Motor Lublin w sezonie 2025
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
Gorzów to akurat potrafi obiecywać złote góry, najwyżej znów się dług zroluje :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
https://speedwaynews.pl/zuzel/wlokniarz-wygrywa-w-toruniu-kompromitacja-motoru/
O zaczęło się, młodzież pojechała bez Wiktoria i już piszą że kompromitacja.
O zaczęło się, młodzież pojechała bez Wiktoria i już piszą że kompromitacja.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
To że kompromitacja - to akurat się zgadzam. 12 punktów, a przedostatni Poznań 34 to nie kompromitacja? Nawet z 15 punktami Przyjemskiego byłoby słabo.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Motoarena - miejsce dla Motoru przeklęte ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Od młodości wychowani w nienawiści do Motoareny.
Przeklęte będzie dopiero jak wdupimy tam kiedyś playoffy do 30. Na razie jest niewygodne.
No nie wiem. Jak się utrzymaliśmy wpieprzyliśmy im tam najwyżej ze wszystkich druzyn. Jasne - Mikkelowi pasuje. Ale Vaculowi i Worynie też nie najgorzej. Zmarzlikowi na dwa uda. Cierniak plaża
A Oskar Paluch to zamierza zostać w Gorzowie? Kontraktu na 26 jeszcze nie ma.
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ka/jwz4h8x
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ka/jwz4h8x
Ta wypowiedź sugeruje, że nie zostanie w Gorzowie za wszelką cenę. Jakby Gorzów spadł to ja sobie nie wyobrażam żeby miał zostać. Jeżeli uczy się od ojca to on też był ikoną Stali ale to nie przeszkodziło mu jeździć w Starcie. Jakby co to ja chętnie widziałbym Oskara u nas :) Bardzo sympatyczny i ułożony chłopak.
Jakub Kępa pisze:Wszystko odbyło się po dżentelmeńsku, o wszystkim znacznie wcześniej wiedziałem. Decyzję Wiktora uszanowałem. Do 31 października będzie zawodnikiem Motoru Lublin i nie chciałbym tego odejścia szerzej komentować. Na pewno będzie ciężko zastąpić takiego chłopaka jak Wiktor. Trzeba poczekać i zobaczyć, co zadzieje się na rynku transferowym. Mamy parę juniorów Bartosz Bańbor – Bartosz Jaworski. Nie jest to może poziom Wiktora, ale sądzę, że w porównaniu z innymi duetami juniorskimi nie będziemy odstawać. Transfer Wiktora jest osłabieniem w tej formacji, nie ma co ukrywać, ale nie można przecież też w każdym meczu robić po 60 punktów z bonusami.
Ja nie czytam nagłówków i artykułów o rozbiorze Motoru, więc się tym nie przejmuję. Jeśli chodzi o przyszłość klubu i skład na sezon 2026 jestem spokojny.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-motor-l ... jemskiego/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Bez kontuzji Stal raczej nie spadnie. Trudno sobie wyobrazić że mieliby przegrać z Polonią.
Ahhh, no tak, plotki :) a potem wylewany jest ściek na zawodników, jak mówią to samo ;)
kdsz pisze:Jakub Kępa pisze:.
Ja nie czytam nagłówków i artykułów o rozbiorze Motoru, więc się tym nie przejmuję. Jeśli chodzi o przyszłość klubu i skład na sezon 2026 jestem spokojny.
Ahhh, no tak, plotki :) a potem wylewany jest ściek na zawodników, jak mówią to samo ;)
Klasyczny występ Prezesa ;-).
Wiem ale nie powiem.
W każdym razie wierzy w duet Bartków na sezon 2026.
W każdym razie wierzy w duet Bartków na sezon 2026.
Mnie bardziej zaintrygowało to zdanie " Trzeba poczekać i zobaczyć, co zadzieje się na rynku transferowym"...
- Łoptymista
- Trener
co moze znaczyc: cos tam działam, ale wy jeszcze sie nawet nie domyslacie?
"Jeśli chodzi o przyszłość klubu i skład na sezon 2026 jestem spokojny" to moze pan prezes nas takze by uspokoił?
"Jeśli chodzi o przyszłość klubu i skład na sezon 2026 jestem spokojny" to moze pan prezes nas takze by uspokoił?
Przed chwilą u Puki Woryna powiedział, że jeszcze nie wie gdzie będzie jeździł w przyszłym sezonie. I nawet jak przyjdzie mu odejść z Włókniarza nie zrobi tego w stylu Madsena. Zapytany o Motor nie powiedział absolutnie nic.
Dziwi Cie to? Takich rzeczy nie ogłasza się u Puki w podrzędnym magazynie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Wzięli my kiedyś Cierniak z Tarnowa a już trza by koło następnego Tarnowiaka ścieżki wydeptywać.
Perez pisze:Dziwi Cie to? Takich rzeczy nie ogłasza się u Puki w podrzędnym magazynie.
Tak- trochę mnie to dziwi. Na postawione pytanie "czy wiesz gdzie będziesz jeździł w przyszłym roku" mógł spokojnie odpowiedzieć- wiem. Bez podawania szczegółów. Ponieważ odpowiedział, że jeszcze sie nad tym nie zastanawiał to możliwości są dwie: 1. niczego nigdzie nie podpisał i podbija stawki z wykorzystaniem plotek o rozmowach z Motorem 2. kłamie
- tezetomaniak
- Trener
- niespokojny
- Trener
Jakby powiedział, że wie ale nie powie to jasno wybrzmiałoby to, że odchodzi z Częstochowy. Przedłużeń kontraktów nie zwykło się trzymać w tajemnicy, bo po co?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Po weekendzie to wnioski dwa - wolałbym Barneya od Vaculika i Drabika od Woryny.
Chyba że sie Vacul przez zimę nastawi na sezon życia, na razie wygląda trochę kapciowato i bez ambicji. Woryna-Drabik to oczywiście większa loteria i za rok mogą się formą zamienić.
Chyba że sie Vacul przez zimę nastawi na sezon życia, na razie wygląda trochę kapciowato i bez ambicji. Woryna-Drabik to oczywiście większa loteria i za rok mogą się formą zamienić.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No Andrzej w lidze też nie zachwyca. Ja go lubię i podziwiam za determinację, ale wyrobnikiem ligowym lepszym jest Słowak. Chociaż może u nas Łotysz w końcu by pokazał pełnię swojego potencjału

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja za Lebiediewem nie przepadam i ciągle uważam go za zawodnika z pogranicza Ekstraligi i Metalkasu. Idealny zawodnik na liderowanie w Krośnie. O Drabiku już było - dobrze się to ogląda, jest przekotem na motocyklu. Natomiast Woryna jakkolwiek ambitny - sadzi straszne babole. Kantuje motocykl, nie potrafi płynnie przejechać łuku jak od cyrkla. Vacul jedzie straszną padakę i wygląda na kompletnie bezjajecznego. Fred włączył natomiast tryb ostatniego roku we Włókniarzu - czyli najbardziej wkurzający ze wszystkich możliwych - w GP top w lidze 5 punktów. Jeżeli utrzymają taką formę i nie zadziała efekt Motoru będzie bardzo ciężko wejść do czwórki w przyszłym roku.