Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Z tym równaniem pod 4 pole to przypadek?
Tak i to nie ma nic wspólnego ze Zmarzlikiem z Polski czego nie rozumiesz? ;)
ALE JAJA!!!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
No i brawo, uff
Ufff...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
BARTEK !!!
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Kurtz może i pobił rekord, ale będą pamiętać o Mistrzach.
Defekt w Pradze odebrał Kurtzowi tytuł, ale to nieważne. Cieszmy się!
Polak został właśnie chyba najwybitniejszym żużlowcem w historii, a ja już czekam na...żałobę na polskim żużlowym Twitterze :D
I to będzie najpiękniejsza żałoba z możliwych. Brady wygrywa 5 turniej z rzędu, a misia nie ma :D
Mądra decyzja Zmarzlika z wyborem drugiego pola. Wiedział, że ruszając z pierwszego Kurtz go może zamknąć, a wtedy mogło być po mistrzowie
I to będzie najpiękniejsza żałoba z możliwych. Brady wygrywa 5 turniej z rzędu, a misia nie ma :D
Mądra decyzja Zmarzlika z wyborem drugiego pola. Wiedział, że ruszając z pierwszego Kurtz go może zamknąć, a wtedy mogło być po mistrzowie
Ostatnio zmieniony 13 września 2025, o 21:02 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Brawo Bartek, brawo Brady. Kapitalny sezon SGP w wykonaniu obu panów. Kurtz wytrzymał presję niesamowicie, ale jednak nie był lepszy od arcymistrza.
No i super ;)
Bartek złoto, Liglad wraca do GP i to w pięknym stylu, czekam na Dudka z SEC.
To dla kogo dzikusy? MM, Vaculik, Fricke czy jakaś niespodzianka?
Bartek złoto, Liglad wraca do GP i to w pięknym stylu, czekam na Dudka z SEC.
To dla kogo dzikusy? MM, Vaculik, Fricke czy jakaś niespodzianka?
kdsz pisze:Defekt w Pradze odebrał Kurtzowi tytuł, ale to nieważne. Cieszmy się!
Co zabrał defekt oddali sędziowie nie wykluczają go za notoryczne ruchy pod taśma w jednym z turniejów (nie pamiętam którym)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wygrana tym jednym punktem smakuje wybornie. Przegrana jednym to byłby kac przeokrytny.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Flagg pisze:Polak został właśnie chyba najwybitniejszym żużlowcem w historii, a ja już czekam na...żałobę na polskim żużlowym Twitterze :D
Nie no. Zrównał się zlotami z Maugerem i Richardsonem. Ale za rok już kto wie :D
Oni jeszcze w euforii po wczorajszej wygranej Parnickiego.
- tezetomaniak
- Trener
Jest tak jak chciałem. Kurtz nawygrywał GP i wszystko na nic

CO
ZA
SEZON
!!!
To są emocje, to jest sport, to jest żużel!
ZA
SEZON
!!!
To są emocje, to jest sport, to jest żużel!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
ezbeg pisze:Nie no. Zrównał się zlotami z Maugerem i Richardsonem. Ale za rok już kto wie :D
Rickardsson i Maugr stracili jedyna przewagę jaką mieli nad Bartkiem. W tytułach IMS jest remis, ale cała reszta na korzyść Zmarzlika
Trochę brakło puenty w postaci zwycięstwa Zmarzlika nad Kurtzem, ale i tak brawo!
Szkoda, że w pojedynkach z Amatorem - Kurtz nie był taki kozak...
Szkoda, że w pojedynkach z Amatorem - Kurtz nie był taki kozak...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- Dragon_Juventino
- Junior
Nasz lubelski Bartula !
Część z Was skarżyła się, że sezon bez emocji. Mi tam się podobało. Niesamowita walka o tytuł. Nie da się nie docenić tego, co zrobił Brady. Prawdę mówił Prosiaczek, że kangury to jedne z najdzikszych zwierząt.

No i super widzieć MJJ na podium. Romantyczna historia.
No i super widzieć MJJ na podium. Romantyczna historia.
Trzeba docenić obu, Bartek mistrz nad mistrzów, ale Kurtz też wielki szacun. Ciekawe jest czy Australijczyk utrzyma taką moc za rok, poczekamy, rozwalił system, trzeba przyznać.
Gratulacje Mistrzu!!!
Ramian1 pisze:Trzeba docenić obu, Bartek mistrz nad mistrzów, ale Kurtz też wielki szacun. Ciekawe jest czy Australijczyk utrzyma taką moc za rok, poczekamy, rozwalił system, trzeba przyznać.
Tak szacun dla Brady'ego. Ale moim zdaniem to jednosezonowiec. W przyszłym.roku widzę go w roli obecnego Lambo.