Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Przecież ewidentnie mu sprzęt zaczął przerywać na ostatnim łuku. Gdyby nie to, to by dowiozl te 3 pkt
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Taki był w Rybniku przecież :D
- tezetomaniak
- Trener
Flagg pisze:Przecież ewidentnie mu sprzęt zaczął przerywać na ostatnim łuku. Gdyby nie to, to by dowiozl te 3 pkt
Tylko że cały wyścig jechał bez sensu, kantował na środku wirażu i zostawiał cały tor beznadziejnemu Vaculikowi, a ten nie potrafił tego wykorzystać.
biorąc pod uwagę jak dziurawe są oba te zespoły i jaki ogień jest dzisiaj, nie przekreślałbym szans Rybnika. Jedna kontuzja ważnego zawodnika i będą jeździć półamatorzy
Ciekawy jestem decyzji sędziego, Doyle stracił płynnośc i nienaturalnie położył nogę, którą trącił Lebiediew. Dla mnie sytuacja trudna, a niezwykle ważna
Ciekawy jestem decyzji sędziego, Doyle stracił płynnośc i nienaturalnie położył nogę, którą trącił Lebiediew. Dla mnie sytuacja trudna, a niezwykle ważna
papi pisze:
No właśnie, ciekawe. Bo z jednej strony Lebiedievs ma obowiązek minąć czysto, z drugiej, gdyby Doyle'a nie podniosło, to jego nogi by tam nie było i Andrzej by przeleciał.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
z dupy decyzja, Doyle popelnil blad i wstawil noge akurat pod jadacego swoim torem Barneya
METHANOL ADVENTURE TEAM
Doyle do wykluczenia.
Sędzia oczywiście się wybroni.
Sędzia oczywiście się wybroni.
- tezetomaniak
- Trener
Yep, Doyle do wywalenia. Ignorancja Cieślaka i Kasprzaka poraża
Vaculik ratuje dupę Stali w 14 biegu. Lider. Fajnie, że będzie u nas. Za to Woryna niefajnie, że będzie u nas. Nie pasuje tu.
grzesieck pisze:z dupy decyzja, Doyle popelnil blad i wstawil noge akurat pod jadacego swoim torem Barneya
Miałem podobne wrażenie, ale myślałem, że jestem nieobiektywny bo zdecydowanie wolę Andrzeja od topZłotówy ;) ale decyzja trudna. Gdyby Doyle nie jechał w powietrzu to by nie było upadku, ale Barney mógł trochę mniej opóźnić wejście w łuk, bo i tak byłby przed Doylem
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ale ta powtórka z tyłu bardzo dużo pokazała. Ja nie wiem jak Doyle miał zamiar złozyć się w wiraż na prostej nodze wysuniętej prawie maksymalnie w lewo
Rewanz będzie bardzo ciekawy. Stal wyciągnęła bardzo dużo z dzisiejszego meczu, szczególnie wobec takiej dyspozycji Palucha. Ale Czewa tez już pokazała, że umie się spiąć na mecze wyjazdowe, a tym razem.oni będą mieli taktyki do bronienia. I Doyle dużo lepiej jeździ w tym sezonie na wyjazdach.
Stal faworytem, ale nie przekreślalbym medalików.
Stal faworytem, ale nie przekreślalbym medalików.
Ja właśnie Włókniarz kojarzę z dobrych występów w Gorzowie, więc bez szans nie są. Chociaż to było za czasów gdy mieli trochę lepszy skład. Chociaż Gorzów też.
To jest o tyle ciekawe, że przegrany tego dwumeczu, musi wygrać dwa dwumecze (wcale nie takie oczywiste) aby się utrzymać. Chociaż Bydgoszczy daję max 20% szans w barażach.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ja nie wiem, ci sędziowie widzą czasem co się dzieje na torze?
Czyli Kowolik robi pół prostej na jednym kole w poprzek toru, przed nosem Duchinskiego, a sędzia uznaje, że wszystko spoko i należy się za to jeden punkt? :D
EDIT: Hahahaha, Kurtz perfidnie lotny, sędzia dalej ślepy :D
EDIT: Hahahaha, Kurtz perfidnie lotny, sędzia dalej ślepy :D
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025, o 19:47 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
może to są to słynne punkty za styl :D
Jeszcze bez ostrzeżenia, który to ananas sędziuje?
Ale mecz fajny, trzeba przyznać
Motor mocny
Hayden pisze:Jeszcze bez ostrzeżenia, który to ananas sędziuje?
Słupski
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Stresuję się jak widzę motoarenę. Dwa razy byłem i dwa razy w papę. Zawodnicy Apatora mają świetnie obcykany ten tor (Dudek, Lambert). Sparta ze 40 musi zrobić dziś.
Ja raz byłem i akurat wygraliśmy, a Hampel zrobił na trasie Emila.
Także nie ma zasady.
Także nie ma zasady.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A ja mam dylemat.
Z jednej strony jest ta Motorarena, gdzie się męczymy, ale jednocześnie mam wrażenie, że to taki tor, gdzie choćbyśmy jechali tragicznie to te 40 pkt ujeździemy, z perspektywą na jednak więcej.
A Sparta jest po prostu personalnie mocniejsza od Apatora. Toruń przyjedzie do Lublina i jest jasne, że Kvech i juniorzy będą statystami i zajac się trzeba czterema seniorami. Sparta ma taki sklad, że może odpalić w każdym momencie. Prędzej uwierzę, że Sparta stawia nam się w Lublinie, niż że zrobi to Apator.
Jazda i z jednymi i drugimi ma swoje plusy i minusy
Z jednej strony jest ta Motorarena, gdzie się męczymy, ale jednocześnie mam wrażenie, że to taki tor, gdzie choćbyśmy jechali tragicznie to te 40 pkt ujeździemy, z perspektywą na jednak więcej.
A Sparta jest po prostu personalnie mocniejsza od Apatora. Toruń przyjedzie do Lublina i jest jasne, że Kvech i juniorzy będą statystami i zajac się trzeba czterema seniorami. Sparta ma taki sklad, że może odpalić w każdym momencie. Prędzej uwierzę, że Sparta stawia nam się w Lublinie, niż że zrobi to Apator.
Jazda i z jednymi i drugimi ma swoje plusy i minusy
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025, o 20:15 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurtz pasuje do nas, nie rozumie o co chodzi w Toruniu. No i oczywiście znów się toczył
Kurtz się oszczędza na to co ważne, czyli na GP
.
Richie Faulkner:
Prędzej czy później ktoś rozszyfruje Motoarene w aktualnym przygotowaniu. Problemem jest to że nawet jak są biegi na remis to trójki przywożą zawodnicy gospodarzy. Goście mało kiedy wygrywają biegi indywidualnie, nie mówiąc drużynowo.
A najbardziej bolesny wyjazd do Torunia to był w 2023 gdy Lambert na kresce zrobił Zmarzlika. Cieszyli się jakby Mistrzostwo Polski zdobyli.
Ja się właśnie boje że przyjdzie kiedyś taki dzień, że w Toruniu nawet do 40 się nie zbliżymy.
Kurtz. We Wrocławiu uważają go za lepszego od Zmarzlika. Coś chyba nie tak.
A najbardziej bolesny wyjazd do Torunia to był w 2023 gdy Lambert na kresce zrobił Zmarzlika. Cieszyli się jakby Mistrzostwo Polski zdobyli.
Ja się właśnie boje że przyjdzie kiedyś taki dzień, że w Toruniu nawet do 40 się nie zbliżymy.
Kurtz. We Wrocławiu uważają go za lepszego od Zmarzlika. Coś chyba nie tak.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025, o 20:17 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.