Zgadzam się, że nie należy zaglądać innym osobom do portfela, ani oceniać ich udziału w akcjach dobroczynnych, nie znając przecież pełnego obrazu sytuacji.
Ale zgadzam się również, że przekazując kwoty rzędu 1000 zł gwiazdy ligi powinny się raczej ukryć, niż ujawniać, bo "całokształt okoliczności" powoduje, że odbiór publiczny takiej wpłaty nie jest pozytywny (mimo że to nadal sporo pieniędzy). W ogóle, znane osoby powinny brać udział w takich akcjach wyłącznie anonimowo. Jeśli robią to pod nazwiskiem, to muszą się liczyć z tym, że ktoś zderzy ich wpłatę z (domniemanymi) zarobkami.
Wypadek Budniaka to istny koszmar. Chyba nic takiego nie wydarzyło się w całej historii tego sportu. Wygląda to tak, jakby dmuchawiec zadziałał niczym katapulta. Jedyne skojarzenie to śmiertelny wypadek Gillesa Villeneuve'a.
Oby z tego wyszedł i oby zachował choćby względną sprawność.
Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Mi się jeszcze przypomina lecący zawodnik, owijający się wokół latarni. Nie wiem, czy nie był to Ljung. Nie tak znów dawno.
Motor mocnyj!
Kshyhu pisze:Mi się jeszcze przypomina lecący zawodnik, owijający się wokół latarni. Nie wiem, czy nie był to Ljung. Nie tak znów dawno.
Tak, to był Ljung. Mi od razu przypomniał się wypadek Lindgrena na GP, gdzie go przerzuciło przez kierownicę. Miał szczęście że uderzył w bok dmuchanej bandy, jak by uderzył w płot to by go na pół złamało.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Haron90 pisze:Kshyhu pisze:Mi się jeszcze przypomina lecący zawodnik, owijający się wokół latarni. Nie wiem, czy nie był to Ljung. Nie tak znów dawno.
Tak, to był Ljung. Mi od razu przypomniał się wypadek Lindgrena na GP, gdzie go przerzuciło przez kierownicę. Miał szczęście że uderzył w bok dmuchanej bandy, jak by uderzył w płot to by go na pół złamało.
Wyglądało to makabrycznie, szedł jak taran. BTW w Gnieźnie poleciał Budniak i jeszcze jakąś rzecz w latarnię. Masakra.
Moim zdaniem chłopak latarnię ominął, a poleciał w nią element dmuchanej bandy.
Bandy są niestety za niskie. Najwyraźniej ich górna krawędź może działać jak trampolina.
Bandy są niestety za niskie. Najwyraźniej ich górna krawędź może działać jak trampolina.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jeszcze Linus w ostatnich latach miał groźnie wyglądający upadek, ale tam chyba skończyło się na strachu
- niespokojny
- Trener
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
I to jeszcze pod WORDem i nauką jazdy. Daleko na kurs i egzamin by nie miał :D
Ze względu na zamazaną twarz, to z twarzy podobny zupełnie do nikogo. Aczkolwiek patrząc na ubiór, to być może ktoś związany z klubem.
Ze względu na zamazaną twarz, to z twarzy podobny zupełnie do nikogo. Aczkolwiek patrząc na ubiór, to być może ktoś związany z klubem.
Wstyd kibicować jednemu klubowi z takim egzemplarzem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mi z postury przypomina Kuciapę ;)
Przecież to toromistrz.Szkoda że polewaczka nie jechał.
- tezetomaniak
- Trener
Jeżeli to prawda to ten pajac dalej jest toromistrzem? Bo film jest z 2024 roku.