Żużel w TV
Re: Żużel w TV
I ja się dołączam :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
W drugim odcinku większość o Motorze i trochę o Sparcie. Mam canal+ online. Moge ściągnąć odcinek ale gdzie to wrzucić? Zna ktoś dobra stronkę?
do 360p 94MB do 540p 544MB a do 1080p 2,23GB.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- _piotrusss
- Kadrowicz
https://www.swisstransfer.com/en-gb
Jeśli dałoby radę przy okazji odcinek pierwszy, to by było świetnie ;)
Jeśli dałoby radę przy okazji odcinek pierwszy, to by było świetnie ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
W sensie że pierwszy? Kaman ma już ściągnięty. No ale mogę ściągnąć tylko to potrwa jeśli chcesz najwyższą jakość.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- _piotrusss
- Kadrowicz
Umknęło mi, to nie było tematu z pierwszym.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Ej Pany, ma ktoś w końcu ten odcinek? ;-)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
@Kaman :)
Niestety źródło pana Kamana zawiodło. Akurat kiedy odcinek poświęcony Motorowi, przypadek? Pewnie z Gorzowa ;p
Kaman prosił, żeby cierpliwie czekać na kolejny odcinek. Też chętnie bym zobaczył ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Też czekam, nawet nie wiem czy mają zamiar wydać kolejnego ripa :(
Drugi odcinek bardzo dobry i w większości o naszej drużynie.
Wracając do dawnej dyskusji o klasie mistrzów, którą odbyliśmy tu bo kwiecistej przemowie Zmarzlika, tu wyraźnie słychać, jak ledwo wydający z siebie głos Woffinden nazywa nasz drużynę „cipami” (cunts).
PS Aplikacja C+ zarówno w wersji mobilnej, jak i na komputer, uniemożliwia nagranie ekranu. Do zgrania tego potrzebny jest jakiś sprzęt pt grabber HDMI, którego nie mam - więc nie pomogę.
Wracając do dawnej dyskusji o klasie mistrzów, którą odbyliśmy tu bo kwiecistej przemowie Zmarzlika, tu wyraźnie słychać, jak ledwo wydający z siebie głos Woffinden nazywa nasz drużynę „cipami” (cunts).
PS Aplikacja C+ zarówno w wersji mobilnej, jak i na komputer, uniemożliwia nagranie ekranu. Do zgrania tego potrzebny jest jakiś sprzęt pt grabber HDMI, którego nie mam - więc nie pomogę.
W drugim odcinku najciekawsze dla mnie było jak delikatnie zbrechtali Jacka na obozie, Kępa do Kwiatkowskiego... Przy okazji wyszło że rok temu praktycznie wcale nie jeździł. Fajna taka "kuchnia"... No i mimo tych wszystkich numerów ten Rusko to ciekawy przypadek, na pewno w przeciwieństwie do części prezesów, zdania złożone w jego wydaniu mają sens i nie nużą. No nasz prezes mniej powściągliwy niż zwykle. Tekst że w ekstralidze potrzebny był w pełni poświęcający się pracy trener i stąd zakończenie współpracy z Darkiem, też bez ogródek.
Czy ktoś może mi proszę powiedzieć, czy w apce Canal+ (mobilnej lub webowej) można odtworzyć program który już został wyemitowany? Np. cofając się na linii czasu danego programu?
Można, ale nie na wszystkich programach - zależy to od licencji udzielonej C+ przez właściciela praw. Np. TVP nic nie udostępnia.
A może mi ktoś sprawdzić ten odcinek z Motorem? Będę wdzięczny.
Wszystkie odcinki wszystkich żużlowych seriali C+ są dostępne w każdej chwili.
Torsen pisze:Wszystkie odcinki wszystkich żużlowych seriali C+ są dostępne w każdej chwili.
Dziękuję bardzo!
Dudek polskim zawodnikiem roku.... A legenda niech posiedzi na fotelu Ale jaja...
Kolejny dowód jak Motor jest lubiany
I stąd chyba ta nagroda specjalna dla Zmarzlika. Jak w przeszłości "złoty wafel" dla Lewandowskiego na Gali Złotej Piłki.
Ludzie głosując potrafią zaskoczyć. Wybór emocjami.
A idźta z tymi plebiscytami. Mogłem się nie śmiać z wpisów na grupach internetowych.
Ludzie głosując potrafią zaskoczyć. Wybór emocjami.
A idźta z tymi plebiscytami. Mogłem się nie śmiać z wpisów na grupach internetowych.
Ostatnio zmieniony 17 października 2025, o 22:03 przez ezbeg, łącznie zmieniany 2 razy.
No wedlug wielu najlepszy junior to Ratajczak. Gosc z 30sta srednia, bez zadnego indywidualnego osiagniecia w tym sezonie XD
Ostatnio zmieniony 17 października 2025, o 22:42 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- tezetomaniak
- Trener
Zmarzlik jest obecnie jednym z najbardziej nielubianych żużlowców. Jak na plebiscyt popularności to i tak był wysoko.
I to najlepiej moim zdaniem pokazuje, że jednak ludzie głosują antymotor przede wszystkim. Sorry, ale wygrana Dudka jeszcze jestem w stanie sobie jakoś wytłumaczyć, może nie taka przewagą, ale jednak są argumenty za Dudkiem. W przypadku juniorów nie ma absolutnie żadnego argumentu za jakimkolwiek innym juniorem niż Przyjemski. Gdyby Ratajczak dostał ten 1% więcej to mielibyśmy kompromitację większą niż w przypadku wygranej Citki z Renata Mauer w audiotele 1996.luCas pisze:No wedlug wielu najlepszy junior to Ratajczak. Gosc z 30sta srednia, bez zadnego indywidualnego osiagniecia w tym sezonie XD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
W tej sytuacji nie wypada nie odzyskać złota.
- niespokojny
- Trener
Przyjemski podpadl atakiem na Manie, czy tam kogoś z Leszna.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych