#1138 Postautor: Flagg » 24 września 2025, o 13:22
Czyli redaktor Markowski dziwi.sie, że "nie może mieć swojego zdania". No może, przecież nikt mu nie broni. Nie domagam się, żeby odwołał czy skasowal swojego tweeta.
Mnie natomiast dziwi, że dorosły chłop, pracujący jako dziennikarz i wrzucający swoje "opinie" na widok publiczny, dziwi się, że te opinie są komentowane przez innych :) To zdaje się jakaś nowa forma dziennikarstwa: " To jest moje zdanie i się nie interesuj, no chyba, że się z nim zgadzasz, wtedy piona"
No ale w całej tej sytuacji co mu pozostalo? Jak ma bronić swojej tezy? Merytorycznie się nie da, więc najlepiej o niej nie dyskutować. Ja też mogę wyrazić swoje zdanie, że Rasiak był lepszym piłkarzem niż Lewandowski, bo miał fajniejsza fryzurę i moim zdaniem zgrabniej stawiał nogi przy truchcie. Ale to nie znaczy, że mam rację i nie jestem debilem.
Można się też zastanawiać ile warte jest "zdanie/opinia" goscia, który swego czasu dobre 5 minut gimnastykowal się na antenie Eleven, żeby usprawiedliwic debilna jazdę Kowalskiego taranującego swojego rywala na torze, a Pan Markowski szukał winnego tego zdarzenia wszędzie, tylko nie w Bartku. A przecież takich fikołków umysłowych miał przy okazji spotkań Sparty dużo więcej.
I chyba w końcu poszła zjebka od Miroslawskiego, żeby przestał wyrażać te "swoje zdanie " na wizji, bo kompromituje nie tylko siebie, ale i stację, bo ostatnio z nimi wyhamował. No to się chłop przerzucił na tweeta, bo tam ma przecież całe grono popleczników, dla których wszystko co związane z Motorem to zło wcielone :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski