papi pisze:Jak tam się pożrą z miastem to tor do zaorania, i tyle było stabilnie ;)
No poki co stabilnie :)
Ale oczywiscie, zburzyc ten "porzadek" mozna w sekundzie. Nie wiem czy tam sponsorzy daja z 5% budzetu?
papi pisze:Jak tam się pożrą z miastem to tor do zaorania, i tyle było stabilnie ;)
kdsz pisze:Lista startowa Speedway Grand Prix Challenge (25 lipca, Terenzano)
1. Christopher Harris (Wielka Brytania)
Rafał Prokopiuk pisze:Kontraktować będziemy zawodników dużo tańszych na podobnym poziomie sportowym.
KrzysiekS pisze:Zastanawia mnie koncepcja U24 na przyszły rok. Skoro jest Bubba i Bańbor na juniorce czy to znaczy że zostawiamy sobie dziurę na U24? Z własnej nieprzymuszonej woli. Serio? Przy Cierniaku, Worynie i Vaculiku z dużym znakiem zapytania... To proszenie się o poważne kłopoty. Zwłaszcza że mamy 4 Polaków w składzie, a więc mógłby być obcokrajowiec. Czemu sobie odbierać argumenty? Jeśli Apator bierze Pollestada (a podobno bierze) to my uderzajmy do Norricka. Jakoś wydaje mi się że prędzej wyjdziemy do przodu na zawodnikach którzy jeszcze muszą się pokazać niż na tych którzy "niestety" nie będą umierać na torze...
boxing pisze:Co to znaczy, że budżet Falubazu zbudowano w oparciu o "spotkania serwetkowe"? Siedli przy stole z miastem, Falubaz napisał na jednej serwetce "4 MLN" a "miastowi" na drugiej "2 MLN", pojedli, popili, gęby wytarli - tymi serwetkami - i się rozeszli? I każdy swoje zrobił - pierwsi wydali 4 bańki, a drudzy dołożyli 2 ? :)
ptgt pisze:KrzysiekS pisze:Zastanawia mnie koncepcja U24 na przyszły rok. Skoro jest Bubba i Bańbor na juniorce czy to znaczy że zostawiamy sobie dziurę na U24? Z własnej nieprzymuszonej woli. Serio? Przy Cierniaku, Worynie i Vaculiku z dużym znakiem zapytania... To proszenie się o poważne kłopoty. Zwłaszcza że mamy 4 Polaków w składzie, a więc mógłby być obcokrajowiec. Czemu sobie odbierać argumenty? Jeśli Apator bierze Pollestada (a podobno bierze) to my uderzajmy do Norricka. Jakoś wydaje mi się że prędzej wyjdziemy do przodu na zawodnikach którzy jeszcze muszą się pokazać niż na tych którzy "niestety" nie będą umierać na torze...
A może last dance Kołodzieja w Tarnowie?