Żużel w TV
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel w TV
Fajfer - mistrz swiata.
Tzn. "Oskar" mu sie nalezy :D
Tzn. "Oskar" mu sie nalezy :D
chyba mu coś odpalą za tą "absencje" pkt dużo by nie zrobił czyli i wilk i owca "będą całe" ;)
Zlata Prilba na żywo:
https://sport.tvp.pl/88958944/zuzel-zla ... ie-ogladac
https://sport.tvp.pl/88958944/zuzel-zla ... ie-ogladac
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Lorek jest niesamowity. W magazynie Eleven, na pytanie Marceliny czy chciałby coś powiedzieć o meczu Sparta - GKM, stwierdził, że Tai Woffinden spędzi zimę w Australii i będzie kręcił kółka na torze w Perth, wchłaniając przy okazji witaminę D. Ciekawe czy w codziennych sytuacjach też się tak zachowuje. Na przykład zapytany na stoisku mięsnym ile ukroić szynki, snuje opowieść o australijskich kanibalach, po czym płynnie przechodzi do Libora Podmola, Travisa Pastrany i Sheffield Tigers, a kończy anegdotą z gali FIM w Estoril.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
kdsz pisze:Ciekawe czy w codziennych sytuacjach też się tak zachowuje. Na przykład zapytany na stoisku mięsnym ile ukroić szynki, snuje opowieść o australijskich kanibalach, po czym płynnie przechodzi do Libora Podmola, Travisa Pastrany i Sheffield Tigers, a kończy anegdotą z gali FIM w Estoril.
Ha ha ha, dobre...
Dzieki, sie usmialem z rana :)
Cześć wszystkim, musiałem sprzedać bilet przez grypę, a nie jestem posiadaczem C+, mógłby ktoś podrzucić linka do ruskiego streama, który kiedyś się tu przewijał? Jako jedyny za bardzo nie lagował. Dzieki!
Ps. Jedziemy z rydzykami do 35 dziś
Ps. Jedziemy z rydzykami do 35 dziś
Ostatnio zmieniony 28 września 2025, o 13:03 przez Sober, łącznie zmieniany 1 raz.
Sciagnij rosyjska aplikacje VK i wyszukaj kanal Speedway. Swietnie dziala.
Dzięki, śmiga jak ta lala, na starą gwardię można liczyć!
Ciekawa sprawa z tymi silnikami i GP, Baron nie kalkuluje tak bardzo jak reszta ekspertów w swoich wypowiedziach.
A co dokładnie powiedział, bo oglądam magazyn, ale tego nie zarejestrowałem. I jeśli mogę mieć prośbę. Przytaczajcie clue problemu/sytuacji jeśli ja wspominacie na forum. Nie każdy przecież ogląda magazyn.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
clouFlagg pisze: clue
;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Zapytany czy Dudek powtórzy sezon za rok i zaatakuje medale w gp odpowiedział, że boi się że nie dostanie takiego dobrego sprzętu jak w tym roku, właśnie przez to że będzie w gp. Mocno zasugerował że tunerzy sztucznie regulują rynek i celowo dostarczają gorszy sprzęt zawodnikom, których nie uważają za materiał na mistrza. Reakcja ekspertów w studio mocno zmieszana, jakby nie byli gotowi na taki komentarz.
Dzięki.
Dudek jeździ zdaje się na Holloway'u, który jest wręcz na garnuszku Sparty. Czyżby sugerował, że Anglik woli Kurtza? :)
Dudek jeździ zdaje się na Holloway'u, który jest wręcz na garnuszku Sparty. Czyżby sugerował, że Anglik woli Kurtza? :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Znaczy Holloway to wogole preferuje Anglików i Kangurów. Lambert czy Bewley też mają jego sprzęt.
Kurtz po takim sezonie będzie szykowany na ponowną walkę ze Zmarzlikiem.
Kurtz po takim sezonie będzie szykowany na ponowną walkę ze Zmarzlikiem.
To że tunerzy są obrażający i wybredni jeśli chodzi o klientelę to jedno, ale że celowo dostarczają gorszy sprzęt to już przegięcie pały.
Podobno Kasprzaka tak na sezon 2015 załatwili. Ale to wiadomo legenda.
-
rumburaquee
- Senior
Spoko Piotr Baron bardzo fajnie się wypowiadał i szczerze. No i stary Marek kolejny raz tak jakby bardziej pozytywnie o Motorze.
Markowi ewidentnie wajcha się przestawiła. Od jakiegoś czasu zmienił nastawienie Lublina.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Popatrzył na to co się działo w Częstochowie, porównał do nas i może dostrzegł normalność.
Może mu przeszło po 2021 gdy Trofimowa nie wpuściliśmy na trening.
Może mu przeszło po 2021 gdy Trofimowa nie wpuściliśmy na trening.
Ja jestem ciekaw, czy ktoś ma na tyle jaj żeby wyjaśnić to, co dał do zrozumienia Baron, czy chowamy głowy w piasek i udajemy, że nic się nie dzieje. Zasadniczo dziennikarze raczej nie muszą trzymać sztamy w tunerami, więc nie sądzę, żeby ich coś trzymało, chyba, że (sorry za odklejkę :)) ta dyscyplina jest tak trzymana za ryj przez 3-4 gości, że upublicznienie grozi znacznym spadkiem oglądalności :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
- niespokojny
- Trener
blajar pisze:Markowi ewidentnie wajcha się przestawiła. Od jakiegoś czasu zmienił nastawienie Lublina.
Jak już obrzygali ten Lublin wszystkim tak, że najwięksi wrogowie kibicowali Toruniowi to może pomyśleli czy nie za mocno wcześniej tę wajchę mieli wychyloną. Pozytyw taki, że żaden zblazowany pseudodzienikarz z Wrocławia, jeszcze nie napisał anatomii sukcesu Motoru rozpisując się o spółkach państwa i sugerując że wszyscy za to płacą.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
rumburaquee
- Senior
A propos słów Barona. Ten tuner Halloween robi Sparcie silniki i lata tam w czasie meczu jak kot z pęcherzem ale jednocześnie robi Dudkowi i jest mecz obu drużyn i co? Komu ma lepiej zestroić szafy? Czy to nie jest konflikt interesów może nie dla zawodników ale dla klubu? Powinien być zakaz wstępu do parku maszyn dla tunerów w czasie zawodów.
To tuner dołączy do teamu zawodnika w roli mechanika. Sporty motorowe od zawsze były też wyścigiem technologicznym i ciężko będzie to zmienić. Niby można wprowadzić nakaz używania fabrycznych silników, ale wtedy musiałby być jakiś przetarg na dostawę i tylko w danej lidze. A co z zawodami indywidualnymi? To jest raczej nie do ruszenia, a tunerów jest kilku i jest jednak możliwość wyboru. A Dudek nie musi trzymać się tego konkretnego.