Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Zadawanie pytań po czesku przez Lorka tak samo jak po szwedzku przez Markowskiego to totalna błazenada i popisywanie się na siłę. Obaj "redaktorzy" zapominają jaki jest główny cel ich rozmów z zawodnikami - nie autopromocja, a przekazywanie informacji widzom. Zamiast prowadzić wywiady po polsku (Kvech) lub angielsku tak, aby widzowie, którzy w zdecydowanej większości częściej rozumieją te języki niż czeski lub szwedzki mogli sami wysłuchać odpowiedzi zawodników to sprowadzają wywiady do nachalnego popisywania się.
Ciekawe tylko czy debilizm Lorka jest wrodzony, czy nabyty?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Od zawsze to powtarzam - Lorek jest po prostu beznadziejny. Kabotyn zakochany w sobie z wzajemnością a jaka wiedza merytoryczna wychodzi w każdym quizie w którym bierze udział. Jak nie ma odwołania do roku 57 to go nie ma
Najlepsze to, ze odpowiedzi po polsku wszyscy rozumieli, ale musial debil marnowac cenny czas antenowy, zeby widzom tlumaczyc swoje wlasne pytania...
Niech ktos mu powie wreszcie, please.
Niech ktos mu powie wreszcie, please.
ja się dziwię, że żaden z zawodników go nie strolluje. Po trwającym minutę pytaniu, w którym pojawiają się tematy tenisa, motocrossa i pływania synchronicznego aż prosi się o komentarz, że się nie zrozumiało i żeby powtórzył
ewentualnie coś w tym stylu
https://www.youtube.com/watch?v=XU14gfH0LEs
ewentualnie coś w tym stylu
https://www.youtube.com/watch?v=XU14gfH0LEs
Ja zapamiętałem taką rozmowę:
Tomasz Lorek: Freddie, jak myślisz, czy Astrid Lindgren, gdyby żyła, interesowałaby się żużlem?
Fredrik Lindgren (z kamienną twarzą): Nie wiem.
Koniec wątku.
Tomasz Lorek: Freddie, jak myślisz, czy Astrid Lindgren, gdyby żyła, interesowałaby się żużlem?
Fredrik Lindgren (z kamienną twarzą): Nie wiem.
Koniec wątku.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
Lorka czasem po polsku trudno zrozumieć z tym dziwnym akcentem i manierą w głosie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Smyk pojechał świetny mecz, a na koniec mimo olbrzymiej przewagi położył 15 bieg i marzenia Poznania na play-offy. Rzeszów w 4.
Andersen za rok jako zagraniczny junior może być dużym wzmocnieniem
Andersen za rok jako zagraniczny junior może być dużym wzmocnieniem
Ma ktoś linka?
-
mechanizator
- Junior
Jak coś to link do SGP w Rydze
https://www.vipleague.pm/fim-speedway/f ... -streaming
https://www.vipleague.pm/fim-speedway/f ... -streaming
śmiech z tym czołganiem Doyle'a, chyba ma teczki na sędziów
porażka, kiedyś przerywali "mikroruchy" a tu puszczają takie coś
kibicLBN pisze:Ciekawe tylko czy debilizm Lorka jest wrodzony, czy nabyty?
Po 15 biegu z Rowem w Lublinie tak mu się zrobiło. Mocno to przeżył.
Dominowi ten Zmarzlik to się po nocach będzie śnił :D Który to juz raz Bartek robi Domina na ostatnim kółku
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Dominowi ten Zmarzlik to się po nocach będzie śnił :D Który to juz raz Bartek robi Domina na ostatnim kółku
No cóż widać że mu lekko mówiąc trochę brakuje do Bartka.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Nie ogarniam sukcesu Kurtza. Oglądam go na wyjazdach w lidze i widzę zwykłego przeciętniaka. Potem przychodzi GP i robi co chce.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nieprawdopodobny sezon Kurtza. Teraz chyba nawet jest delikatnym faworytem MŚ.
W Wrocławiu też pewnie będzie robił co chce.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
ja Wam mówię, że to klątwa IMME :)
ale Kurtz wk...ia mnie niesamowicie
ale Kurtz wk...ia mnie niesamowicie
Toczył się ewidentnie w finale. Chyba powinien być drugi warning
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Rzadko czytam komentarze w socjalach, ale odnoszę po dzisiejszym wrażenie że większość żużlowej Polski chce wygranej w MŚ Kurtza niż Zmarzlika. Aczkolwiek jazdy w Motorze bym z tym nie łączył. Po prostu ma spory elektorat negatywny.
Zdecydowanie Kurtz do wykluczenia w finale. Ale nie zmienia to faktu, że Brady daje czadu w SGP i moim zdaniem ma lekką przewagę psychologiczną przed ostatnimi rundami.
Nabijaliśmy się z Lebiediewa w cyklu (do którego zresztą sam się zakwalifikował poprzez SEC), a on jest bardzo blisko utrzymania w stawce. Dominik może już liczyć tylko na Challenge, który zresztą już za tydzień. Bo dzikusa nikt mu nie da po padace, którą odstawia. W identycznej sytuacji jest Vaculik, chociaż jego może jeszcze uratować słowacki paszport.
Nabijaliśmy się z Lebiediewa w cyklu (do którego zresztą sam się zakwalifikował poprzez SEC), a on jest bardzo blisko utrzymania w stawce. Dominik może już liczyć tylko na Challenge, który zresztą już za tydzień. Bo dzikusa nikt mu nie da po padace, którą odstawia. W identycznej sytuacji jest Vaculik, chociaż jego może jeszcze uratować słowacki paszport.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
ezbeg pisze:Rzadko czytam komentarze w socjalach, ale odnoszę po dzisiejszym wrażenie że większość żużlowej Polski chce wygranej w MŚ Kurtza niż Zmarzlika. Aczkolwiek jazdy w Motorze bym z tym nie łączył. Po prostu ma spory elektorat negatywny.
to akurat zjawisko znane od co najmniej kilkunastu lat. Wszystkie liczące się ośrodki z bogatą historią (może poza Toruniem) mają swoich wychowanków-bohaterów i rywalizacje klubową przekładają na indywidualną. Nie to, że popieram, ale teoretycznie gdyby Freddie, Jack czy MM walczyli o medal z Piotrem Pawlickim to też życzyłbym medalu zawodnikowi zagranicznemu
ezbeg pisze:Rzadko czytam komentarze w socjalach, ale odnoszę po dzisiejszym wrażenie że większość żużlowej Polski chce wygranej w MŚ Kurtza niż Zmarzlika. Aczkolwiek jazdy w Motorze bym z tym nie łączył. Po prostu ma spory elektorat negatywny.
Ma i to nie od dziś. Gdy nie miał konkurenta z Australii to dużo osób pisało że wygrywa bo nie ma Artioma Laguty w cyklu. Źle to świadczy moim zdaniem o naszych rodakach. To jest smutne i dla mnie niezrozumiałe. Walka o tytuł będzie chyba do ostatniego wyścigu w Vojens tak mi się wydaje. Dzisiaj wszystko szło bardzo dobrze, aż do momentu gdzie w finale na 1 łuku chwilkę przed Bartka wyskoczył Lindgren. Ja widziałem dziś zwycięstwo Zmarzlika, niestety się nie udało. Ja też nie rozumiem fenomenu w tym sezonie Kangura jak on tak wyskoczył z takimi wynikami w GP. Szok.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'