Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin
Witam ponownie buractwo
W ZG juz nie pada i tor sie robi. Bedzie dobrze. I ten kto pisal, ze to niemozliwe, zeby tor byl rowny w tak krotkim czasie przekona sie, ze jednak to mozliwe.
I do tego osla co pisal ze w Zg wszyscy zawodnicy procz Swista to cos tam ...
Otoz panie kolego dzisiaj przekonasz sie jak ci niby tam zawodnicy na swoim torze sa nie do ruszenia przez knapow, piszczow i trumien! Niestety ale nasza druzyna na wyjazdach to ... w tym sezonie tylko Swist, obco i Okon! I wiadomo ze nie zawsze kazdemu z nich wychodzi mecz.
A zrestza co ja sie bede pocil ... tor zweryfikuje dziisaj gdzie wasze miejsce w szyku!
Falubaz 62:28 Motor
Tezet Tezet Tezet ... szkoda ze nie krzyczycie jeszcze Sipma SIpma .. kibice od 7 bolesci
W ZG juz nie pada i tor sie robi. Bedzie dobrze. I ten kto pisal, ze to niemozliwe, zeby tor byl rowny w tak krotkim czasie przekona sie, ze jednak to mozliwe.
I do tego osla co pisal ze w Zg wszyscy zawodnicy procz Swista to cos tam ...
Otoz panie kolego dzisiaj przekonasz sie jak ci niby tam zawodnicy na swoim torze sa nie do ruszenia przez knapow, piszczow i trumien! Niestety ale nasza druzyna na wyjazdach to ... w tym sezonie tylko Swist, obco i Okon! I wiadomo ze nie zawsze kazdemu z nich wychodzi mecz.
A zrestza co ja sie bede pocil ... tor zweryfikuje dziisaj gdzie wasze miejsce w szyku!
Falubaz 62:28 Motor
Tezet Tezet Tezet ... szkoda ze nie krzyczycie jeszcze Sipma SIpma .. kibice od 7 bolesci
Zgodnie z zapowiedzią sprzed tygodnia witam wszystkich kibiców lublina i zielonki. Jak na razie poczytałem sobie poprzednie posty i dziwię się,że tak nerwowo reaugujecie. Zarówo jedni i drudzy. Spokojnie przecież falubaz jedzie u siebie więć tak jak pisałem przed tygodniem 60:30 dla zielonki. E-klasa znowu nasza. Falubaz do boju.
Fajnie jak ktoś się nie zna, a udziela. Zgrzeblarki to taka sama nazwa jak Falubaz. Obie nazwy to firmy, które sponsorowały ZG. Nazwy własne ZG to min. Unia, LPŻ, KM, KS, ZKŻ. A Falubaz jest najbardziej znany ze względu na to, że największe sukcesy ZG były za czasów tej nazwy.
Niektórzy z was przejadą się ze swoimi pewniackimi typami. Szczególnie koleś o nicku Hollywood (czy jakoś tak). Typowanie 5:1 w młodzieżowym dla TŻ świadczy o jego skąpej znajomości tematu, no chyba że jest jasnowidzem i zakłada defekt Sucheckiego i problemy sprzętowe Marcinkowskiego (który u siebie potrafi objechać zawodników lepszych od Jeleniewskiego).
Niektórzy z was przejadą się ze swoimi pewniackimi typami. Szczególnie koleś o nicku Hollywood (czy jakoś tak). Typowanie 5:1 w młodzieżowym dla TŻ świadczy o jego skąpej znajomości tematu, no chyba że jest jasnowidzem i zakłada defekt Sucheckiego i problemy sprzętowe Marcinkowskiego (który u siebie potrafi objechać zawodników lepszych od Jeleniewskiego).
ZGRZEBLARKI ?? Hmm no nie wiem. Jednak mimo wsyzstko kibole z ZG utozsamiaja sie z nazwa Falubaz i nic tego nie zmieni !!
Dla kolesia co pisal 5:1 w pierwsyzm biegu ... tez sie z toba zgadzam. Suchy i Marcinkowski powiaza wasze beztalencia!
I do kolesia co pisze ze za czasow Morawskiego ... oczywiscie lepiej .. uroidzilem sie za czasow Polmosu
Podniecajcie sie ze jestescie blisko ekstraligi, podniecajcie sie poki mozecie .... bo pozostalo wam jakies 180 min !!!
A pozniej?
Zegnaj e-ligo na kilka lat!!
Dla kolesia co pisal 5:1 w pierwsyzm biegu ... tez sie z toba zgadzam. Suchy i Marcinkowski powiaza wasze beztalencia!
I do kolesia co pisze ze za czasow Morawskiego ... oczywiscie lepiej .. uroidzilem sie za czasow Polmosu
Podniecajcie sie ze jestescie blisko ekstraligi, podniecajcie sie poki mozecie .... bo pozostalo wam jakies 180 min !!!
A pozniej?
Zegnaj e-ligo na kilka lat!!
-
Gość
Suchy i Marcinkowski już pokazali klase w Lublinie , < śmiech na sali >
Jeleń i Stachyra rozjadą ich na miazge !!!
Frankie dożuci z 8 ptk
Piszcz po orbicie zaszaleje 9 ptk
Knapp wybije Nickiemu z główki szarże
a Karlsson ośmieszy rywali 3,3,3,3,3,
nawet taktycznej nie użyjemy Cebluze !!
Jeffać Twistiego i cały sztab techniczny jego !!!
Jeleń i Stachyra rozjadą ich na miazge !!!
Frankie dożuci z 8 ptk
Piszcz po orbicie zaszaleje 9 ptk
Knapp wybije Nickiemu z główki szarże
a Karlsson ośmieszy rywali 3,3,3,3,3,
nawet taktycznej nie użyjemy Cebluze !!
Jeffać Twistiego i cały sztab techniczny jego !!!
Szkoda, ze jeszce nie piszecie ze wygracie u nas 75:15
My pokazalismy u was klase .. ciekawe jaka klase pokaza wasi w Zielonej!
Wtedy bedizmey sie smiac. Poki co bawcie sie dobrze. Po 5 biegu straty beda juz odrobione!
1. 5:1
2. 5:1
3 5:1
4. 3:3
5: 5:1
--------
23:7
A wasz Karlsson ... max 13 pkt w 6 startach
My pokazalismy u was klase .. ciekawe jaka klase pokaza wasi w Zielonej!
Wtedy bedizmey sie smiac. Poki co bawcie sie dobrze. Po 5 biegu straty beda juz odrobione!
1. 5:1
2. 5:1
3 5:1
4. 3:3
5: 5:1
--------
23:7
A wasz Karlsson ... max 13 pkt w 6 startach
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Jesli ktos nie widzial to tu jest zdjecie toru Zgrzeblarek przed planowanym treningiem Nickiego
http://siera.thefreebizhost.com/forum/v ... 5&start=40
I jeszcze jedno czy widzicie te zabytkowe drewniane bandy???Prawie jak u Jozkow
http://siera.thefreebizhost.com/forum/v ... 5&start=40
I jeszcze jedno czy widzicie te zabytkowe drewniane bandy???Prawie jak u Jozkow
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 12:42 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.
d
patrzac na tor cos mi sie wydaje ze zielona moze kombinowac aby meczu ni bylo.ja pamietam ze motor jezdzial wiele razy w takich warunkach u siebvei i ten mecz da sie rozegrac.beda jaja jesli tor bedzie ciezki rozegrane z 5-6 biegow i zielona bedzie w plecy i zacznie padac.wtedy moze zaczac sie cyrk zeby przerwac spotkanie i nie zaliczyc wyniku.jedynym slowem deszcz drukuje)))))) wyniki obu spotkan
dwoogee pisze:5:1 dla was w biegu juniorskim jakos nie chce mi sie wierzyc ze taki Marcinkowski ktory w Lublinie przyjechal pol okrazenia za Stachyra nawet na wlasnym torze byl w stanie wygrac z kimkolwiek
Junirrski 5:1 dla zielonej. Mi sie nie chce wierzyc ze masakrycznie cienki w SK Jeleniewski zdobedzie dzis cosik. A zreszta. 60:30 to jedyne co mi chodzi po głowie
Hollywood pisze:art2 pisze:Tor gotowy do jazdy. Od 5 rano trwały prace pozadkowe. Nawiezchnia jest równa i bez kolein.
I co wy na to pierwszoligowcy![]()
Nasz prezes od rana w kaloszach pomagał przy pozadkowaniu toru a nie z cygarem sie wozi jak kupa gówna![]()
Dowhan wzor polskiego prezesa speedwaya![]()
![]()
Od Siwka to ty sie odpierdol fajfusie bo to gość urodzony 4 lipca.
Dow Han , to już u was tak żle że zatrudniacie prezesa z Azji ???
Sam spierdalj wyjebany koźle. Zarżniemy was i zrobimy se czarną msze 666 Jebany brudasie takiego awarta mozesz wysłać do GoszoFa tam sie ucieszą. Pierdole cie łajzo
A ja myślałem, że normalni kibice z ZG są właśnie na stadionie. Jak widać nie wszyscy

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...