#156 Postautor: Flagg » 7 października 2025, o 21:49
No niestety Panie i Panowie. Ostaf zawyrokował. Linka nie wklejam, bo szkoda mi robić clicki, wystarczy, że ja się poświęciłem.
Otóż przepowiednia Ostafa mówi, że Kępa musi do końca roku (tego roku, kalendarzowego) przedluzyc kontrakt ze Zmarzlikiem, bo inaczej będzie po ptokach. Rusko już się czai, już czeka, ma nieograniczony budżet i spokojnie przebije Motor.
Ogólnie nie wiadomo jednak, dlaczego Rusko czeka do końca roku. Dlaczego nie załatwia sprawy już teraz. Jakieś niepisane prawo Zmarzlikowe mamy w lidze? Inne kluby mogą z nim negocjować dopiero od stycznia?
Niestety, tego przepowiednia Ostafińska nie wyjaśnia.
I jeszcze jedna ciekawostka. Otóż prorok Ostafa zawsze twierdził, że Zmarzlik w Lublinie dostaje jakies stawki rodem z szejkowych petrodolarów. 1.5-2 mln za podpis i koło 15 tys. za punkt + sponsorzy oczywiście. W sumie koło 7 baniek. Jednak w najnowszej przepowiedni twierdzi, że to jest milion za podpis +10 tys za punkt. Czyli mniej niż...Michelsen ma w Toruniu xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski