Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Bartka po prostu się nie wyprzedza i wuj.
Brawo Banbor.
Brawo Banbor.
Mam 2 glowne przemyslenia po tym meczu.
- Odejscie Domina nie wywoluje we mnie jakiejs lezki zalu
- Cierniak mimo mizerii ma ciagle moj kredyt i zaufanie
- Odejscie Domina nie wywoluje we mnie jakiejs lezki zalu
- Cierniak mimo mizerii ma ciagle moj kredyt i zaufanie
A ja mam 3, jeśli kłopoty Stali dadzą szansę na odzyskania Jacka, to należy to robić, nawet licząc się z tym że ktoś będzie zły jak (przypuszczam) Jarek na Falubaz
papi pisze:A ja mam 3, jeśli kłopoty Stali dadzą szansę na odzyskania Jacka, to należy to robić, nawet licząc się z tym że ktoś będzie zły jak (przypuszczam) Jarek na Falubaz
Przypuszczam, ze odzyskanie Jacka nie bylo by problemem zadnym w tym momencie. Gdyby nie podpisane prekontrakty :/
- tezetomaniak
- Trener
Po zawodach w Grudziądzu potencjał Jaworskiego został poddany szybkiej weryfikacji.
Ja myślałem, że potencjał zawodnika to jest coś w miarę stałego, a nie zmienia się z meczu na mecz, w zależności od liczby zdobytych punktów.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
tezetomaniak pisze:Po zawodach w Grudziądzu potencjał Jaworskiego został poddany szybkiej weryfikacji.
Zamiast
Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz
Powinno być
Jesteś tak bystry jak Twój ostatni komentarz
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
go! pisze:papi pisze:A ja mam 3, jeśli kłopoty Stali dadzą szansę na odzyskania Jacka, to należy to robić, nawet licząc się z tym że ktoś będzie zły jak (przypuszczam) Jarek na Falubaz
Przypuszczam, ze odzyskanie Jacka nie bylo by problemem zadnym w tym momencie. Gdyby nie podpisane prekontrakty :/
Prekontrakty nie są tutaj żadnym problemem. Natomiast nawet jesli Stał spadnie, albo nie dostanie licencji to nie ma tematu Jacka w Motorze. Nie ma sobie co robić nadzieji
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Fakt faktem że od Grudziądza Bartek jedzie słabiej - wszędzie i z każdym. Może jakiś serwis poszedł po drodze albo większe temperatury?
- tezetomaniak
- Trener
kibicLBN pisze:Jesteś tak bystry jak Twój ostatni komentarz
Haha, to zajrzyj lepiej na poprzednią stronę :)
Flagg pisze:Prekontrakty nie są tutaj żadnym problemem.
Nie w przypadku Kuby
go! pisze:Flagg pisze:Prekontrakty nie są tutaj żadnym problemem.
Nie w przypadku Kuby
Kuba akurat już pokazywał kilka razy, że "słowo droższe od pieniędzy" działa tylko w jedną stronę.
Prekontrakt można zerwac za porozumieniem stron. Szczerze wątpię, żeby np. taki Woryna za wszelką cenę chciał się trzymać umowy z Motorem, wiedząc, że nie jest w klubie chciany i że nie będzie startować. Szczególnie mając w perspektywie jazdę w SGP.
Ale jak mówię, nie ma tematu, bo nie ma go przede wszystkim ze strony Australijczyka.
Jeśli chodzi o Jaworskiego to ten w Grudziądzu podobno (tak mówiły internety) miał silniki Przyjemskiego. A chyba dzisiaj jechał już na swoim sprzęcie. A ten jak widać zbyt szybki nie jest. No ale tutaj idziemy w stronę finansów, sponsorów zawodnika.
Oświadczenie Jarka wzruszyło. Pokolenie 80-85 już zeszło ze sceny.
Oświadczenie Jarka wzruszyło. Pokolenie 80-85 już zeszło ze sceny.
Flagg pisze:Ale jak mówię, nie ma tematu, bo nie ma go przede wszystkim ze strony Australijczyka.
To tego nie wiedzialem, moze bedzie mial z Gorzowa blizej do Australii
Akurat mi chodzilo bardziej o Vaculika niz Woryne, ale ok
tezetomaniak pisze:kibicLBN pisze:Jesteś tak bystry jak Twój ostatni komentarz
Haha, to zajrzyj lepiej na poprzednią stronę :)
Ale z czym masz problem? Zmarzlik to genialny żużlowiec, ale jeśli chodzi o jazdę zespołową jest tragiczny, czego sam nie ukrywa.
Kciuki za wąsatym prezesem, wyjątkowo :)))
- tezetomaniak
- Trener
kibicLBN pisze:Ale z czym masz problem? Zmarzlik to genialny żużlowiec, ale jeśli chodzi o jazdę zespołową jest tragiczny, czego sam nie ukrywa.
Dureń, chory na głowe, ślepy, kmiot z...a nie, to nie tym razem.
Nie mam z tym problemu, po prostu czepiłeś się mojego komentarza o weryfikacji Jaworskiego, która nastąpiła nie tylko dzisiaj, ale w każdych zawodach po Grudziądzu. To taka kontra do peanów na temat tego, że Motor ma swojego Przyjemskiego (tak, były takie bzdury wygłaszane).
Wiadro zimnej wody i ciężka praca, żeby nie skończyć jak Kujawa.
Zgadza się peany były, ja Jaworskiego na tron nie wsadzałem, ale nadal twierdzę że lukę po Przyjemskim odrobinę uda się załatać jeśli Bartek pójdzie do przodu. Napisałem nawet, że będziemy mieć konkurencyjnych juniorów względem Wrocławia, Torunia a przecież to żadne asy.
Chyba po emocjach
Zbankrutuje Gorzów przed barażami...
To jest taktyka. Niech się wypłacą za 70 punktów po pierwszym meczu, to do drugiego nie będzie za co przystąpić
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Najlepsza liga świata.
RadeKas pisze:To jest taktyka. Niech się wypłacą za 70 punktów po pierwszym meczu, to do drugiego nie będzie za co przystąpić.
Jak nie b3dzie za co? Przeciez i tak nie zaplacą..
Krzysiu Mrozek jednak udowadnia, że Elipa to dla niego stanowczo z wysokie progi. Dostał rywala najłatwiejszego za możliwych, zdekompletowanego bankruta z beznadziejna atmosferą, a będzie miec problem, żeby u siebie do 35 dobić.
Zostań Krzysiu w Metalkascie, nie ma sensu się ciągle kompromitować.
Zostań Krzysiu w Metalkascie, nie ma sensu się ciągle kompromitować.
Bankrut z trzema seniorami i trzema juniorami leje beniaminka w pełnym składzie.
Piękno sportu
Emocje tak niesamowite, że wydarzeniami dnia są zakończenie kariery przez Jarka Hampela i wpieprzenie w bandę kolegi z zespołu przez Bartka Zmarzlika.
To najgorszy ligowy sezon jaki pamiętam. Oby chociaż finał zakończył się pozytywnie.
Piękno sportu
Emocje tak niesamowite, że wydarzeniami dnia są zakończenie kariery przez Jarka Hampela i wpieprzenie w bandę kolegi z zespołu przez Bartka Zmarzlika.
To najgorszy ligowy sezon jaki pamiętam. Oby chociaż finał zakończył się pozytywnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!