Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#76 Postautor: Michael » 15 października 2004, o 20:06

Franek dzisiaj ladnie :!:
1. hamepl -15 pkt
2. misiek -13 pkt
gapa -13 pkt
franek -13pkt

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#77 Postautor: prt » 15 października 2004, o 20:24

to rzeczywiscie niezle.
nie mam nic przeciwko zeby utrzymal swoja forme z Pily i zawiozl ja do Zielonej Gory.

gdyby zdobyl tam 13 punktow, bedzie to na pewno dla mnie jedna z wiekszych niespodzianek.
realnie licze na nieco mniej (ale tez dwucyfrowo! :) )

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Gość

#79 Postautor: Gość » 15 października 2004, o 20:53

na swoich czyli czyich ?

a propo skoro już sie spotkał z kolegami mógłby coś ewentualnie zagadać , może ktoś mu sprzęta pożyczy na niedziele.

łukasz

#80 Postautor: Å‚ukasz » 15 października 2004, o 21:23

no i co???? co dzis napisza ci ktorzy tak na franka najezdzaja...???
jechal w doborowej stawce i taki wynik!!! nagle zlapal kondycje i nauczyl sie techniki...???? nie po prostu to dobry zawodnik i przyjdzie czas ze pokaze wszystkim w Lublinie na co go stac. mam nadzieje ze to sie stanie juz w zg.
FRANEK ZOSTAJE U NAS NA NASTEPNY SEZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#81 Postautor: arek200 » 15 października 2004, o 21:26

To chyba najbardziej pozytywna wiadomość dzisiaj. Jeśli Mariusz pojedzie z takim zaangażowaniem(bo domyślam się, że musiał ciężko walczyć o ten wynik), to będziemy mogli ze spokojem oglądać meczyk(ew. śledzić wynik).
A tak na marginesie, wie ktoś może gdzie można znaleźć dokładne wyniki z tego turniej, tzn rozpisane biegi?

Geest
Senior

#82 Postautor: Geest » 16 października 2004, o 09:42

wynik fajny, ale za Frankowem juz zbyt wielu mocarzy sie nie uplasowalo. tak czy owak wierze w niego w rewanzu, bo to dobry zawodnik 8)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#83 Postautor: Gelo » 16 października 2004, o 10:16

Mam nadzieje, że chociaż raz w roku pokaże że jest dobrym zawodnikiem, jak kilka osób pisze. Jego dotychczasowe starty to ogólnie miernota. A że w Pile pojechał dobrze? W lidze niemieckiej też dobrze jeździł.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#84 Postautor: Maxx » 16 października 2004, o 10:41

Franki nie jest zawodnikiem, na którego można byłoby postawić w ciemno. Ma przebłyski super jazdy, ale generalnie wypada bardzo przeciętnie, a przynajmniej tak było do tej pory. Życzyłbym i jemu i nam wzystkim, żeby jutro pojechał tak jak potrafi najlepiej i co ważniejsze - skutecznie wspomógł drużynę.

Siwek Patataj

#85 Postautor: Siwek Patataj » 17 października 2004, o 02:33

łukasz pisze:no i co???? co dzis napisza ci ktorzy tak na franka najezdzaja...???
jechal w doborowej stawce i taki wynik!!! nagle zlapal kondycje i nauczyl sie techniki...???? nie po prostu to dobry zawodnik i przyjdzie czas ze pokaze wszystkim w Lublinie na co go stac. mam nadzieje ze to sie stanie juz w zg.

Super doborowa stawka:-))), w pokonanym polu super Franki pozostawił bowiem: Mikołajczaka, Staszka, Kierzkowskiego, Pecynę, Klechę, Walczaka, Kowalewskiego, Kowalskiego, Wolsztyńskiego, Nowaka i Krygiela. No nie ma co, same znane nazwiska:-)))

Łukasz, tak bez jaj jak pomiędzy dwoma facetami: komu tutaj ściemniasz? Masz oczy? Więc spójrz wyżej, kogo to Franków miał nie objechać z tych zawodników, skoro połowa z nich to młodzieżowcy z II ligi, a połowa to niedzielni żużlowcy, którzy zaliczają w ciągu roku kilka startów, a swoje lata świetności mogą podziwiać w rocznikach Tygodnika Żużlowego?

Gdyby objechał Miśka, Gapę czy Hampela, moglibyśmy mu bić brawo. A on nie objechał nikogo poza ewidentnie słabszymi od siebie.

W czasach PRL-u, te Twoje słowa "jechał w doborowej stawce i stąd taki wynik!!!" nazwane byłyby propagandą sukcesu.

Zdejmij więc różowe okulary z oczu i nie ściemnaj tutaj o jakimś sukcesie, bo ja go nie dostrzegam.

lucki73

PS. Jeśli Franków zrobi dzisiaj dwucyfrówkę na torze w ZG, to ogłaszam, że tutaj publicznie pokajam się i odszczekam wszystko co pisałem o jego umiejętnościach i przydatności tego zawodnika w naszym klubie.

kamillublin

#86 Postautor: kamillublin » 17 października 2004, o 21:23

No widać było co dzisiaj Franków pokazał i reszta jedynie Jeleń niezawiódł pokazał na co go stać
Panu Mariuszowi to już chyba podziekujemy
TYLKO MOTOR ! ! !

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#87 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 21:26

łukasz pisze:no i co???? co dzis napisza ci ktorzy tak na franka najezdzaja...???

Czy dalej jesteÅ› pewny swojego ostatniego zdania?

Karolina M.

#88 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 21:31

"...FRANEK ZOSTAJE U NAS NA NASTEPNY SEZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

A idź mi z tym Frankowem! :x

Sober
Senior

#89 Postautor: Sober » 17 października 2004, o 21:32

Mariusz raczej odejdzie.... Nie jest pewniakiem. Potrafi zrobić dwucyfrowke, zeby pozniej nie wyjsc z 5 pkt. Na jego miejsce potrzeba nam "pewniaka" z ekstraligi, który w każdym meczu robiłby powyżej 10 pkt.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#90 Postautor: Kubbas » 17 października 2004, o 21:59

Juz sam niewiem co myslec o tym zawodniku.
Niby w tym sezonie nie zaliczyl jakiegos b. dobrego wyniku ale mimo wszystko zostawil bym go na kolejny sezon w naszej druzynie.
Dlaczego? Poniewaz wydaje mi sie ze przy odpowiednim sprzecie moze on byc nawet naszym liderem.

Mysle ze moze byc tak samo jak w przypadku Grzeska Knappa ze w 1 sezonie nie bylo najlepiej a w kolejnym Grzesio jest liderem druzyny.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#91 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 22:13

Kubbas pisze:Juz sam niewiem co myslec o tym zawodniku.

Odpowiedź jest bardzo prosta. Nawoływałem już dawno do rozliczania zawodników z wyników, bo tylko to jest wykładnikiem ich postawy na torze. Mariusz jeździł cały sezon bardzo słabo, mimo, że miał stworzone najlepsze warunki z naszych zawodników. W ekstralidze zdobywał po 7-8 punktów, u nas z trudem osiągał takie wyniki i to w niższej klasie rozgrywkowej. Działacze i kibice dali mu ogromny kredyt zaufania, którego absolutnie nie spłacił. Do tego dochodzi negatywna sława, jak sie ciągnie za Frankiem gdzie by nie jeździł. Wniosek jest prosty - Franek out!!!!

rob7
Senior

#92 Postautor: rob7 » 17 października 2004, o 22:15

a na czym te najlepsze warunki polegały?

Karolina M.

#93 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 22:19

O to to!!!. Kto jak kto, ale Franków mial najlepsze warunki do robienia pożadnych wyników. Co mu po sprzęcie jak on na ektaligowych motorach jeździc nie potrafi. Powinien conajmniej 10 punktów w każdym meczu robić, a nie walczyć na torze z samym sobą. Niech juz sobie od nas idzie... :?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 22:29

rob7 pisze:a na czym te najlepsze warunki polegały?

Na sponsorze, który by mu nieba przychylił

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#95 Postautor: motorlublin » 17 października 2004, o 22:36

TEMU Panu już dziękujemy...

Krychs
Senior

#96 Postautor: Krychs » 17 października 2004, o 22:36

Manback pisze:Mariusz raczej odejdzie.... Nie jest pewniakiem. Potrafi zrobić dwucyfrowke, zeby pozniej nie wyjsc z 5 pkt.

Chodzi o to, że o ile mnie pamięć nie myli Franek ani razu w tym sezonie tej dwucyfrówki nie wykręcił. Wcześniej broniłem tego zawodnika twierdząc, żeby z ostateczną oceną poczekać do końca sezonu. Teraz jednak już nie mam złudzeń. Słaby cały sezon, bardzo słabe baraże. Uważam, że powinniśmy się już rozstać z Mariuszem Frankowem...

rob7
Senior

#97 Postautor: rob7 » 17 października 2004, o 23:01

wszyscy o tym sponsorze co by nieba przychylił, zna ktoś szczegóły ile kasy wyłozyli bo z tego co mi wiadomo to sponsorzy w Lublinie dużo obiecują a potem zapominają o zobowiązaniach

Karolina M.

#98 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 23:05

"...wszyscy o tym sponsorze co by nieba przychylił, zna ktoś szczegóły ile kasy wyłozyli bo z tego co mi wiadomo to sponsorzy w Lublinie dużo obiecują a potem zapominają o zobowiązaniach..."

Oczywiscie, ze wiem ile kasy jest w niego włożone. I to bardzo dokładnie wiem. Ogólnie mówiąc ma na wszystko!!!!
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 23:23 przez Karolina M., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ozzyman

#99 Postautor: ozzyman » 17 października 2004, o 23:09

Też jestem za odejściem Franka z lubelskiej drużyny,pod warunkiem , że kogoś pozyskamy w jego miejsce i będziemy mieć pewność, iż będzie to lepszy zawodnik.Mariusz cały sezon miał generalnie słaby,chyba tylko dwa razy zaliczył dwucyfrową zdobycz 10 pkt(u siebie ze słabiutkim Gnieznem i w Gorzowie jeźdzącym bez Palucha i Magnusa).A tak bez błysku i bez olśniewającego występu, a na dodatek ze słabym sprzętem.

Awatar użytkownika
NaughtyBoy

#100 Postautor: NaughtyBoy » 18 października 2004, o 00:15

No i qpa Franio sie nie popisał ,a tak wierzyłem w jego extraligowe umiejętnosci. No nic zawiodłem się na nim i na jego zapewnieniach ,że nawet 10 pkt. zielonka nie odrobi u siebie.