Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
No tak, w sumie proste rozwiązania są najlepsze:) dzięki. BTW pytałem bo w tamtym roku jak kupiłem od jednej osoby bilet to dostałem link do biletu.
bodajże do finału IMP były bilety w PDF do pobrania od razu po zakupie, od tamtej pory są tylko w aplikacji jakieś 2-3 godziny przed meczem
EDIT: znalazłem bilet z zeszłorocznego finału i Eventim ma jakąś blokadę, zrzut robi się cały czarny, więc proponuje przygotować aplikacje i hasło ;)
EDIT: znalazłem bilet z zeszłorocznego finału i Eventim ma jakąś blokadę, zrzut robi się cały czarny, więc proponuje przygotować aplikacje i hasło ;)
rumburaquee pisze:Tak kupiony. Mam ten bilet u siebie ale napisane jest że pojawi się tuż przed wydarzeniem. A że nie mogę być to chce wysłać córce i jej koleżance
Jak bilet pojawi się w aplikacji, pojawi się też opcja przekazania biletu innej osobie - musi mieć tylko zainstalowaną u siebie aplikację Eventim.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dzięki Panowie.
-
Marcin0203
Many pisze:rumburaquee pisze:Tak kupiony. Mam ten bilet u siebie ale napisane jest że pojawi się tuż przed wydarzeniem. A że nie mogę być to chce wysłać córce i jej koleżance
Jak bilet pojawi się w aplikacji, pojawi się też opcja przekazania biletu innej osobie - musi mieć tylko zainstalowaną u siebie aplikację Eventim.
Dokładnie. Żadne zrzuty ekranu. Nawet zrzuty ekranu chyba są teraz zablokowane w Eventim. Chyba 4h przed rozpoczęciem spotkania będzie możliwość przekazania biletu. Trzeba wskazać adres email osoby której się przekazuje (musi mieć konto na eventim na ten adres email) i normalnie u tej osoby w aplikacji pojawi się bilet.
Koniki na dzisiejszym meczu raczej nie zarobią...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Flagg, a teraz mogę już pisać, że kompletu może nie być? ;)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Teraz możesz :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czy któryś z forumowiczów byłby zainteresowany wymianą 1 biletu normalnego ze strefy zielonej na 1 normalny ze strefy żółtej?
Udało mi się kupić na sektor gości ale ze względu na logistykę chętnie ukryłbym się wśród pierników.
Udało mi się kupić na sektor gości ale ze względu na logistykę chętnie ukryłbym się wśród pierników.
Przed chwilą złapałem bilet na mecz w Toruniu (nasz sektor). Pokazuje, że jeszcze są.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Wczoraj wieczorem też jeszcze były. Chyba CCC.
Ge(L)o pisze:Przed chwilą złapałem bilet na mecz w Toruniu (nasz sektor). Pokazuje, że jeszcze są.
Za 160zl?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
164 zł nawet! Bo 4 zł opłata manipulacyjna :D
Wyczuli biznes a te czuby redakcyjne jeszcze biją im brawo. A jakby tak Motor zrobił to hejt by się polał grubo.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Popyt, podaż, coś ?
Bilety na lubelską część finału w poniedziałek i wtorek.
https://motorlublin.com.pl/aktualnosci/ ... _UoKGEJHGA
https://motorlublin.com.pl/aktualnosci/ ... _UoKGEJHGA
Jeden kod z karnetu, uczciwemu, doświadczonemu stażem forumowiczowi odstąpię.
Edit. Nieaktualne
Edit. Nieaktualne
Jakby ktoś jeszcze dysponował karnetem to tez się chętnie skusze na jedną sztukę
-
JUREKWITKOWI
Witam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
jesteśmy zainteresowaniu odkupieniem 2 biletów
może być 1 normalny
1 ulgowy lub dziecięcy
jesteśmy zainteresowaniu odkupieniem 2 biletów
może być 1 normalny
1 ulgowy lub dziecięcy
Właśnie na wejście "A" aktualnie da się zakupić bilet. Niby pokazuje że niedostępne ale jak się wejdzie krok dalej to są bilety.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
To chyba mocno chwilowa sprawa była :)
Edit: jeden bilet normalny dla zasłużonego Forumowicza odsprzedam (po cenie nominalnej), info na priv.
Edit2: nieaktualne
Edit: jeden bilet normalny dla zasłużonego Forumowicza odsprzedam (po cenie nominalnej), info na priv.
Edit2: nieaktualne
Motor mocnyj!
Może ktos chcialby zamienic bilet normalny na ulgowy? Oczywiscie z wyrównaniem kosztów ;)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Jakby kto miał jakikolwiek bilet czy dziecięcy, studencki albo normalny to jestem zainteresowany.
Odsprzedam jeden normalny. Wejście A.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata