Wiktor Przyjemski
Re: Wiktor Przyjemski
Nie jestem twoim kolegą i mam nadzieję nigdy nie będę. Do Tworek zapraszam
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Z tego zaproszenia również nie skorzystam. To moja ostatnia odpowiedź w Twoją stronę w tej wymianie zdań :)
Zbierając różne wieści to koniec sezonu dla Wiktora. Potrzebna operacja złamanej kostki. Być może jakieś pęknięcia w kręgosłupie.
Ciekawe kied będzie jakies info odnośnie zdrowia Wiktora
- Łoptymista
- Trener
Kontuzja Kubery pokazała, że raczej nie ma co liczyć na szybkie info. Prędzej Komarnicki coś (głupiego) powie niż nasi dadzą pełne info. Poza tym na razie pewno nie było dokładnych badań i wszystko ruszy dzisiaj.
Oczywiście nieoficjalnie - złamana kość w lewej nodze i prawdopodobnie pęknięcie kręgu w kręgosłupie.
- Dragon_Juventino
- Junior
Moje dobre, niezawodne źródło mówi:
Złamana kostka ( widziałem rentgena). Dziś operacja w Polsce (znam nawet lokalizację także jakiś magik pewnie już ogarnięty). Brak innych obrażeń. Walka z czasem na finał.
Jak coś będę wiedział więcej to dam znać.
P.s nie czytajcie internetu. Skupcie się na tym komunikacie. To dla naszego zdrowia.
Złamana kostka ( widziałem rentgena). Dziś operacja w Polsce (znam nawet lokalizację także jakiś magik pewnie już ogarnięty). Brak innych obrażeń. Walka z czasem na finał.
P.s nie czytajcie internetu. Skupcie się na tym komunikacie. To dla naszego zdrowia.

Dragon_Juventino pisze:Moje dobre, niezawodne źródło mówi:
Która gira?
DON'T THINK!!! DRINK!!!
SwiDarek pisze:Dragon_Juventino pisze:Moje dobre, niezawodne źródło mówi:
Która gira?
Jeśli ścigają się z czasem na finał, to można założyć że lewa.
poza tym, że będą mu w tą nogę "jechać" to faktycznie optymistyczny news
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Czyli to byłaby ta sama co u MM. Wszystko w rękach lekarzy.
Dziękować za bandy dmuchane, bo byłoby znacznie gorzej.
Dziękować za bandy dmuchane, bo byłoby znacznie gorzej.
SwiDarek pisze:Dragon_Juventino pisze:Moje dobre, niezawodne źródło mówi:
Która gira?
Lewa
Gelo pisze:SwiDarek pisze:Dragon_Juventino pisze:Moje dobre, niezawodne źródło mówi:
Która gira?
Lewa
Patrząc na to jak zaj@#$ł w tego balota to ma chłopak kupę farta
DON'T THINK!!! DRINK!!!
- Dragon_Juventino
- Junior
- niespokojny
- Trener
Szkoda chłopaka. Najgorsze możliwe zakończenie występów w Motorze. Wszystko było pięknie przez cały sezon i musiało się zepsuć w najważniejszym momencie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Portal WP Sportowe Fakty pisze:Pierwsze doniesienia szwedzkich mediów wskazywały, że doszło do pęknięcia lewej kostki. Nam udało się je potwierdzić. Badania nie wykazały natomiast urazu w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. To oznacza, że zawodnika czeka przerwa w startach, ale aktualnie nikt nie zakłada, że to już koniec sezonu dla żużlowca Orlen Oil Motoru.
Warto również dodać, że sytuacja wyglądała na bardzo niepokojącą tuż po samym upadku. Jak udało nam się potwierdzić w otoczeniu zawodnika, Przyjemski miał problemy z czuciem w nogach. Pojawił się zatem ogromny strach i obawy, czy nie doszło do poważnego urazu neurologicznego. To między innymi z tego powodu został wezwany helikopter, którym młodzieżowiec trafił na badania do szpitala. Uraz neurologiczny został jednak wykluczony. Obecnie 20-latek nie ma problemu z poruszaniem nogami.
Podejrzewam, że Wiktor będzie chciał wrócił na SGP2, co jest też zbieżne z interesem naszego klubu. Oby się udało.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jeżeli się za niego weźmie jakiś magik to powrót na finał nie jest wykluczony. Mikkel też jechał ze złamaną nogą i udało się majstra wywalczyć.
Gelo pisze:Jeżeli się za niego weźmie jakiś magik to powrót na finał nie jest wykluczony. Mikkel też jechał ze złamaną nogą i udało się majstra wywalczyć.
Pytanie jak mental u Wiktora. Jazda ze niedoleczoną, złamaną kostką wymaga twardego charakteru. O Mikkela byłem spokojny, że temat udźwignie, o Wiktora już nie.
Wszedłem na FB. Od jakiegoś czasu na głównej pojawiają się posty z polecanych profili.
Zawsze myślałem że Koneserów Metanolu prowadzą jakieś dzieci z Torunia, ale chyba uważam że to uciekinierzy z psychiatryka (też z Torunia). Normalnie euforia i radość z kontuzji Przyjemskiego.
Zawsze myślałem że Koneserów Metanolu prowadzą jakieś dzieci z Torunia, ale chyba uważam że to uciekinierzy z psychiatryka (też z Torunia). Normalnie euforia i radość z kontuzji Przyjemskiego.
Temat radości po kontuzji Przyjemskiego został ostro skomentowany w Kolegium żużlowym.
Na marginesie - w tym programie Patryk Malitowski stwierdził, że pęknięta kostka lewej nogi nie jest kontuzją krytyczną. Można w miarę normalnie prowadzić motocykl. Jeśli badania nie wykażą innych urazów, to pewnie Wiktor wróci do ścigania wcześniej, niż można było zakładać.
Na marginesie - w tym programie Patryk Malitowski stwierdził, że pęknięta kostka lewej nogi nie jest kontuzją krytyczną. Można w miarę normalnie prowadzić motocykl. Jeśli badania nie wykażą innych urazów, to pewnie Wiktor wróci do ścigania wcześniej, niż można było zakładać.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
ezbeg pisze:Wszedłem na FB. Od jakiegoś czasu na głównej pojawiają się posty z polecanych profili.
Dlatego jak za Spartą nie przepadam tak czekam żeby ich wyleczyli z finału. Ta toruńska patologia chyba już nigdy nie będzie wyciągać wniosków po kolejnych upokorzeniach.
- tezetomaniak
- Trener
Do finału jest miesiąc, a to jest lewa kostka. Doyle w tym czasie zdążyłby ją dwa razy złamać i wrócić. Jak operacja będzie bez komplikacji to Przyjemski spokojnie pojedzie, zapewne również wcześniej w Vojens.
No smutny obrazek się wyłania czytając tego typu komentarze. MASAKRA. Byłem delikatnie za Apatorem, bo uważałem ze większa pikanteria w finale itd. (MM, Lambo i Motoarena na dokładkę) Teraz mi się odechciało tego dreszczyku i fajnie byłoby jakby dostali tęgie bęcki od Sparty. Najlepiej z uciszeniem stadionu powiedzmy 41:49 w domu. I na koniec królewskie zakończenie. Brąz niech już będzie dla tego Grudziądza nieszczęsnego...
Swoją drogą zastanawiające jest że regularnie pojawiają się kontuzje kostki - wydawałoby się, że akurat buty można w żużlu stosować dosyć pancerne bo to nie przeszkadza za bardzo w jeździe.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper, słuszna uwaga.
Druga rzecz, na filmie nie widać, czy Wiktor nakręcał gaz do samego końca, czy to słynny zatkany tłumik uniemożliwił mu zejście z obrotów. Przecież jeśli tu nie da się zamknąć gazu i obniżyć obrotów, to te motocykle po prostu nie nadają się do jazdy.
Druga rzecz, na filmie nie widać, czy Wiktor nakręcał gaz do samego końca, czy to słynny zatkany tłumik uniemożliwił mu zejście z obrotów. Przecież jeśli tu nie da się zamknąć gazu i obniżyć obrotów, to te motocykle po prostu nie nadają się do jazdy.