Relacja na żywo z Zielonej Góry

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wiecho

#126 Postautor: wiecho » 17 października 2004, o 15:32

Dużo się nie pomyliłem Pisałem, że wynik będzie 60:30 dla zielonki ale i tak wystarczy.

radzio_

#127 Postautor: radzio_ » 17 października 2004, o 15:32

koniec : ( został tylko MOTOR i wiara w 2 lige, nasi zaprzepaścili wszystko !!!!!! piszcz i jego wypowiedzi przed meczem w zielonej no trudno zdarza sie ale dlaczego w LUBLINIE to jest takie normalne ......?

Awatar użytkownika
Karolek
Kontakt:

#128 Postautor: Karolek » 17 października 2004, o 15:33

Na następny sezon chce widzieć w tż Lee Richardsona!
Tż z Lublina, najlepsza Polska drużyna!

KrzyÅ›
Junior

#129 Postautor: KrzyÅ› » 17 października 2004, o 15:34

wiecho pisze:Zielona Góra Mistrz Polski 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chyba Cię pojebało i jesteś z innej planety...Kto tego mistrza ma zdobyć?
Stary wapniak Huszcza czy burak Åšwist?

Awatar użytkownika
Karolek
Kontakt:

#130 Postautor: Karolek » 17 października 2004, o 15:35

Dlaczego wszystko musi być w Lublinie takie szare:Start i AZS w II lidze, Motor raczej też nie awansuje, Montex bez pieniędzy, a Tż nadal w I lidze. WHY?

rks

d

#131 Postautor: rks » 17 października 2004, o 15:36

przegrac to normlane ale jak sie gada takie bzdury przed meczem to wywoluje sie sportowa zlosc u przeciwnika.nasze pseudogwaziki za bardzo sie podjaraly .istna kompromitacja.pamietam te obelgi w strone pilki......to teraz moze powinienm napsiac rozwaizac zuzel i zaorac tor....tylko po co.szkoda......

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#132 Postautor: Cz@rek » 17 października 2004, o 15:37

I to by było na tyle... :cry:

Krychs
Senior

#133 Postautor: Krychs » 17 października 2004, o 15:39

Kilka słów z mojej strony odnośnie ralacji w radiu internetowym http://www.radiospeedway.pl. Otóż ciesze się bardzo, że takowa relacja była ale komentator tego meczu to burak maksymalny. Jestem przekonany, że 90% forumowiczów poradziłoby sobie lepiej z komentowaniem meczu.

Awatar użytkownika
tatran

#134 Postautor: tatran » 17 października 2004, o 15:39

No to Huj z tym wszystkim.
W tym momencie poległa moja nadzieja że kiedykolwiek wejdziemy do e-ligii.
W dzisiejszym meczu ZG pomógł sędzia wykluczając Trumnę,Stachyra oraz trudno mi to mówić Piszcz - szmaciarz jebany niech se jedzie do Anglii na przyszły sezon cały.

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#135 Postautor: Thunderkiss » 17 października 2004, o 15:44

Do zobaczenia za rok!!!!! Witamy w progach I ligi!!!! 8)

radzio_

#136 Postautor: radzio_ » 17 października 2004, o 15:47

richardsson nie bedzie jezdzil w lublinie !!!!!!!! jest zawodnikiem gp :(

do karolka
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 15:50 przez radzio_, łącznie zmieniany 1 raz.

Anton Webern

#137 Postautor: Anton Webern » 17 października 2004, o 15:47

Karolek pisze:Dlaczego wszystko musi być w Lublinie takie szare:Start i AZS w II lidze, Motor raczej też nie awansuje, Montex bez pieniędzy, a Tż nadal w I lidze. WHY?

Wojcik mowil tak: kasa Misiu, kasa... Lublin to Polska C. Nie pisze tego ze zlosci czy ze zlosliwosci, ale taka jest prawda... Popatrzcie jakie dyscypliny na okreslonym poziomie maja niektore miasta "zuzlowe" (procz zuzla) - Leszno - NIC, Z.Gora - NIC, Tarnow - praktycznie tez juz NIC, Czestochowa - tylko siatkowka, Rakow zszedl na psy, itd. itd. My mamy poziom sportowo sredni w wielu dyscyplinach - zuzel, pilka nozna, koszykowka (co jakis czas ktos jest w esktralidze), rugby, p.reczna... Jestesmy jak typowe komunistyczne miasto - wszystkiego po rowno. Moze czas zainwestowac w jeden sport? Nie mowie ze to ma byc zuzel, choc bardzo chcialbym. Niech to bedzie pilka nozna czy koszykowka jesli ktos bedzie chcial je finansowac... Reszte rozwiazac, albo prowadzic na poziomie wybitnie amatorskim i nie nabijac kibicow w butelke...
RKS MOTOR LUBLIN PANY!!!

Stołek

#138 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 15:47

I po raz kolejny "nasi " żużlowcy - poza Danielem który walczył - okazali się skończonymi gnojami. W ekstralidze nie miałby kto jeździć i tak. Trumiński swoim wykluczeniem przybił gwóźdź do trumny tego klubu. Odejdą sponsorzy, odejdą kibice... a ja kurwa dalej nie będę miał na co pójść pokibicować w moim mieście.... Mając taką zaliczkę stracić ją w taki sposób... Ślepy czy ty handlujesz meczami??? Bo ja tego nie rozumiem jak można raz przyjechać z kompletem a dziś........
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#139 Postautor: Apocalips » 17 października 2004, o 15:49

Thunderkiss pisze:Do zobaczenia za rok!!!!! Witamy w progach I ligi!!!! 8)

NIEEE NIE ZNIOSE KOLEJNEGO SEZONU Z NAPINACZAMI Z RZESZOWA :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Karolina M.

#140 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 15:54

A wszystkiemu winny Śledź! :wink:

Michał K.
Kontakt:

#141 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 15:56

Ciekawe kto tym razem sprzedał mecz? hehe :lol:

Stołek

#142 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 15:57

ŻE- NA DA !!!!!!!!!! WSZYSTKO ZROZUMIEM - MOZNA PRZEGRAĆ - ALE PRZEGRAĆ Z TWARZĄ A NIE W STYLU W JAKIM ZAŁATWILI NAM I LIGĘ W ROKU 2005 PISZCZ TRUMIŃSKI I KARLSSON. TYM GNOJKOM JUŻ DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! A W PRZYSZŁYM SEZONIE I TAK NIE MA KTO U NAS JEŹDZIĆ NA AWANS WIĘC BEZ ZAKUPÓW ZAPOMNIJCIE O WIELKIM ŻUŻLU.

radzio_

#143 Postautor: radzio_ » 17 października 2004, o 16:01

no miło znowu bedzie wygrać z wami, az sie ciesze na kolejne mecze i patrzeć na waszą porażke bo rzeszow to jest s.....o ale pamietajcie drogie juzki ze nie ważne jak bedziecie sie starali LUBLIN i tak zawsze bedzie przed wami !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Jablo

#144 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:01

Stołek pisze:ŻE- NA DA !!!!!!!!!! WSZYSTKO ZROZUMIEM - MOZNA PRZEGRAĆ - ALE PRZEGRAĆ Z TWARZĄ A NIE W STYLU W JAKIM ZAŁATWILI NAM I LIGĘ W ROKU 2005 PISZCZ TRUMIŃSKI I KARLSSON. TYM GNOJKOM JUŻ DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! A W PRZYSZŁYM SEZONIE I TAK NIE MA KTO U NAS JEŹDZIĆ NA AWANS WIĘC BEZ ZAKUPÓW ZAPOMNIJCIE O WIELKIM ŻUŻLU.

Wes czlowieku troche wyluzuj. Karllson caly sezon rowno punktowal i nazywajac go gnojkiem pokazujesz tylko swoj niski iloraz intelignecji. Ja osobiscie chcialbym widziec Petera u nas w przyszlym sezonie!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#145 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 16:05

Apocalips pisze:

NIEEE NIE ZNIOSE KOLEJNEGO SEZONU Z NAPINACZAMI Z RZESZOWA :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

spoko spoko - do tego dojdą jeszcze hanysy z Rybnika - ci dorównują józkom a nawet przewyższają. w co trudno uwierzyc. Dla mnie perspektywa utarczek z Kamilami i jemu podobnymi jest gorsza niż to ze nie awansowalismy.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#146 Postautor: Apocalips » 17 października 2004, o 16:09

Gelo pisze:
Apocalips pisze:

spoko spoko - do tego dojdą jeszcze hanysy z Rybnika - ci dorównują józkom a nawet przewyższają. w co trudno uwierzyc. Dla mnie perspektywa utarczek z Kamilami i jemu podobnymi jest gorsza niż to ze nie awansowalismy.

Niestety na mnie również te dzieci działają jak płachta na byka... Czekam aż się odezwą, bo po zwycięstwie TŻ-u nad kłik mixem nikt się nie odezwał. Teraz pewnie będzie inaczej.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Stołek

#147 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 16:23

Punktował przez cały sezon to Lee , a Karlsson oddał mecz Zielonce. Ten zasraniec Świst ma teraz satysfakcję. Gratuluję tylko Danielowi - dał z siebie wszystko i pojechał na miarę możliwości... reszta - pachnie handlem - zwłaszcza spóźnienie Trumińskiego.

Awatar użytkownika
Karolek
Kontakt:

#148 Postautor: Karolek » 17 października 2004, o 17:06

Radziu wiem, że Richardsson to zawodnik Grand Prix, ale taki zakaz jaki teraz obowiązuje to przecież nie powinien istnieć :evil: Karlsson według mnie nie umywa się do Lee. Z klubu musi odejść kilku zawodników, by zrobić miejsce młodszym, którzy może będą chcieli coś osiągnąć, a nie sobie odpuszczać. Skład jest każdego roku taki sam, a jak już to dochodzi Franków czy jeszcze jakiś wspaniały zawodnik to dłużej być nie może, ale co My kibice możemy - NIC i tak nas nikt nie posłucha. Choćbyśmy tu wszystkich wyzywali nic to niestety nie da :evil:

Anton Webern

#149 Postautor: Anton Webern » 17 października 2004, o 18:18

Gelo pisze:
Apocalips pisze:

Rybnik to juz nie hanysy tylko Zaglebie....
RKS MOTOR LUBLIN PANY!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#150 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 18:37

Anton Webern pisze:
Gelo pisze:
Apocalips pisze:

Rybnik to juz nie hanysy tylko Zaglebie....

a co za różnica? i tak" jada na żużla mit przepustka na kopalnia zamiast bileta".