Stal Gorzów - Motor Lublin 24.05.2026 godzina 19.30
Re: Stal Gorzów - Motor Lublin 24.05.2026 godzina 19.30
Cholera, a więc to są te przedmeczowe emocje?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No właśnie, troszeczkę myślałem o tym ostatnio. Mówimy, że wśród SE opadł intensywny doping. Natomiast trzeba spojrzeć też na nasze forum. Dzisiaj jedziemy mecz, który absolutnie nie jest na papierze jednoznaczny, a tutaj jest cisza, spokój. 4-5 lat temu byłoby tu pewnie z 10 stron z różnymi przemyśleniami, analizami, dziś jest dosyć spokojnie. Wydaje mi się, że my wszyscy lekko nasyciliśmy się żużlem i nawet jeśli jest mecz budzący realne emocje sportowe, a w dodatku jest to istotny mecz w kontekście ważnego 1. miejsca w tabeli, to tu jest cisza.
Skoro Dryła robi Ostrów to nasz pewnie obleci Noskowicz. I już na samą myśl jestem wk...
Myslalem, ze tylko ja mam alergie na Noskowicza...
nie lubicie cytatów Seneki i rozbudowanych porównań?
GIGI pisze:Myslalem, ze tylko ja mam alergie na Noskowicza...
Ja mam jeszcze większą niż na Dryłę. Tam poza Orwatem na nerwy działają właściwie wszyscy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ja najbardziej lubię Mitruta z teamu C+
Ale on do wczoraj był mocno w kopaną zaangażowany.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mitrut mamle, nie do zniesienia są te wszystkie dodatkowe sylaby, których w tekście nie ma, a słychać.
Dryła kiedyś był spoko, teraz jara się byle czym, udaje emocje, bo emocje się sprzedają, do tego mówi do wewnątrz, nie ma za grosz warsztatu „wokalnego”.
Noskowicz jest najgorszy. Ma wszystkie wady Dryły, którego naśladuje, do tego buduje kretynskie metafory, które do żużla tak pasują, jak poezja do pojedynku bokserskiego. I nie lubi Motoru.
A mecz, myślę, że przegramy.
Dryła kiedyś był spoko, teraz jara się byle czym, udaje emocje, bo emocje się sprzedają, do tego mówi do wewnątrz, nie ma za grosz warsztatu „wokalnego”.
Noskowicz jest najgorszy. Ma wszystkie wady Dryły, którego naśladuje, do tego buduje kretynskie metafory, które do żużla tak pasują, jak poezja do pojedynku bokserskiego. I nie lubi Motoru.
A mecz, myślę, że przegramy.
Dawno nie słyszałem Mitruta, ale o ile kiedyś faktycznie "stosował" te "eee", "yyy" to wydaje mi się, że przestał to robić, a przynajmniej mocno ograniczył
GIGI pisze:Myslalem, ze tylko ja mam alergie na Noskowicza...
Serio? Przecież tylko nieliczni nie mają na niego alergii
Zdecydowanie najgorszy w C+.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeśli mielibyśmy wygrać to Noskowicz i cała reszta może być.
Kompromitacja totalna. Przewalić z bankrutami z dwoma kevlarami w podstawie plus Paluch i Przedpełski.
Żenada.
Żenada.
Jeśli Zmarzlik po meczu opowiada tylko o kibicach z Gorzowa , przybija z nimi piątki to niech on już więcej nie wkłada kewlaru Motoru. A jeśli chodzi o mecz , to co za geniusz wymyślił żeby Cierniaka w 14 biegu wsadzić na 3 pole a Zmarzlika na 1 , Cierniak z 1 miałby jakąś szanse na punkty a Zmarzlik z 3 powinien sobie poradzić. Nam remis nie wystarczał my ten bieg musieliśmy wygrać. Podejrzewam że tak zadecydował Zmarzlik , żenada!!!.
Dziadek pisze:Jeśli Zmarzlik po meczu opowiada tylko o kibicach z Gorzowa , przybija z nimi piątki to niech on już więcej nie wkłada kewlaru Motoru. A jeśli chodzi o mecz , to co za geniusz wymyślił żeby Cierniaka w 14 biegu wsadzić na 3 pole a Zmarzlika na 1 , Cierniak z 1 miałby jakąś szanse na punkty a Zmarzlik z 3 powinien sobie poradzić. Nam remis nie wystarczał my ten bieg musieliśmy wygrać. Podejrzewam że tak zadecydował Zmarzlik , żenada!!!.
Ile Ty masz chłopie lat?
W Motorze od zawsze zasada dotycząca pół startowych w nominowanych jest jasna. Pierwszy wybiera ten, który ma więcej punktów.
Odnośnie wkładania kevlaru i przybijania piątek, to nawet nie ma co komentować
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dlatego niepotrzebnie to zrobiłeś ;)
Chyba dobro drużyny powinno być priorytetem, a nie sobie zawodnik wybiera. To po co ten Kuciapa tam sterczy w tym parkingu smutny jak nie powiem co.
Dlatego przed meczem w Gorzowie nawoływałem do podjęcia próby "zarzucenia łbem". Nie będę się mądrzył "a nie mówiłem", bo w zasadzie wszystko poza słabszą jazdą Palucha i trochę Woryny odbyło się zgodnie z planem. Ale tak jak my kibice musimy się zacząć oswajać z myślą, że nie będziemy już tłukli wszystkich zawsze i wszędzie - tak nasz sztab musi zacząć prowadzić drużynę a nie tylko wypisywać program i pytać Zmarzlika o pola startowe. Był samograj - taktykę można było względnie olać. Nie ma samograja - trzeba zacząć myśleć.
Zawsze tylko interes drużyny a nie zasady ,, panie
Zawsze tylko interes drużyny a nie zasady ,,panie Flagg,, .Trzeba myśleć logicznie i widzieć co dzieje się na torze . Pozdrawiam.
f
Zawsze tylko interes drużyny a nie zasady ,,panie Flagg,, .Trzeba myśleć logicznie i widzieć co dzieje się na torze . Pozdrawiam.
f
- niespokojny
- Trener
Stary Słowak znowu zawalił mecz. Ale Zmarzlik w 13 też się nie popisał. Kolejny raz ten bieg nas pogrąża, a naszego lidera juniorzy wożą na 5:1.
2 punkcików znowu zabrakło, tym razem ze zbieraniną 1 ligową plus Holder i potłuczony Thomsen. Same bonusy wystarczą w ogóle do Play Off?
2 punkcików znowu zabrakło, tym razem ze zbieraniną 1 ligową plus Holder i potłuczony Thomsen. Same bonusy wystarczą w ogóle do Play Off?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cooper pisze:
Więc tak, nr 2 i 4 dla Cepielika i Szmyda, a Cierniak pod 16 i bawimy się :)
Patrząc na biegi 5,6,8,9 to być może byśmy tego meczu nie przegrali mając Cierniaka pod 16. Patrząc na słabszą jednak postawę Palucha i do pewnego momentu Bednara.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Teraz to już zostaje, "a co by było gdyby". A jakby Cierniak jechał spod 8, a jakby w 14 biegu Cierniak jechał z I pola zaś Zmarzlik z III pola. Itd. itp. Równie dobrze, efekt mógłby być taki sam. I wtedy byłoby mówienie w drugą stronę. Po fakcie, można tylko snuć domysły. Chociaż można było zaryzykować z ustawieniem. Ale jakby była porażka to też byłoby gadane. Nie wyszło wczoraj na wyjeździe. Drugi raz z rzędu. Następny wyjazd za miesiąc. Do Torunia. Nie myślę o tym.
Zmarzlik drugi mecz z rzędu w 13 biegu, rozgrywa I łuk tak że wszystko traci. Później widać było, że jest szybszy od Bednara ale nie było jak wyprzedzić. Natomiast nie chcę się pastwić nad drużyną. Każdy dorzucił drobną cegiełkę do przegranej. No może do Jaworskiego nie mam pretensji, bo ten zrobił co mógł. Z drugiej strony, Woryna może i przeciętny występ ale dwa razy zablokował Palucha wobec czego z 5:1 dla Stali zrobiło się 3:3.
Zmarzlik drugi mecz z rzędu w 13 biegu, rozgrywa I łuk tak że wszystko traci. Później widać było, że jest szybszy od Bednara ale nie było jak wyprzedzić. Natomiast nie chcę się pastwić nad drużyną. Każdy dorzucił drobną cegiełkę do przegranej. No może do Jaworskiego nie mam pretensji, bo ten zrobił co mógł. Z drugiej strony, Woryna może i przeciętny występ ale dwa razy zablokował Palucha wobec czego z 5:1 dla Stali zrobiło się 3:3.
Można snuć domysły, nie rozumiem natomiast czemu przed meczem nie ustawić programu tak by mieć możliwie najwięcej dostępnych opcji. Bo Cierniak się będzie czuł niepewnie? Swoje 5 i tak pojedzie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale tego nie kwestionuje. Zawsze można rozpisać na papierze bieg po biegu różne warianty.
t
To co zrobił Zmarzlik po meczu, kiedy poszedł pod sektor Gorzowa i razem z nimi świętował zwycięstwo, to jest tak jakby napluł w twarz lubelskim kibicom i całemu klubowi , hańba!!!
To co zrobił Zmarzlik po meczu, kiedy poszedł pod sektor Gorzowa i razem z nimi świętował zwycięstwo, to jest tak jakby napluł w twarz lubelskim kibicom i całemu klubowi , hańba!!!