Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Kurcze ja też raczej bym wolał Maksa zamiast Kacpra. Tylko mam wrażenie że jest już pozamiatane.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
na rozpoczęciu 4 kółka było chyba o krok od dzwona, we Włókniarzu by się zapłakali
W Rybniku święto, a wygrali tylko dzięki kontuzji Pawlickiego. W mix zonie pompują Czugunova a chłop pokonal dziś tylko Lamparta i juniorów, do tego przegrał z Karczewskim.
Motor mocny
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Można to też odwrócić i powiedzieć, że wygrali dzięki Drabikowi.
Hayden pisze:W Rybniku święto, a wygrali tylko dzięki kontuzji Pawlickiego. W mix zonie pompują Czugunova a chłop pokonal dziś tylko Lamparta i juniorów, do tego przegrał z Karczewskim.
Usilne robienie z C.Holdera i Czugunowa zawodników ekstraligowych jest równie śmieszne co żałosne. Dali już tyle dowodów na to, że to dla nich zbyt wysokie progi, ale wystarczy właśnie taki mecz ze zdziesiątkowaną ekipą z drugiej połówki tabeli, żeby robić z nich napieraczy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trześniewski swoją leżanką zrobił dwa w jednym. Obrzydliwe i nieudolne. Wydawałoby się niemożliwe a jednak dał radę...
Pełna zgoda. Uważam, że powinni sędziowie pójść o krok dalej i celowe upadki w ewidentnych przypadkach, karać nie tylko wykluczeniem, ale też upomnieniem czy kartką. Dlaczego? Bo to niesportowe zachowanie i narażanie zdrowia swojego i innych.
Pawlicki doznał kontuzji? Co mu jest?
Dostał strzała w kręgosłup szyjny ale ma czucie w kończynach. W magazynie mówili, że prawdopodobnie pęknięte żebro.
To zależy czy jest odma w płucach - jeżeli tak to pauza w startach. Jeżeli nie - to ma dwa tygodnie na dojście do siebie, bo kolejki w przyszły weekend nie ma. Dla żużlowca z pękniętym żebrem to całe wieki.
Ale nikt jeszcze nie potwierdził że kręgi są całe, wiadomo że jest czucie. Jeśli jest uraz kręgosłupa, bez naruszenia rdzenia, to i tak kilka tygodni przerwy.
To prawda - o kręgach na razie cisza.
Piotr Pawlicki - uraz żebra i stwierdzenie odmy płucnej.
Mads Hansen złamał dwa kręgi - jeden w odcinku piersiowym i jeden w odcinku lędźwiowym, a ponadto trzy żebra.
Jak ten Mads pojechał?!?!?
Mads Hansen złamał dwa kręgi - jeden w odcinku piersiowym i jeden w odcinku lędźwiowym, a ponadto trzy żebra.
Jak ten Mads pojechał?!?!?
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
To jest skandal. To co się teraz wyprawia w pogoni za pieniądzem odbiera resztki rozumu. Każdy laik widział w telewizji, że chłopak nie nadaje się do jazdy.
Wspaniała kolejka jeśli chodzi o kategorię "zdolny do jazdy".
Hansen wstaje, idzie sam do parku maszyn z mętnym wzrokiem i jedzie w powtórce (złamane kręgi!)
W Gorzowie Fajfer mówi wyraźnie, że nie ma siły ale co tam dawaj jedziesz.
W magazynie Leszek mówi, że luz, bo mógł przecież Hansen w taśmę wjechać.
Hansen wstaje, idzie sam do parku maszyn z mętnym wzrokiem i jedzie w powtórce (złamane kręgi!)
W Gorzowie Fajfer mówi wyraźnie, że nie ma siły ale co tam dawaj jedziesz.
W magazynie Leszek mówi, że luz, bo mógł przecież Hansen w taśmę wjechać.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mecz bez znaczenia, a na tor wyjeżdża gość z uszkodzonymi kręgami. Całe szczęście, dojechał do mety i nadal może chodzić.
Zastanawiam się, czy ktokolwiek z oglądających transmisję z wczorajszego meczu nie pomyślał, że Hansen ma zakłócony kontakt z bazą.
Zastanawiam się, czy ktokolwiek z oglądających transmisję z wczorajszego meczu nie pomyślał, że Hansen ma zakłócony kontakt z bazą.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
W najdelikatniejszym scenariuszu miał minę "gdzie ja jestem". Coś jak Maciek Kuciapa w Krośnie.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ale czy sprawdzono dmuchane bandy czy aby dobrze wkopane;)
Regulamin jest tutaj do zmiany. A konkretnie punkt, który zabrania w powtórce biegu zastosowania rezerwy zwykłej/taktycznej za zawodnika niezdolnego do jazdy, jeśli powtórka jest w 4. Zupełnie nie rozumiem czemu ma to służyć.
Przez to musieli wsadzić na motocykl półżywego Hansena, bo inaczej Włókniarz byłby 1 punkt w plecy.
Przez to musieli wsadzić na motocykl półżywego Hansena, bo inaczej Włókniarz byłby 1 punkt w plecy.
Też tego nie rozumiem, są zawodnicy rezerwowi chyba po to.
No ale Leszek wprost mówi, że jak się źle czujesz, to zawsze możesz wyjechać i zrobić taśmę ;]
No ale Leszek wprost mówi, że jak się źle czujesz, to zawsze możesz wyjechać i zrobić taśmę ;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jeszcze mi się Niedźwiedź w Falubazie przypomniał jak się zataczał i go wsadzili na "motur".
Tekst Leszka o celowej taśmie kontuzjowanego żenujący. Czyli idealnie na jego poziomie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
ciekawe czy gość ze złamaną miednicą mógłby pod taśmę wyjechać na noszach
Karamba pisze:Jeszcze mi się Niedźwiedź w Falubazie przypomniał jak się zataczał i go wsadzili na "motur".
Ja go pamiętam tylko z tekstu: "pojechałem jak pi..."
https://youtu.be/5f2D_95DsGQ?feature=shared