Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
BB zrobil swoje. Licze na zloto i srebro ;) chyba ta nasza psra nie bedzie taka słaba skoro gewiazde Kewina na jego torze ogrywaja ;)
- tezetomaniak
- Trener
Flagg pisze:Jaworski już 6
Na rozkładzie Malkiewicz, Bednar, Andersen i Paluch
Paluch jest kontuzjowany, więc jego nie ma co liczyć
BRAAAWOOOOOOO JAWORSKI!!!
Taką akcją złoto zdobyć WOW!!
Taką akcją złoto zdobyć WOW!!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Co ten Bartek zazywa…. Szacun;)
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Czekam na wycie wszystkich znawców na temat szkolenia u nas
Polskie podium… mam nadzieje ze Bartek utrze nosa Kevinowi … wczoraj nieładnie cwaniakował..
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2025, o 19:40 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
Maretzky76 pisze:Czekam na wycie wszystkich znawców na temat szkolenia u nas
Już wystarczy że krzyczą o tym że nie jest urodzony w Lublinie a Pułtusku. No i mogą złośliwi dodać, że nie przeszedł jedynej słusznej ścieżki od miniżuzla przez 250 ccm po 500 ccm. Więc żadne to szkolenie.
Brawa dla Bartka !! To jest talent. Trzeba dmuchać, chuchać i dbać. Za rok będzie dobrze.
Trzeba im wszystkim pisać do porzygania WYCHOWANEK MOTORU LUBLIN
Ja myślę że bardzo dużo pomogła Bartkowi liga U24.Przez dwa lata systematyczne starty (czasami nawet 6) na torach ekstraligi zrobiły swoje.
Motor nie ma litości wczoraj wyjaśniony półfinał a dzisiaj jeszcze to. Leżą eksperty poduszone w opłotkach ha ha .
Niespodzianka że hej. Bartek Jaworski wielkie brawa!!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ale Bartek to sp… aprał… mial go na widelcu. Szkoda
tezetomaniak pisze:Flagg pisze:Jaworski już 6
Na rozkładzie Malkiewicz, Bednar, Andersen i Paluch
Paluch jest kontuzjowany, więc jego nie ma co liczyć
Apropo Palucha (nie w nawiazaniu do dzisiejszego występu, bo wiem, ze jest kontuzjowany).
Pamiętam jego ligowy debiut. Otoczka medialna jaka temu towarzyszyła była niesamowita. Temat bito we wszystkim mediach, wszystkich magazynach. Można było odnieść wrażenie, ze mamy być świadkiem zstąpienia mesjasza, który ukaże się nam śmiertelnikom. Nastepca Zmarzlika, przyszły mistrz świata. Takie nakręcenie miało miejsce chyba tylko raz - przy okazji debiutu właśnie Zmarzlika.
Minęły 4 lata jego startów, a jedyne czym chłopak może się pochwalić indywidualnie w dorosłym żużlu, to 3 miejsce w BK i 3 miejsce w MIMP. Tyle. Żadnego złota, żadnych istotnych wygranych zawodów. Do SGP2 nie udało mu się załapać ani razu. W lidze wiedzie mu się różnie. Miewa świetne mecze, miewa słabe. Ogólnie w lidze jest nieźle.
Jasne, wciaż jest bardzo młody, wciąż moze zostać topowym żużlowcem świata, ale jak na nowego Zmarzlika i największy żużlowy talent ostatniej dekady, to ta juniorska kariera nie robi specjalnego wrażenia.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Najbardziej emocjonujące zawody w tym roku z perspektywy lubelskiego kibica.
Bartek szok i turbo wynik.
Ostatni bieg i atak po dużej serce miałem w gardle.
Chłopak ma starty, ma trasę, ma furę pod tyłkiem.
Mega radość, dawno mnie żadne zawody żużlowe tak nie ucieszyły.
Bartek szok i turbo wynik.
Ostatni bieg i atak po dużej serce miałem w gardle.
Chłopak ma starty, ma trasę, ma furę pod tyłkiem.
Mega radość, dawno mnie żadne zawody żużlowe tak nie ucieszyły.
Krosno dzisiaj słabiutkie, ale to jak ich sędzia, za przeproszeniem, rucha, to głowa mała :D
Kontrowersyjne wykluczenie Jamroga
Potem Loktajev rusza się pod taśma tak, że widać to było z Rzeszowa, ale sędzia ma wywalone i pozwala mu wygrać wyścig :D
Loktajev znowu się rusza w kolejnym starcie, ale Krosno wychodzi na 5:1, a Loktajev jest ostatni. Co robi geniusz na wieżyczce? Przerywa wyścig, a w powtórce Huckenbeck przywozi 3 pkt.
Kontrowersyjne wykluczenie Jamroga
Potem Loktajev rusza się pod taśma tak, że widać to było z Rzeszowa, ale sędzia ma wywalone i pozwala mu wygrać wyścig :D
Loktajev znowu się rusza w kolejnym starcie, ale Krosno wychodzi na 5:1, a Loktajev jest ostatni. Co robi geniusz na wieżyczce? Przerywa wyścig, a w powtórce Huckenbeck przywozi 3 pkt.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Alkoholik ma patent na tę Częstochowę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Vaculik przy Thomsenie to ubogi kolega z niższej ligi. Zero walki, zero zmysłu, zero czegokolwiek. Jak wystartuje tak dojedzie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Dlatego miejmy nadzieję na to, że lubelski klimat go ożywi. Bardzo słaby sezon, jak na Słowaka.
KrzyczącyK1b1c pisze:Dlatego miejmy nadzieję na to, że lubelski klimat go ożywi. Bardzo słaby sezon, jak na Słowaka.
Tęskni za Bartkiem. Tutaj się ożywi.
A tak serio to wybitnie nic mu nie idzie w tym roku. Nie jest to ten zawodnik jak to zawsze jeździł w lidze. Średnia może nie najgorsza ale jeździ w zespole gdzie punkty na swoich łatwo się przywozi.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No na papierze względem Holdera to jest spory downgrade na tę chwilę. Natomiast jak pisałem, mam nadzieję, że wróci na okolice 2,1-2,2 jak jeździł przez lata.
Lebedev załatwił temat jak kiedyś Franków.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Dobra, Vaculik Vaculikiem, ale Woryna wraca niestety do bycia Woryną.
Wreszcie jakiś wyrównany mecz z temperaturą. Dziękuję.