Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Drobnym problemem dla Sparty moze byc fakt organizacji na Olimpijskim Grand Prix w najblizsza sobote. Discovery przerobi im tor i potem beda musieli znow go odtworzyc po swojemu. Oczywiscie beda mieli na to sporo czasu, ale jednak jest to pewne utrudnienie.
Wydaje mi sie ze postawa wroclawskich juniorow moze byc w rewanzu decydujaca i gdybym mial typowac to stawialbym na Sparte w finale.
Wydaje mi sie ze postawa wroclawskich juniorow moze byc w rewanzu decydujaca i gdybym mial typowac to stawialbym na Sparte w finale.
Kluczowa - ze strony Torunia - wydaje mi się postawa Lamberta. Zakładam, że juniorzy i Kvech pojadą swoje (czyli słabo), tak jak i Dudek, Michelsen i Sajfutdinow (czyli dobrze). Natomiast w tym sezonie zdarza się pojechać mocno poniżej założeń i potencjału Robertowi. Jeżeli on pojedzie na jakieś 4 pkt - to Apator może popłynąć.
Sparta : Apator 10.08.2025 56:34
SPARTA: Brady Kurtz 11+1 (0, 3, 3, 2*, 3), Maciej Janowski 6 (3, 1, 1, 1), Bartłomiej Kowalski 7+1 (2, 1, 1*, 3, 0), Daniel Bewley 11 (1, 3, 2, 3, 2), Artiom Łaguta 10+1 (3, 1*, 3, 3, -), Marcel Kowolik 4 (3, 1, 0), Jakub Krawczyk 7+3 (2*, 2, 2*, 1*), Nikodem Mikołajczyk ns.
TORUŃ: Patryk Dudek 7 (3, 3, W, 1, 0), Robert Lambert 4+1 (0, 0, 2, 1, 1*), Jan Kvech 4+1 (1, 0, 1*, 2), Mikkel Michelsen 8 (2, 2, 2, 0, 2), Emil Sajfutdinow 10 (2, 2, 3, 0, 3), Antoni Kawczyński 1 (1, 0, 0), Mikołaj Duchiński 0 (0, 0, 0), Krzysztof Lewandowski ns.
Jak juniorzy zrobią 5:1 ( w tym zrobili ) to zostaje im odrobić 8 punktów w 14 biegach to jakoś dużo nie jest zobaczymy .
SPARTA: Brady Kurtz 11+1 (0, 3, 3, 2*, 3), Maciej Janowski 6 (3, 1, 1, 1), Bartłomiej Kowalski 7+1 (2, 1, 1*, 3, 0), Daniel Bewley 11 (1, 3, 2, 3, 2), Artiom Łaguta 10+1 (3, 1*, 3, 3, -), Marcel Kowolik 4 (3, 1, 0), Jakub Krawczyk 7+3 (2*, 2, 2*, 1*), Nikodem Mikołajczyk ns.
TORUŃ: Patryk Dudek 7 (3, 3, W, 1, 0), Robert Lambert 4+1 (0, 0, 2, 1, 1*), Jan Kvech 4+1 (1, 0, 1*, 2), Mikkel Michelsen 8 (2, 2, 2, 0, 2), Emil Sajfutdinow 10 (2, 2, 3, 0, 3), Antoni Kawczyński 1 (1, 0, 0), Mikołaj Duchiński 0 (0, 0, 0), Krzysztof Lewandowski ns.
Jak juniorzy zrobią 5:1 ( w tym zrobili ) to zostaje im odrobić 8 punktów w 14 biegach to jakoś dużo nie jest zobaczymy .
Nie pamiętam, czy kiedyś poruszałem ten temat, czy tylko miałem zamiar:
pytanie do adminów - czy nie dobrym pomysłem byłoby zamykanie tego tematu i otwieranie tylko i wyłącznie w trakcie spotkań? Z założenia mial on służyć jako "shoutbox", czyli narzędzie do szybkiej wymiany myśli i komentowania ad hoc. Wyszedł nam miszmasz, gdzie gadamy o wszystkim w sposób nieuporządkowany, ciężko się przez ten wątek przebić, a przecież mamy dedykowane wątki do większości spraw, o których piszemy właśnie tu.
pytanie do adminów - czy nie dobrym pomysłem byłoby zamykanie tego tematu i otwieranie tylko i wyłącznie w trakcie spotkań? Z założenia mial on służyć jako "shoutbox", czyli narzędzie do szybkiej wymiany myśli i komentowania ad hoc. Wyszedł nam miszmasz, gdzie gadamy o wszystkim w sposób nieuporządkowany, ciężko się przez ten wątek przebić, a przecież mamy dedykowane wątki do większości spraw, o których piszemy właśnie tu.
Motor mocnyj!
Kshyhu pisze:pytanie do adminów -
Od tego jest watek "Uwagi do forum"
Przecież nie ma obowiązku zaglądać tutaj między meczami
Bardziej chodzi o to, że zabija to ideę forum, bo wszyscy dyskutują na rozmaite tematy w tym wątku, a we właściwych niewiele się pojawia. Ale co ja się tam znam :)
Motor mocnyj!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No to Rybnik chyba może już się witać z meczem o utrzymanie.
A miałeś wątpliwości że będzie inaczej po tak skromnej przewadze?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Drabik juz w innym swiecie, nie wiem czy sie pozbiera. Oby, dla widowiska, bo go nie lubie osobiscie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:A miałeś wątpliwości że będzie inaczej po tak skromnej przewadze?
W RZ Rybnik zrobił 42 punkty w Zielonej Górze i mógł do ostatniego biegu nawet wygrać. Osobiście obstawiałem, że kwestia awansu zostanie rozstrzygnięta w nominowanych. No, a teraz nie zanosi się na to.
Orientujecie się może czy jakieś radio ma transmisję z GP?
Nie mogę się doczekać WTS WTS WTS po każdym wygranym Kurtza. Jak pokona Zmarzlika to pewnie też wybrzmi.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ukrainiec dal ciala.....Lindgren byl do wykluczenia.
no jednak Steentoft sędziuje
Komentatorzy wprowadzili w blad ;)
- niespokojny
- Trener
Ma ktoś streama?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
GIGI pisze:Ukrainiec dal ciala.....Lindgren byl do wykluczenia.
Za co?
za jazde prosto
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Domin niestety póki co zapowiada się na Kołodzieja bis. W lidze czołówka, w SGP totalnie zgubiony.
papi pisze:za jazde prosto
Bez jaj
A Mikkel kierunkowskazu nie włączył.
Opóźnione wejście, normalna sprawa. Pan z prawej musi zamknąć gaz i przyciąć. Przecież tak się jeździ.
RadeKas pisze:Nie mogę się doczekać WTS WTS WTS po każdym wygranym Kurtza. Jak pokona Zmarzlika to pewnie też wybrzmi.
Przedsmak był podczas sprintu. Kibice euforycznie zareagowali, gdy Dan wychodził przed Bartosza.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Tak. Przed turniejem w spartańskich socjalach było mocne wsparcie dla Kurtza. Nawet pojawiały się tezy, że jest lepszym zawodnikiem jak Bartek.
Ale w sumie oni dalej uważają że Mistrzem Świata jest Łaguta.
Swoją drogą na SON w Toruniu też może być ciekawie. Tam z kolei zamiłowanie do Lamberta. Na turniejach GP też okazywane.
Ale w sumie oni dalej uważają że Mistrzem Świata jest Łaguta.
Swoją drogą na SON w Toruniu też może być ciekawie. Tam z kolei zamiłowanie do Lamberta. Na turniejach GP też okazywane.