Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Pracujmy nad ulepszeniem gumki od majtek. Ale niech ona będzie.
Szkoda Jaworskiego, mogl mu oszczedzic Przyjemski tego plotu.
Najwyzej by byli na dwoch pierwszych miejscach. No nie wiem na kogo on wyrasta, ten niesmialy, znakomity rider.
Mam wrazenie ze jeszcze kogos dzis w ten plot wsadzi. Wtedy sie zacznie.
Najwyzej by byli na dwoch pierwszych miejscach. No nie wiem na kogo on wyrasta, ten niesmialy, znakomity rider.
Mam wrazenie ze jeszcze kogos dzis w ten plot wsadzi. Wtedy sie zacznie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przyjemski takimi akcjami mocno przypomina vibe Zmarzlika. Nie patrzeć na innych, tylko ja jestem najważniejszy na torze. Zmarzlik taką postawą doszedł do pięciokrotnego mistrzostwa świata, zobaczymy jak losy Przyjemskiego się potoczą.
Jest między nimi znacząca różnica na starcie i w trasie. Jeden od drugiego mógłby się uczyć 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Oczywiscie, że między nimi jest dużo różnic :D natomiast Wiktor sprawia wrażenie właśnie takiego mocno skupionego na sobie.
Mam niejasne (nawet dla mnie) wrazenie, ze bedziemy miec niezla formacje malolatow na 2026.
Cepielik na rezerwe i jedziemy. Beda nam mogli wskoczyc z pisiorami i szkoleniem mlodziezy. Chyba, ze Kepa po kovidzie o jakies dywersyfikujace dotacje napisal.
Np. zeby Chwieja na boisko kupic :D
Cepielik na rezerwe i jedziemy. Beda nam mogli wskoczyc z pisiorami i szkoleniem mlodziezy. Chyba, ze Kepa po kovidzie o jakies dywersyfikujace dotacje napisal.
Np. zeby Chwieja na boisko kupic :D
Ferdek przechodzi dzisiaj samego siebie.Chyba za bardzo wczoraj weszły perły export zakupione na drogę na Orlenie w Lublinie.Faworytem dzisiejszego turnieju jest Wiktor Przedpełski który zmierzy się jeszcze dzisiaj z Tomaszem Orwatem.Motocykl.zuzlowy ma nóżke i zderzak.Dramat.
a Orgacki przywiózł dwie jedynki (oj przepraszam, jedyneczki) pod rząd
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Pawełczak najmłodszym medalistą w historii MIMP.
A dla Bańbora gratulacje! Wiktor formalność ;)
A dla Bańbora gratulacje! Wiktor formalność ;)
Banbor trzeci medal MIMP w karierze,a jeszcze chyba będzie mieć 2 szanse.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
K.A.M.I.L. pisze:Jeszcze 3 szanse. Banbor rocznik 2007
Czyli jak przywiozl swoj pierwszy srebrny to tez mial 16? Czy cos zle licze?
no zdobył srebro u nas jak miał 16. Ale on miał już ukończone, a Pawełczak jeszcze nie
http://www.speedwayw.pl/mimp/mimp_2023.htm
papi pisze:no zdobył srebro u nas jak miał 16. Ale on miał już ukończone, a Pawełczak jeszcze nie
czyli ma 15?
tak, ur 21.09.2009
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Teoretycznie będzie mógł pojechać w barażu.
Przyjemski jest nie do zastąpienia. Kiedyś wydawało się, że Kubera też ale przepaść między Motorem a resztą jest dzisiaj za duża. Holder, Kubera v Vaculik, Woryna to z obecną formą strata ok. 5 punktów. Bańbor, Jaworski? To zależy jak sie wylosuje
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wiele też zależy od tego czy Mati będzie notował progres czy pozostanie na tym 1,8.
mnie to ciekawi jaki klub ma pomysł na U-24 (chyba że przepis pójdzie do kosza, nikogo by to nie zdziwiło) na 2027. Do tej pory można było wierzyć w Wiktora, ale to już nieaktualne. A posucha taka, że o Krawczyka jest wojna
KrzyczącyK1b1c pisze:Wiele też zależy od tego czy Mati będzie notował progres czy pozostanie na tym 1,8.
Mnie Mati nie przekonuje niestety. Bardzo go lubię ale jako senior to Kuba musi być bardzo cierpliwy. Kredyt zaufania 200%. I pewnie się tak skończy że Mati u nas zostanie. Ale tylko dlatego, że jest posucha w krajowych seniorach. Jedzie głupio i nikt nie wie dlaczego
Też mam czasami wrażenie nawet lekkiego regresu w jeździe Cierniaka. Punkty niby w miarę są, ale w ogóle nie ma przebłysków. Jest klasycznym wyrobnikiem który klepie oczka na juniorach, u24 i dogorywających emerytach.
Będzie ciekawie jak Vaculik z Woryna faktycznie złapią lubelski trend do odbudowy, Lindgren też pojedzie lepszy sezon niż obecny i pomimo straty Przyjemskiego nadal będziemy najmocniejsi.
Będzie ciekawie jak Vaculik z Woryna faktycznie złapią lubelski trend do odbudowy, Lindgren też pojedzie lepszy sezon niż obecny i pomimo straty Przyjemskiego nadal będziemy najmocniejsi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a ja uważam odwrotnie, Mati robi błędy, ale wg mnie SEC czy SGP Challenge to dla niego cenna nauczka. Jeśli wyciągnie wnioski z błędów do których ma prawo (a zakładam, że to zrobi) to będzie szedł w górę. W wieku 23 lat jest w drugim najważniejszym cyklu żużlowym, był w finale eliminacji do tego najważniejszego, jestem spokojny o jego rozwój
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Na pewno to, co można powiedzieć, to to, że rozwija się dużo wolniej niż Kubera. Domin w jego wieku był już liderem Motoru wraz z Mikkelem. Ogólnie jak sobie pomyślałem, że Kubera w jego wieku zrobił średnią 2.140, to WOW.
Mati wydaje się bardzo mocno zbudowany, a czasem nawet wygląda na gościa z lekką nadwagą. Pewnie ma to swoje zalety, ale trendy w obecnym żużlu są odwrotne.
Mnie również nie przekonuje jako materiał na ponadprzeciętnego zawodnika. Nie kojarzę żadnego błyskotliwego występu przeciw topowym seniorom, nawet na własnym torze. Kiedyś potrafił się na nim bardzo skutecznie bronić i od czasu do czasu dowieźć klasowego rywala, dziś natomiast w takiej sytuacji można stawiać pieniądze, że zostanie wyprzedzony.
Mnie również nie przekonuje jako materiał na ponadprzeciętnego zawodnika. Nie kojarzę żadnego błyskotliwego występu przeciw topowym seniorom, nawet na własnym torze. Kiedyś potrafił się na nim bardzo skutecznie bronić i od czasu do czasu dowieźć klasowego rywala, dziś natomiast w takiej sytuacji można stawiać pieniądze, że zostanie wyprzedzony.