Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin
- motorlublin
- Szkółkowicz
lucki73 pisze:Na początek: GRATULACJE DLA FALUBAZU ZA E-LIGĘ W ROKU AD.2005.
A teraz co o tym myślę:
- Stachyra jest dupą a nie trenerem. Wg mnie najpierw źle zestawił pary, a w meczu nie umiał korzystać umiejętnie z rezerw taktycznych,
- Trumiński do Abramowic leczyć nerwy!!!
- Piszcz: nie wiem co powiedzieć.
- Knapp: nie wiem co powiedzieć.
- Franków: wracaj do Piły.
- Jeleń: jeden co nie zawiódł.
- Karlsson: tydzień temu nie do ugryzienia, w teraz jak szkółkowicz?
Nasuwa mi się takie pytanie: czy im na pewno zależało na obronieniu tej 14-to punktowej zaliczki? Nie wydaje mi się. Wygląda mi to jak zmowa całej drużyny i olanie rewanżu, by dalej swobodnie w tym samym luzackim składzie wozić się w 1 lidze. Bo przecież w e-lidze, wielu z nich zatrudnienia nie znalazłoby.
Nie zmienia to jednak faktu, że szczerze gratuluję Falubazowi.
Choć... potępiam za zachowanie pseudokibiców na stadionie wobec naszych kibiców MOTORU!!!
lucki73
GRATULACJE DLA ZIELONEJ GÓRY!
Zgadzam się z większością Twoich opinii...
JA BYÅEM w 95% pewny,że ekstraliga dla Lublina jest tylko POBOÅ»NYM życzeniem kibiców.
Zawodnicy mają inny punkt widzenia i mentalność.
Moje przedmeczowe typowanie odbiegło trochę od rzeczywistości.
1. Piszcz - 9 - wywalczył 1 oczko na defekcie Frankowa...NIE BÓJMY SIĘ MÓWIC na temat występu Piszcza.TO zawodnik chimeryczny , który najbardziej rozczarował i zawiódł w tym meczu!NIBY stać go na więcej...ale Trzeba mierzyć siły na zamiary, a Anglia nie jest lekiem na wszystkie braki.
2. Franków - 3 - uzbieral 4 oczka. Trudno było oczekiwać więcej.Czas się pożegnać...
3. Knapp - 7 - zdobył 5 punktów. TO oczywiście poniżej oczekiwań i chyba możliwości. Niedosyt!
4. Trumiński - 3 - NA tyle liczyłem...Szkoda,że znów rozrabia.Z dużej chmury mały deszcz.
5. Karlsson - 11 - Uzbierał 9. Z tymi umiejętnościmi i rywlem powinien zdbyć więcej. Rozczarował. ALE kto chce na stare lata nadstawiać swoje kości...
6. Stachyra - 0 - BEZ KOMENTARZA.Cofa siÄ™ w rozwoju.
7.Jeleniewski – 3 - ZdobyÅ‚ 8 pkt. i byÅ‚ najwiÄ™kszÄ… niespodziankÄ… in plus.BRAWO za ambicjÄ™!!Być może zbyt wczeÅ›niej skazywany na koniec kariery...
Trener Stachyra- No cóż...Zrobił wiele dobrego w Lublinie.ALE jeśli mamy zrobić kolejny krok w przód to dzisiejszy mecz powinien być jego ostatnim na tym stanowisku.
baraze zawalilismy tydzien temu w lublinie-zielona byla do pchniecia 20 punktami i dzis bysmy sie cieszyli z awansu
w sumie dzisiaj zawalil mecz piszcz(zabraklo jego 10 pkt)-reszta pojechala na swoim przecietnym poziomie-cos tam wiecej pojechal jelen ale tez bym sie tak tym nie jaral bo 8 pkt to sredni wynik
biorac pod uwage obydwa mecze-nasi wstydu nam nie przyniesli-wiekszosc skazywala nas na dwa sromotnie przegrane mecze...skonczylo sie na jednym..
pozdr
w sumie dzisiaj zawalil mecz piszcz(zabraklo jego 10 pkt)-reszta pojechala na swoim przecietnym poziomie-cos tam wiecej pojechal jelen ale tez bym sie tak tym nie jaral bo 8 pkt to sredni wynik
biorac pod uwage obydwa mecze-nasi wstydu nam nie przyniesli-wiekszosc skazywala nas na dwa sromotnie przegrane mecze...skonczylo sie na jednym..
pozdr
never ride faster than your angel can fly
garneee pisze:Jak ktos zyczy sobie zdjecia z dzisiejszego meczu to dawac maile
Jesli można to z góry dzięki!!!
mailto:toefting@o2.pl
- chooberrcik
HEEEEEEJ HEEEEEEJ FALUUUUBAAAAZ !!!
haha i w tym momencie wasze kozly (zuzlowcy) wracaja do pacanowa
marzenia o -E mozecie zostawic sobie przynajmniej na roczek,jak nie dluzej
echh a teraz osobna reprymenda dla Trumny :
JA NAPRAWDE WSPOLCZUJE WAM TAKIEGO ZAWODNIKA !!! to co on robil na torze to ludzkie pojecie przechodzi.Pedersen przy nim to lagodny..koziolek
Gdy truminski przymierzal sie do startu,co chwile odjezdzal od tasmy,a gdy sedzia wykluczyl go za zbytnie celebrowanie tego momentu,ten z furia wjechal w tasme !!! W A R I A T .. a po tym incydencie walka na torze rozgorzala na dobre..gdy Twisty wygral bieg,bodajze jeleniewski podjechal do Piotrka i wykonal charakterystyczny ruch tylkiem i zlamal motocykl wprost na Swistaka.Na szczescie tylko przytomnosci umyslu Swista uratowala go przed debilizmem co niektorych waszych zawodnikow
a jezeli wy oskarzacie nas o nie kulturalne zachowanie,to lepiej popatrzcie na siebie !! Te wasze cale bydlo + gorzow + tarnow=Wioska kompletna
kiedy my dopingowalismy naszych,wy glosno gwizdaliscie,nie odpowiadajac przy tym niczym.Aha i gdzie sa te wasze oskarzenia,ze nie mielismy zadnej oprawy,gdzie u nas Waszych flag wisialy ze trzy,a reszta byla gorzowa i rzucaliscie konfetti
aha nie wiem czy wiecie,ale razem z wami i gorzowem w klatce siedzial.. Hlib,ktory rzucal pod naszym adresem obrazliwe gesty
jedynym,ktory mi zaimponowal byl jeleniewski,lecz jego gesty i czyny poza walka na torze jakos przedstawiaja mi tego Zdzichtexa
w zlym swietle 
echh a teraz osobna reprymenda dla Trumny :
JA NAPRAWDE WSPOLCZUJE WAM TAKIEGO ZAWODNIKA !!! to co on robil na torze to ludzkie pojecie przechodzi.Pedersen przy nim to lagodny..koziolek
jedynym,ktory mi zaimponowal byl jeleniewski,lecz jego gesty i czyny poza walka na torze jakos przedstawiaja mi tego Zdzichtexa

chooberrcik pisze:. a po tym incydencie walka na torze rozgorzala na dobre..gdy Twisty wygral bieg,bodajze jeleniewski podjechal do Piotrka i wykonal charakterystyczny ruch tylkiem i zlamal motocykl wprost na Swistaka.
jedynym,ktory mi zaimponowal byl jeleniewski,lecz jego gesty i czyny poza walka na torze jakos przedstawiaja mi tego Zdzichtexaw zlym swietle
W Swista wjechal Grzegorz Knapp. A co Ci zrobil Jeleniewski? To, ze po wygranym biegu zrobil rundke honorowa i machał do kibicow? ja mu brawo bilem ma gosc charakter. A Truminski to ciota co udowodnil dzisiaj.
Zawiedli wszyscy oprocz wlasnie Jeleniewskiego, ktory jako jedyny byl w stanie "umrzec za Lublin". Ogolnie Lublin zaskoczyl mnie pozytywnie, myslalem, ze bedziecie latwiejszym rywalem. wzmocnijcie sie jakims Jedrzejakiem a za rok mozecie powalczyc juz powaznie o extralige.
Powodzenia
NIGDY NIE SPADNIE! FALUBAZ NIGDY NIE SPADNIE!
Mowiliscie ze nasza prezentacja byla slaba w lublinie a wasza taka wspaniala i byliscie pewnie ze to tylko przechwalanie nasych Net F@nsow a tu co przyjechaliscie i zobaczyliscie co oznacza nazwa Falubaz Net F@ns.
A nie ma co gadac wasi byli poprostu slabsi i nie zaslugiwali na E-lige ale powiem jedno <--- Ekstraliga ---------> Pacanow
A nie ma co gadac wasi byli poprostu slabsi i nie zaslugiwali na E-lige ale powiem jedno <--- Ekstraliga ---------> Pacanow
Nigdy nie spadnie Falubaz nigdy nie spadnie
:P
[quote="maestro76"]baraze zawalilismy tydzien temu w lublinie-zielona byla do pchniecia 20 punktami i dzis bysmy sie cieszyli z awansu
swieta racja ................. zwyczajnie gdzies ktos a anwet wielu zachlysnelo sie zwyciestwem i pewnym wejsciem do e ligi zapominajac ze mamy do czynienia z dwumeczem ....ehh
wychodzi ze za bledy trzeba placic i to slono ....................
gratuluje postawy jeleniewskiemu ........... bo jako jeden z nielicznych jezeli nie jedyny pokazal nam o to znaczy nieslabnacy duch walki...........
duch walki sportowy i zaciekly do rywalizacji ............. cos ci to mowi trumna.....???????????
moze jakis kurs kontroli gniewu dla niektorych...........????????????
bo inaczej sprawdza sie jeszcze jedno powiedzonko ........ za daleko geba od potrawy.....
ps. nie dziwmy sie po zachowaniu trumny ze nas od capow wyzywaja.........
swieta racja ................. zwyczajnie gdzies ktos a anwet wielu zachlysnelo sie zwyciestwem i pewnym wejsciem do e ligi zapominajac ze mamy do czynienia z dwumeczem ....ehh
wychodzi ze za bledy trzeba placic i to slono ....................
gratuluje postawy jeleniewskiemu ........... bo jako jeden z nielicznych jezeli nie jedyny pokazal nam o to znaczy nieslabnacy duch walki...........
duch walki sportowy i zaciekly do rywalizacji ............. cos ci to mowi trumna.....???????????
moze jakis kurs kontroli gniewu dla niektorych...........????????????
bo inaczej sprawdza sie jeszcze jedno powiedzonko ........ za daleko geba od potrawy.....
ps. nie dziwmy sie po zachowaniu trumny ze nas od capow wyzywaja.........
-
AndrewFalubaz
Apocalips pisze:Michael pisze::!: POWIEM TO PIERWSZY RAZ I ZDANIA NIE ZMIENIE![]()
TRUMINSKI TY CIOTO ZAJEBANA.
TO ON NAM ZAWALIL EKSTRALIGE I W LUBLINIE I W ZIELONCE
Nie wierzÄ™![]()
Michael to naprawde ty?
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 21:52 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kamillublin
Ekipa pociagowa wlasnie dobila do pyrlandi...
Chwila na odpoczynek i ruszamy dalej...
Co do meczu to wypowiem sie pozniej chcialem tylko pochwalic oprawe Fabulazu...
Przywitano nas swoiiskim "Lublin kutasie zapomnij o ekstraklasie" [pozdrowienia dla Net Fans -;]
Potem to juz bylo lepiej... Ich szefo zarzucil przez megafon teksty:
1.Papiez do was nie przyjechal! [lol]
2.Lublin miasto bycze: cztery domy, dwie ulice [jeszcze wiekszy lol bo krzyczeli o ludzie z miasta 4 razy mniejszego;]
W prezencie dostalismy tez kamieniami i jakimis patykami;]
Fajnie bylo
Oprawa godna mistrzow.. Zwlaszcza to jak blyszczeli czysta polszczyzna i wiedza historyczno-geograficzna.
Tak jak powiedzial spiker zawodow przed meczem "net fans przygotowali oprawe jakiej nie widzial zuzlowy swiat"
Buracto i chamstwo...
Podziekowac nalezy wspierajacym nas kibicom z Gorzowa i innych miast
Stadion w Zielonce niczego sobie, chodz cale miasto bardziej przypomina z wygladu wsie na zamojszczyznie niz nowoczesne miasto niemiec zachodnich. Tak czy tak warto bylo pojechac.
A o samym meczu napisze jak juz wroce do domciu...
Przywitano nas swoiiskim "Lublin kutasie zapomnij o ekstraklasie" [pozdrowienia dla Net Fans -;]
2.Lublin miasto bycze: cztery domy, dwie ulice [jeszcze wiekszy lol bo krzyczeli o ludzie z miasta 4 razy mniejszego;]
Fajnie bylo
Oprawa godna mistrzow.. Zwlaszcza to jak blyszczeli czysta polszczyzna i wiedza historyczno-geograficzna.
Tak jak powiedzial spiker zawodow przed meczem "net fans przygotowali oprawe jakiej nie widzial zuzlowy swiat"
Buracto i chamstwo...
Stadion w Zielonce niczego sobie, chodz cale miasto bardziej przypomina z wygladu wsie na zamojszczyznie niz nowoczesne miasto niemiec zachodnich. Tak czy tak warto bylo pojechac.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Jurek_Falubaz
- Kontakt:
yarbi pisze:Ekipa pociagowa wlasnie dobila do pyrlandi...
Fajnie bylo
Buracto i chamstwo...
Jestes taki przyjebany ze az mi cie skzoda
;) Pozdro JuReK 
Jurek_Falubaz pisze:yarbi pisze:...
Jestes taki przyjebany ze az mi cie skzoda:( wogole miasta nie widziałes bo albo zes przyjechał z dwoarca to mogłes widziec po drodze domy ejdno rodzinne i szpital albo z kibicami eskorta od raculi to widziałes cmentarz wiec co debilu piszesz a lublin co ma brame do stadionu jeszcze po rosyjska
:| żal mi ciebie
To co widzialem wciagu 4 h przed meczem i 4 h po meczu. Bo poza meczem w ZG dzis spedzilem cos kolo 8h wystarczy mi.
A pod eskortado raculi sie nie udawalem ;]
Wiec czemu mi cie zal jak nie wiesz co kiedy i gdzie robilem?;] Zapraszam do Lublina. Pokazemy ci definicje pojecia miasto.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
garneee pisze:Jak ktos zyczy sobie zdjecia z dzisiejszego meczu to dawac maile
Też byłbym wdzięczny:
mailto:prymus44@poczta.fm

- staleczkaaa
- Kontakt:
Hej!
Tez z checia zobaczyl bym zdjecia z tego meczu
najlepiej kibicow obu ekip
mailto:marcinnn6@wp.pl
Pozdrawiam..
Tez z checia zobaczyl bym zdjecia z tego meczu
mailto:marcinnn6@wp.pl
Pozdrawiam..
-
borys88
Jurek_Falubaz pisze:Jestes taki przyjebany ze az mi cie skzoda:( wogole miasta nie widziałes bo albo zes przyjechał z dwoarca to mogłes widziec po drodze domy ejdno rodzinne i szpital albo z kibicami eskorta od raculi to widziałes cmentarz wiec co debilu piszesz a lublin co ma brame do stadionu jeszcze po rosyjska
:| żal mi ciebie
Ześ to się chyba na wsi wychowywał