to na wasze głosy oddawane na Słabonia. On byłby najsłabszym zawodnikiem w drużynie. Jestem przeciwko ściąganiu miernot i niespełnionych nadzieji żużla kanadyjskiego :). A takim zawodnikiem jest właśnie Słaboń. Jeśli marzymy o budowaniu mocnej paki, która ma szansę walczyć też w elidze musimy stawiać na b.dobrych a nie cieniasów.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#37 Postautor: Scream » 22 października 2004, o 11:52

zgadzam sie z Loptymista ze Slabon to jakies nieporozumienie. to ja juz wole zeby Frankow zostal na kolejny sezon bo wieksze sa szanse ze on zacznie jechac niz ze bedziemy mieli pocieche ze Slabonia.
Obrazek

max3
Zawodowiec

#38 Postautor: max3 » 22 października 2004, o 19:19

Moim zdaniem najlepszym wzmocnieniem naszej druzyny byl by M.Kuciapa solidny,dobze punktujacy zuzlowiec.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#39 Postautor: Gelo » 22 października 2004, o 19:53

max3 pisze:Moim zdaniem najlepszym wzmocnieniem naszej druzyny byl by M.Kuciapa solidny,dobze punktujacy zuzlowiec.

Tez jestem za Kuciapą - po pierwsze wzmocnienie, pod drugie osłabienie najgrozniejszego rywala

meesha
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: meesha » 22 października 2004, o 20:17

Gelo pisze:
max3 pisze:Moim zdaniem najlepszym wzmocnieniem naszej druzyny byl by M.Kuciapa solidny,dobze punktujacy zuzlowiec.

Tez jestem za Kuciapą - po pierwsze wzmocnienie, pod drugie osłabienie najgrozniejszego rywala
Gelu, w zestawieniu z Twoim awatarkiem to nie wiem czy poważnie mówisz :) A jak Proboszcz Dobrodziej zobaczy jak my tu wszyscy chcemy tego Kuciapę to nas chyba wyklnie :wink: Pzdr
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#41 Postautor: istred » 22 października 2004, o 20:29

Kuciapa ? Nie ! Może i dobrze jeździ na żużlu, ale nie chciałbym w składzie kogoś kogo nie lubie. Nie pamiętacie już co wygadywał przed meczem w Lublinie 19 września, takich jak on nie da się polubić ? Może ktoś chciałby w składzie Śwista ?

Krychs
Senior

#42 Postautor: Krychs » 22 października 2004, o 20:32

Dołączam się do grona antagonistów Kuciapszczaka. Powód j.w. Po prostu go nie lubie :!:

Shack
Administrator

#43 Postautor: Shack » 22 października 2004, o 20:45

Kuciapa nadaje sie ew. do zabetonowania w suchym doku głowa w dół ;) (cyt. z proboszcz dobrodziej )

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#44 Postautor: _piotrusss » 22 października 2004, o 20:47

Ludzie co Wy mówicie? Przeciez Kuciapa to józek!!! ;) A poza tym nie wiem czy jest on aż taki dobry... nie uważam aby np. Grzesio Knapp był gorszy od kuciapy...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Sober
Senior

#45 Postautor: Sober » 22 października 2004, o 21:05

_piotrusss pisze:Ludzie co Wy mówicie? Przeciez Kuciapa to józek!!! ;) A poza tym nie wiem czy jest on aż taki dobry... nie uważam aby np. Grzesio Knapp był gorszy od kuciapy...

Dokładnie. Ludzie co Wy widzicie w tej Kuciapie? Jedyny jej plus to odstraszanie rywali pryszczami. Już wole Frankowa :x
Bardzo chciałbym widzieć kogoś z tej trójki:
Kościecha, Jędrzejak, Słaboń
I nie wygadujcie głupot o Słaboniu. Niedawno wygrał Łańcuh Herbowy, a pokonał tam m.in Protasiewicza i Walaska... Kuciapszczak o takim czyms moze tylko pomarzyc!

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#46 Postautor: DonKamizi » 22 października 2004, o 21:21

Kuciapa w Lublinie :shock: :shock: W tym roku pół Lublina chciało go za przeproszeniem zaje..... a teraz miałby jeździć u nas :?: :?: Ja osobiście Maciusiowi w Lublinie mówię nie :!: :!:
Jędrzejak...sam nie wiem...wrócił za kupe kasy do Ostrowa do niższej ligi a wg mnie wcale nie miał lepszego sezonu jak we Wrocławiu.
Byłbym najbardziej za Słaboniem...chłopak jest jescze dosyć młody, ojciec związki z Lublinem miał więc czemu by nie spróbować.
Łoptymista i Scream....z całym szacunkiem dla Was i Franka...Słaboń miernota...Franek byłby lepszy....NO COMMENTS :!: :!:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#47 Postautor: Gelo » 22 października 2004, o 23:54

Manback pisze:
_piotrusss pisze:Ludzie co Wy mówicie? Przeciez Kuciapa to józek!!! ;) A poza tym nie wiem czy jest on aż taki dobry... nie uważam aby np. Grzesio Knapp był gorszy od kuciapy...

Dokładnie. Ludzie co Wy widzicie w tej Kuciapie? Jedyny jej plus to odstraszanie rywali pryszczami. Już wole Frankowa :x
Bardzo chciałbym widzieć kogoś z tej trójki:
Kościecha, Jędrzejak, Słaboń
I nie wygadujcie głupot o Słaboniu. Niedawno wygrał Łańcuh Herbowy, a pokonał tam m.in Protasiewicza i Walaska... Kuciapszczak o takim czyms moze tylko pomarzyc!

Przykro to stwierdzic ale jak sie czyta takie cos to sie odechciewa dyskusji. Słaboń wygrał łańcuch herbowy - a gdzie był w finale mistrzostw Polski? Jedyny argument - bo Kuciapa to Józek. Szkoda że tak mało ludzi na tym forum zna sie na żużlu.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#48 Postautor: _piotrusss » 23 października 2004, o 00:41

Gelo pisze:
_piotrusss pisze:Ludzie co Wy mówicie? Przeciez Kuciapa to józek!!! ;)
Jedyny argument - bo Kuciapa to Józek.

Nie wiesz co oznacza minka :wink: ? (z przymróżeniem oka - przysÅ‚. ‘nie do koÅ„ca poważnie; pobÅ‚ażliwie') Eh... szkoda że tak maÅ‚o ludzi na tym forum ma odrobine poczucia humoru... nie tylko w avatarach
pozdro
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#49 Postautor: kezman » 23 października 2004, o 09:25

Protasiewicza i Walaska... Kuciapszczak o takim czyms moze tylko pomarzyc!

Popatrz na złoty kask.

P.S Nie musicie się matrwić, że ten Józek do Was przyjdzie...zostaje w Rzeszowie.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#50 Postautor: piwo__ » 23 października 2004, o 09:36

Ja w przyszlorocznym skladzie widzialbym:
Knapp
Jeleniewski
Franków
T.Rempała
Jędrzejak
i ewentualnie Piszcz... (Słaboń)
MOTORLUBLIN