Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Złamał po meczu, u lekarza więc w sterylnych warunkach, dla dobra drużyny - "za Stal!" :)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Chętnie bym odzobaczył dzisiejszy mecz Lejonen. Zmarzlik jak zawsze fenomenalny, ale Kubera i Cierniak być może położyli swojej drużynie szanse na finał. Szczególnie dramatycznie wyglądał Mati, objeżdżany jak małe dziecko.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- tezetomaniak
- Trener
Testował ;)
Generalnie Cierniak jest strasznie rozchwianym zawodnikiem. Potrafi pojechać dwucyfrówkę i totalną padakę, jakby podchodził do licencji. Może to jeszcze kwestia wieku, ale jest już seniorem i wypada jakiś poziom utrzymać, nawet jak średnio idzie. Z drugiej strony Kowalskie i Miśkowiaki radzą sobie z tym jeszcze gorzej. Na ten moment żadnemu nie wróżę spektakularnej kariery na poziomie GP.
Generalnie Cierniak jest strasznie rozchwianym zawodnikiem. Potrafi pojechać dwucyfrówkę i totalną padakę, jakby podchodził do licencji. Może to jeszcze kwestia wieku, ale jest już seniorem i wypada jakiś poziom utrzymać, nawet jak średnio idzie. Z drugiej strony Kowalskie i Miśkowiaki radzą sobie z tym jeszcze gorzej. Na ten moment żadnemu nie wróżę spektakularnej kariery na poziomie GP.
Mati pojechał koszmarnie. Objeżdżali go gorzej jak Wiktorka.
I się niby ciśnie na usta, że to takie słabe roczniki. Tylko kolejne są jeszcze słabsze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
1 runda finałowa DMPJ z Krosna teraz na Motowizji
Z Przyjemskim mozna było powalczyc nawet o złoto, a tak to jakikolwiek medal będzie sukcesem.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Z Przyjemskim mozna było powalczyc nawet o złoto, a tak to jakikolwiek medal będzie sukcesem.
Dodatkowo jeszcze Grzeszczyk i Szmyd kontuzjowani.
Nie ogladalem ale z wynikow widze ze to punktow pewniakow glownie zabraklo, tj. Banbora i przede wszystkim Jaworskiego. Czyzby jechali w trybie "zero ryzyka"? :)
W Unii Mencel tez ogony
W Unii Mencel tez ogony
Jaworski był wolny dzisiaj, mam nadzieję, że nie startował na swoim najlepszym silniku.
Każdy kto myśli, że Przyjemskiego da się zastąpić odsyłam do psychiatryka. Nie da się. Dobrze Polonia będzie miała Przyjemskiego i Pawełczaka. A reszta?
Woźniak, Huckenbeck i Łoktajew coś pojadą. Jak zamienią Buczka na Thomsena/Jacka to od Czewy będą mocniejsi
Dołóż Przyjemskiego i Pawelczaka na juniorce i Leszno będzie w zasięgu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dla mnie Huckenbeck i Loktajev to tacy goscie na 1.5-1.6. Woźniak w prime robił 1.9, teraz jest słabszy.
Nie wiadomo, co z U-24, czy faktycznie planują tam Przyjemskiego, bo na rynku nie ma nikogo wartościowego. Ale też uważam, że Wiktor nie pojedzie sezonu na 2.2, jak w tym roku.
Od Czewy mogą być mocniejsi, ale równie dobrze Thomsen może trafić właśnie do Włókniarza.
Leszno bedzie od nich mocniejsze. Przynajmniej jak dla mnie.
Nie wiadomo, co z U-24, czy faktycznie planują tam Przyjemskiego, bo na rynku nie ma nikogo wartościowego. Ale też uważam, że Wiktor nie pojedzie sezonu na 2.2, jak w tym roku.
Od Czewy mogą być mocniejsi, ale równie dobrze Thomsen może trafić właśnie do Włókniarza.
Leszno bedzie od nich mocniejsze. Przynajmniej jak dla mnie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Naprawdę nawet na meczu w Lublinie muszę słuchać Fiałkowskiego?
Nie mam dostępu do eleven na stadionie, ale liczę że będzie narzekał na nasz tor.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Nie mam dostępu do eleven na stadionie, ale liczę że będzie narzekał na nasz tor.
Jeszcze nie, przynajmniej po pierwszej serii twierdzi, że jest tak twardo, że Grudziądzowi pasuje :D
edit: "tor jest idealny, nie ma żadnych kombinacji" :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Strzelił też coś w stylu że „jakby w Grudziądzu była wygrana jakoś sześcioma to dziś byłoby inaczej”. Nie wiem skąd pomysł z tym wujasem w studio ale raczej do zmiany. Szkoda też że Korosciel dostaje do pary np menago Plecha który ma problem z wymienieniem 8 dobrych Duńczyków z Ekstraligi na przestrzeni lat.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Logika typu: "Jakby Apator wygrał u siebie 60-30, to jechałby w finale"
Chyba tylko w Lbn zapraszają do studia osobistości związane ze środowiskiem przyjezdnych. Podobnie było gdy zaprosili papę Dudka. Dla mnie żenada ale cóż, był czas przywyknąć. Brakowało tylko Cieślaka podsumowującego mecz "Niestety, Motor znowu w finale"
- niespokojny
- Trener
Pół dekady absolutnej dominacji robi swoje. 5 finał z rzędu. Grudziądz był w bardzo słabej sytuacji przegrywając pierwszy mecz, trzeba było najwidoczniej kogoś kto podtrzyma nadzieję kibiców przed telewizorami na sensację. Chyba nie ma wątpliwości, że wszyscy poza Lublinem kibicują w imię "bij mistrza".
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Pół dekady absolutnej dominacji robi swoje. 5 finał z rzędu. Grudziądz był w bardzo słabej sytuacji przegrywając pierwszy mecz, trzeba było najwidoczniej kogoś kto podtrzyma nadzieję kibiców przed telewizorami na sensację. Chyba nie ma wątpliwości, że wszyscy poza Lublinem kibicują w imię "bij mistrza".
Grudziądz był w słabej sytuacji bo ogólnie był słaby. Dlaczego kibice z Lbn mają oglądać przed telewizorem kogoś z Grudziądza? Żeby on jeszcze merytoryczny albo śmieszny był ...
A nie przyjdzie im do głowy powiedzieć "niestety Sparta znowu w finale" jeśli tak się stanie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Łoktajew na grafice zapowiadającej wyścig wygląda jak gość sfotografowany gdzieś przy murku pod sklepem. Kto zatwierdził zdjęcie z tym sinym nosem?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Wot wschodnia dusza XD Tam juz tak maja
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski