Marcin Bułka pewnie też przechodzi do ligi arabów, bo spodobała mu się koncepcja budowy silnego składu
Wiktor Przyjemski
Re: Wiktor Przyjemski
Dokładnie tak by powiedział menedżer zawodnika, któremu sponsorzy kazali zmienić klub 
Marcin Bułka pewnie też przechodzi do ligi arabów, bo spodobała mu się koncepcja budowy silnego składu
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12018 ... rtowefakty wypowiedź Kanclerza w sprawie konferencji z Wiktorem
Motor pięknie to rozegrał powołując Przyjemskiego na rundę DMPJ rozgrywaną w Lublinie akurat w dniu konferencji robionej przez Kanclerza.W innych rundach radzili sobie przez Wiktora.
Nie wiem czy trzeba bylo to specjalnie rozgrywać - reprezentuje Motor i motorowych sponsorów, więc nie bardzo widzę jak miałby siedzieć pod ścianką sponsorów Polonii. Będzie na to czas w grudniu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Nie trzeba było. Jakby chodziło o DMPJ, to Kanclerz po prostu zrobiłby konferencje innego dnia. A Przyjemski był potrzebny, bo awans do kolejnej runy nie był wcale taki oczywisty po bardzo słabym występie naszych w Toruniu.
W wielu dyscyplinach transfery ogłasza się w trakcie sezonu, mniej lub bardziej oficjalnie. Ale nigdy nie widziałem, żeby zawodnik będący na kontrakcie, był obecny na konferencji innego klubu. Tego typu rzeczy dzieją się zawsze już po wygaśnięciu kontraktu.
W wielu dyscyplinach transfery ogłasza się w trakcie sezonu, mniej lub bardziej oficjalnie. Ale nigdy nie widziałem, żeby zawodnik będący na kontrakcie, był obecny na konferencji innego klubu. Tego typu rzeczy dzieją się zawsze już po wygaśnięciu kontraktu.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Nie trzeba było. Jakby chodziło o DMPJ, to Kanclerz po prostu zrobiłby konferencje innego dnia. A Przyjemski był potrzebny, bo awans do kolejnej runy nie był wcale taki oczywisty po bardzo słabym występie naszych w Toruniu.
Kanclerz już raz przekładał termin konferencji i teraz też wyraźnie mówi że miał zapewnienie na dzień przed od teamu Wiktora że będą na konferencji.A teraz udaje,że nie wie dlaczego Wiktor odwołał.A no dlatego że Motor powołał go w ostatniej chwili na rundę DMPJ w Lublinie.Ona była wcześniej niż runda w Toruniu.
Kanclerz struga idiotę jakby nie wiedział, że Wiktor na chwilę obecną to nasz zawodnik opłacany z kasy naszego klubu i sponsorów i żadna z tych instytucji nie byłaby zadowolona gdyby Wiktor brał udział w tej konferencji. Gdyby sytuacja była odwrotna, na pewno przypomniały sobie dlaczego coś takiego to patologia.
mema pisze:Flagg pisze:Nie trzeba było. Jakby chodziło o DMPJ, to Kanclerz po prostu zrobiłby konferencje innego dnia. A Przyjemski był potrzebny, bo awans do kolejnej runy nie był wcale taki oczywisty po bardzo słabym występie naszych w Toruniu.
Kanclerz już raz przekładał termin konferencji i teraz też wyraźnie mówi że miał zapewnienie na dzień przed od teamu Wiktora że będą na konferencji.A teraz udaje,że nie wie dlaczego Wiktor odwołał.A no dlatego że Motor powołał go w ostatniej chwili na rundę DMPJ w Lublinie.Ona była wcześniej niż runda w Toruniu.
I dlatego od tego czasu Przyjemski w żaden sposób właściwie nie odniosl się co swojego transferu. Za każdym razem mówi to samo: " jestem zawodnikiem Motoru, walczę o mistrzostwo, to jest najważniejsze".
Przypadek?
To samo było z MM. Wszyscy wieszali psy na Mikkelu, że nie mówił wprost, że odchodzi. A z tego, co ja wiem, to stał za tym Kępa, który wprost zabronił tego MM, powołując się na zapisy w kontrakcie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wiktor Przyjemski miał groźny upadek w Szwecji. Po starcie zanotował bardzo groźny upadek, uderzając z impetem w dmuchaną bandę. Startujący dla Lejonen bydgoszczanin zahaczył o tylne koło Adama Ellisa Do zawodnika wyjechała karetka. Polak tor opuścił na noszach w karetce.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2025, o 20:32 przez Bozena, łącznie zmieniany 1 raz.
Koszmarnie to wyglądało
Rif mi stanął w oczach.
- Dragon_Juventino
- Junior
Na syfach info, że został wezwany helikopter.
Dobrze to nie wygląda :(
Dobrze to nie wygląda :(
No to robi sie ciepło. Przedsmak tego co nas czeka w przyszłym roku.
Inteligenty co mu życzyły po MMPPK najgorszego to wykrakały. Coś bym powiedział w ich kierunku, ale powstrzymam się.
Zdrowia Wiktor i oby plotki co do urazów okazały się tylko plotkami. Wyglądało to strasznie.
Zdrowia Wiktor i oby plotki co do urazów okazały się tylko plotkami. Wyglądało to strasznie.
Tak wpisy o karmie są najdelikatniejsze. Przykre w jaką stronę idzie świat.
To jest niesamowite.Myslalem,że jest tylko kilku baranów ale tam są całe stada.Niektorych nie da się czytać.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przynajmniej Bańbor się zadowoli byciem liderem formacji juniorskiej.
KrzyczącyK1b1c pisze:Przynajmniej Bańbor się zadowoli byciem liderem formacji juniorskiej.
Niesamowicie zabawne. Niewiele się różnisz od tych pieniaczy od karmy.
Briggsowi dzięki za dmuchane bandy...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nie bawi mnie kontuzja Wiktora. Ogromny problem dla klubu, a to był akurat tekst sytuacyjny, który niekoniecznie jest żartem. Bartek po raz pierwszy w karierze będzie miał dużą odpowiedzialność na swoich barkach i to będzie ważny dla niego sprawdzian przed przyszłym sezonem.
KrzyczącyK1b1c pisze:Przynajmniej Bańbor się zadowoli byciem liderem formacji juniorskiej.
Nie chciałem tego wcześniej pisać- nie jesteś zbyt mądry
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nie raz już to pisałeś, także luz :)
Na głupotę nie ma luzu. Baranka o ścianę. A jak nie pomoże to do skutku
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wybacz stary forumowy kolego, akurat tej rady nie zastosuję.