Żużel w TV
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Żużel w TV
Już dopatrzyłem się. Canal+ online pakiet sport 69zl, a z eleven 79 zł. Tyle płaciłem. Zobaczymy jak będzie w 2026 r. Czy nie zrobią przypadkiem " pakiet żużelek" extra pay:)
Ktoś chętny na serial o Metalkasie: Misja awans? Hans napisał mi o nim na priv, nawet nie wiedziałem o jego istnieniu. Wychodzi we wtorki, póki co są dwa odcinki.
Ja chętnie :)
Ja też :)
W sumie obejrzałbym też ten poprzedni o walce o mistrzotwo, ktoś wie czy ktoś posiada jakieś uploady? Trochę późno się obudziłem, ale czasu mało było
W sumie obejrzałbym też ten poprzedni o walce o mistrzotwo, ktoś wie czy ktoś posiada jakieś uploady? Trochę późno się obudziłem, ale czasu mało było
17 grudnia poznamy terminarz na przyszłoroczne rozgrywki.
Canal +, Canal + Sport 5 oraz YouTubeJuż 17 grudnia poznany terminarz PGE Ekstraligi na sezon 2026! W Magazynie PGE Ekstraligi ogłoszony zostanie pełny terminarz sezonu 2026. To idealny moment, by rozpocząć odliczanie do kolejnych emocji na żużlowych torach!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ja jeszcze w poprzedniej kwestii. Płacę 62zł miesięcznie - w tym 57zł pakiet Canal+ wraz z Eleven i 5zł miesięcznie za dekoder. Canal plus jakaś tegoroczna promocja na ileśtam-lecie. Eleven parę dni później miało być o parę groszy drożej. Oprócz żużla 1 i 2 extraligi jest piłkarska Liga Mistrzów, polska extraklasa, liga hiszpańska, angielska, włoska, niemiecka.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Kaman pisze:Ktoś chętny na serial o Metalkasie: Misja awans? Hans napisał mi o nim na priv, nawet nie wiedziałem o jego istnieniu. Wychodzi we wtorki, póki co są dwa odcinki.
Ja chętnie bym obejrzał :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
boxing pisze:Ja jeszcze w poprzedniej kwestii. Płacę 62zł miesięcznie - w tym 57zł pakiet Canal+ wraz z Eleven i 5zł miesięcznie za dekoder. Canal plus jakaś tegoroczna promocja na ileśtam-lecie. Eleven parę dni później miało być o parę groszy drożej. Oprócz żużla 1 i 2 extraligi jest piłkarska Liga Mistrzów, polska extraklasa, liga hiszpańska, angielska, włoska, niemiecka.
A masz w tej cenie Canal+ Extra? Bo to wygląda na jakąś mega superhiper promocję ;)
Motor mocnyj!
W tym pakiecie jest taki haczyk, że niby "super sport", a nie ma chociażby Eurosportu. Eleveny też trzeba oczywiście dokupić.
Motor mocnyj!
No tak, nie ma w tej cenie Eurosportu czy Netflixa ale mam to co chciałem. A pakiet tak jak podlinkował Gelo kosztuje 45zł, za elevena dopłacam 12zł (gdybym później zawierał umowę to Eleven miał być droższy o kilka złotych), a za dekoder 4K płacę 5 zl miesięcznie. Możliwość oglądania na 3 urządzeniach (w tym dekoder).
Jednak jest to pakiet dodatkowy. Eurosport 1 i 2 jest nawet w naziemnej.
Zacząłem słuchać dzisiejszego odcinka "Mówi się żużel" z Suskiewiczem. Początek z grubej rury. Tomasz podzielił się swoimi podejrzeniami, że w Lublinie dodają czegoś do wody służącej do polewania toru, prawdopodobnie nawozu. W efekcie a) woda w polewaczce śmierdzi, b) nawierzchnia wysycha wolniej niż na innych torach.
Dariusz O. już pewnie grzeje klawiaturę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
"Spreparowany tor tajemnicą sukcesu Motoru ?"
Do tego na X zapewne nawoływania do weryfikacji wyników z lat 2022-2024 i walkowerów za tor. Za poprzedni nie trzeba, bo nie było złota.
Do tego na X zapewne nawoływania do weryfikacji wyników z lat 2022-2024 i walkowerów za tor. Za poprzedni nie trzeba, bo nie było złota.
kdsz pisze:Zacząłem słuchać dzisiejszego odcinka "Mówi się żużel" z Suskiewiczem. Początek z grubej rury. Tomasz podzielił się swoimi podejrzeniami, że w Lublinie dodają czegoś do wody służącej do polewania toru, prawdopodobnie nawozu. W efekcie a) woda w polewaczce śmierdzi, b) nawierzchnia wysycha wolniej niż na innych torach.
Tankują wodę z Bystrzycy, dlatego śmierdzi. Teren nad rzeką, to wolniej schnie.
PS a podzielił się refleksją, czemu Emil "może z większością tunerów normalnie porozmawiać" ale motorów mu nie zrobią?
to chyba żadna tajemnica ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Chylu w Pięć Jeden potwierdził, że warszawska lokalizacja na Gwardii jest brana pod uwagę w kontekście startów w 2027 roku.
Moze tutaj, pewnie tak samo realne. Nawet niezle pochylenie, mogą się ścigać i zgarniać dla klubu premie za widowiskowość
https://pl.wikipedia.org/wiki/Tor_kolarski_Nowe_Dynasy
https://pl.wikipedia.org/wiki/Tor_kolarski_Nowe_Dynasy
KrzyczącyK1b1c pisze:Chylu w Pięć Jeden potwierdził, że warszawska lokalizacja na Gwardii jest brana pod uwagę w kontekście startów w 2027 roku.
Biorąc pod uwagę, jak wygląda obiekt Gwardii, to w tym przypadku podchodzę z dużym dystansem do takich informacji.
Zarośnięty, w ruinie. Rok żeby to postawić do użyteczności na poziom Ekstraligi jest za mało. Nie jestem w tym przypadku optymistą. Zresztą jest to obiekt strategiczny dla obronności, bo na Google Maps go nie zobaczymy.
Ale mogę się mylić :)
Nie mylisz się. Natomiast jest to wygodny wykręt od odpowiedzialności i łatwe wytłumaczenie swojego nieudacznictwa - nie da się. Czyli standard. Za to kibel za 600 tysięcy, w którym nikt nie sra - da się..
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Co ma jedno do drugiego? Przecież jeśli nie będzie się dało w Wawce, to będzie Łódź czy Rzeszów.
Wyśpij się chłopcze - piejący kogut Cię obudzi.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Odstaw butelkę :)
W-wy nie uwzględniam jako miejsce startów. Najprędzej Łódź. W Rzeszowie na chwilę obecną jest 3 użytkowników stadionu. W razie 4 robi się problem z organizacją czegokolwiek. Chociaż. Uwierzę jak zobaczę. Póki co jak ten niewierny Tomasz jestem. Jak zburzą chociaż jedną trybunę to zacznę wierzyć :D
Zresztą co my debatujemy. My spadamy po 2026 bo na 2027 nie dostaniemy licencji, albowiem nasz skład nie będzie odpowiadał standardom Ekstraligi.
Zresztą co my debatujemy. My spadamy po 2026 bo na 2027 nie dostaniemy licencji, albowiem nasz skład nie będzie odpowiadał standardom Ekstraligi.
To zdanie to jest absolutne złoto i apogeum ekspertyzy Pana Fratczaka:
"Martin Vaculik odżyje, ale mimo wszystko Dominik Kubera w szczytowej formie był lepszym zawodnikiem"
"Martin Vaculik odżyje, ale mimo wszystko Dominik Kubera w szczytowej formie był lepszym zawodnikiem"
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski