Stadion
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Stadion
Tylko nie wiem czy to ma sens pod kątem sportowym. Większość sezonu będziemy jechać na Z5, a na przykład play-offy w Tarnowie? To będzie zabranie nam atutu przecież.
Jak możesz pojechać 7 meczów u siebie przy frekwencji ~10k to nie powinno się patrzeć na "sens sportowy", który chyba też ma miejsce gdy 7 meczów jedziemy na Z5 i dopiero potem przenosimy się na obcy tor.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Biorąc pod uwagę, że do teraz są bilety na półfinał z Toruniem, uważam, że przyda nam się odpoczynek od żużla domowego, żeby zatęsknić.
KrzyczącyK1b1c pisze:Biorąc pod uwagę, że do teraz są bilety na półfinał z Toruniem, uważam, że przyda nam się odpoczynek od żużla domowego, żeby zatęsknić.
Z tego co trochę zauważyłem to bilety są wciąż dostępne, bo ludzie widzą tylko dziecięce. Eventim coś skopało w aplikacji i trzeba ręcznie zmienić na normalny i nie każdy wie jak to zrobić. Przez co niektórzy poszukują biletów normalnych, chociaż są dostępne. Nie wiem jaki odsetek ludzi jest, którzy mają z tym problem, ale poniekąd to pewnie ma na to wpływ.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ale to w takim razie też kwestia polityki informacyjnej klubu. Fanpage powinien codziennie grzmieć o dostępnych biletach.
KrzyczącyK1b1c pisze:Ale to w takim razie też kwestia polityki informacyjnej klubu. Fanpage powinien codziennie grzmieć o dostępnych biletach.
Przy każdym poście na Facebooku jest link do biletów.
KrzyczącyK1b1c pisze:Biorąc pod uwagę, że do teraz są bilety na półfinał z Toruniem, uważam, że przyda nam się odpoczynek od żużla domowego, żeby zatęsknić.
Co za typ.... Lepiej żeby przez rok nie było meczów w Lublinie to będzie zastrzyk świeżości. Czyli fart że była pauza parę lat temu... W sumie ciekawa teoria. Taki Real Madryt powinien natychmiast na chociaż dwa lata zapauzować bo już tyle grają bez przerwy i jeszcze skandalicznie ciągle w czołówce. Natychmiast przerwać!!! Co za gość ;) Dla mnie post roku
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Lepiej żeby stadion powstał jak najszybciej.
Eventim samo stworzyło problemy :) Gorzej jak w tej wolnej sprzedaży, znowu bilety kupią Toruniaki i znowu posądzą ich na naszych sektorach. Natomiast za bufor będzie robiło 3 ochroniarzy. No ale może dramatyzuje.
A co do stadionu. W 2015 roku Sparta zdążyła odjechać rundę zasadniczą na Olimpijskim. Na Play off przeprowadzili się do Częstochowy, gdzie wykorzystali wiadomą sytuację związaną z Włókniarzem.
A co do stadionu. W 2015 roku Sparta zdążyła odjechać rundę zasadniczą na Olimpijskim. Na Play off przeprowadzili się do Częstochowy, gdzie wykorzystali wiadomą sytuację związaną z Włókniarzem.
KrzyczącyK1b1c pisze:Lepiej żeby stadion powstał jak najszybciej.
Nie - lepiej żebyś wreszcie zaczął kibicować Motorowi Lublin skoro się tu udzielasz.
KrzyczącyK1b1c pisze:Lepiej żeby stadion powstał jak najszybciej.
Przecież było pisane że nie będzie realnych prac budowlanych tylko czas biurokracji. I nie zmieni tego czy będziemy jechać czy nie! Także wpływu na tempo powstania stadionu nie ma to żadnego. Mało tego. Gdyby udało się ogarnąć rundę zasadniczą w domu byłyby wpływy z biletów plus na play off mamy niespodziankę dla gości na obcym im torze... Ciekawa opcja. To po pierwsze. Po drugie Twoja wypowiedź nie dotyczyła stadionu. Napisałeś że bilety nie zeszły w jeden dzień, a więc może przyda nam się odpoczynek od żużla. Dokładnie taki był kontekst w świetle Twojego oraz kilku poprzednich postów. Pozwolę sobie na nieco bardziej prywatne pytanie. Czy zdarzyło ci się już być na Zygmuntowskich czy oglądasz wszystko z domu?
PS. Przekraczają moją zdolność imaginacji tezy kibiców Motoru doradzających aby nie było meczów Motoru u nas.
Krzyczący nie jest kibicem Motoru. Udowodnił to wielokrotnie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ge(L)o nie jest kibicem Motoru, udowadnia to nawet swoim nickiem.
Przeczytaj jeszcze raz moje słowa :)
PS od maja 2019 do czerwca 2025 nie opuściłem żadnego meczu nie licząc tych covidowych z zamkniętymi trybunami vs. Wrocław i Czewa 2020 :)
KrzysiekS pisze:Przecież było pisane że nie będzie realnych prac budowlanych tylko czas biurokracji. I nie zmieni tego czy będziemy jechać czy nie! Także wpływu na tempo powstania stadionu nie ma to żadnego. Mało tego. Gdyby udało się ogarnąć rundę zasadniczą w domu byłyby wpływy z biletów plus na play off mamy niespodziankę dla gości na obcym im torze... Ciekawa opcja. To po pierwsze. Po drugie Twoja wypowiedź nie dotyczyła stadionu. Napisałeś że bilety nie zeszły w jeden dzień, a więc może przyda nam się odpoczynek od żużla. Dokładnie taki był kontekst w świetle Twojego oraz kilku poprzednich postów. Pozwolę sobie na nieco bardziej prywatne pytanie. Czy zdarzyło ci się już być na Zygmuntowskich czy oglądasz wszystko z domu?
PS. Przekraczają moją zdolność imaginacji tezy kibiców Motoru doradzających aby nie było meczów Motoru u nas.
Przeczytaj jeszcze raz moje słowa :)
PS od maja 2019 do czerwca 2025 nie opuściłem żadnego meczu nie licząc tych covidowych z zamkniętymi trybunami vs. Wrocław i Czewa 2020 :)
Ostatnio zmieniony 4 września 2026, o 12:52 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 2 razy.
Ge(L)o pisze:Krzyczący nie jest kibicem Motoru. Udowodnił to wielokrotnie.
A ja myślę, że jest, tylko zwykle stara się zachować obiektywizm, co osobiście cenię, ale też rozumiem, że dla niektórych jest to objaw nielojalności.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Dzięki Torsen :)
Obiektywizm polegający na "pałowaniu się "drużyną, która akurat prowadzi w tabeli. Na nieszczęście to dość płynne, a poglądy wypadałoby mieć chociaż odrobinę stałe i nie zmieniać ich jak wiatr zawieje. Można wtedy wyjść na przygłupa jak z Grudziądzem. Do tego bije po oczach jakaś niechęć do Kępy. No i najważniejsze - to jest jednak forum kibiców Motoru Lublin - a lojalność to podstawa do rozmowy. Nie mylić z fanatyzmem.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
To bardzo ciekawe. Przez cztery ostatnie lata Motor prowadził w tabeli, a Ty wtedy zarzucałeś mi kibicowanie Toruniowi. :D Bądź choć trochę bardziej stały w swoich opiniach na mój temat, bo to Ty teraz wychodzisz na chorągiewę xD
A Kepę wielokrotnie doceniałem na tym forum, ale każdy widzi to, co chce widzieć :)
A Kepę wielokrotnie doceniałem na tym forum, ale każdy widzi to, co chce widzieć :)
To może trzeba stworzyć kodeks/zakres czynności prawdziwego kibica? Myślę, że Ge(L)o dałby radę coś takiego napisać. A ja chętnie przeczytam dla poprawy nastroju.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
KrzyczącyK1b1c pisze:To bardzo ciekawe. Przez cztery ostatnie lata Motor prowadził w tabeli, a Ty wtedy zarzucałeś mi kibicowanie Toruniowi. :D Bądź choć trochę bardziej stały w swoich opiniach na mój temat, bo to Ty teraz wychodzisz na chorągiewę xD
Możesz liczyć na moją stałą niechęć do wieśniaków i małomiasteczkowców.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Już się tym przejmuję i kasuję konto na forum :( Myślę, że pochodzący z prowincji Marek Kępa również zapadnie się pod ziemię i z powodu tej niechęci nie zabierze już publicznie głosu. Ech :(
Cooper pisze:
Natomiast nie podzielam optymizmu i ja bym próbował jeszcze większość meczów pojechać w 2027 na Z5.
Chodzi plota, że nie jest to całkiem wykluczone.
no to dość logiczne jak proces uzgodnień i pozwoleń może potrwać od 6-8 miesięcy
6-8 miesięcy którego roku?
po okresie 120dni od wybrania wykonawcy, czyli jakoś od listopada
Gelo pisze:6-8 miesięcy którego roku?
No w przyszłym roku to powinno już nabrać przyspieszenia, Moskal wraca do władzy, a obiecał.