Saeyl pisze:Jestem w stanie uwierzyć, że Woryna zrobi lepszą średnią niż Kubera w tym sezonie.
Podtrzymuję dalej moją tezę z innego wątku :D
Saeyl pisze:Jestem w stanie uwierzyć, że Woryna zrobi lepszą średnią niż Kubera w tym sezonie.
Flagg pisze:Ciekawe, że Emil właśnie stwierdził, że dzisiaj był....fajny tor do jazdy.
ezbeg pisze:czy w Lublinie na obecnej długości i szerokości można zrobić bezpieczny tor do walki

ravajas pisze:Emil jest szczery, i uczciwy. To, że tor był fajny do jazdy nie stoi w sprzeczności z faktem, że nie mógł się do niego dostroić w sposób powtarzalny i na poziomie, do którego nas przyzwyczaił.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kshyhu pisze:Dłuższy?
ezbeg pisze:Fundusz atrakcyjności, funduszem atrakcyjności. Oczywiście głównym powodem dyskredytacji naszego wczorajszego zwycięstwa w SM jest tor. Piszą o antyżużlu, zabijaniu sportu. No i jakby był tor do walki to byśmy nie wygrali.
Tylko tak się zastanawiam, czy w Lublinie na obecnej długości i szerokości można zrobić bezpieczny tor do walki. Pomijam mecz ze Spartą w 2021 (finał), bo tam pogoda zrobiła swoje, a i też chyba chodziła głównie szeroka. Plasteliny z czasów Wardzały też nie mam na myśli.
Z torem musimy póki co rzeźbić z tego co jest.
papi pisze:Z innej beczki, czy studio jaralo się dziś Banborem tak jak Kawczyńskim, Paluchem, Krawczykiem albo innym Ratajczakiem gdy ci 2 razy do roku pojadą dobry mecz? Czy wyniki naszych juniorów im umknęły?