Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Uważałem od dawna, że Przedpełski na ekstraligę to głęboka druga linia, ale podejrzewałem, że w I lidze może robić za kozaka i zrobić różnicę w kilku meczach. Tymczasem gościu wygrał zaledwie 9 biegów. Dlatego dziwię się jak tu ktoś wspomniał, że ma parę ofert z eligi. Totalnie przeciętny sezon.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jedzie na poziomie Zengiego. Ja mniej więcej tak go umiejscawiałem.
Ale fajny progres ten Chmiel zrobił.
W 2018 był statystą w naszym finale z Rybnikiem, w zasadzie pewnny koniec kariery jak nie po juniorce, to po u24.
Dzis robi 10pkt na wyjeździe w Krośnie i jest liderem pełną gębą.
W 2018 był statystą w naszym finale z Rybnikiem, w zasadzie pewnny koniec kariery jak nie po juniorce, to po u24.
Dzis robi 10pkt na wyjeździe w Krośnie i jest liderem pełną gębą.
Wczorajszy trening Orła w Lublinie przyniósł efekt.
Ale faktem jest że Krosno bez Bjerre miało ciężko. Do tego juniorka im nie dojechała.
Ale faktem jest że Krosno bez Bjerre miało ciężko. Do tego juniorka im nie dojechała.
Ładne jaja w tym Toruniu. Ratajczak z Huryszem robią 12 z 17 punktów Falubazu. Hurysz to w ogóle wygląda w tym meczu jak Kurtz czy Zmarzlik. Na przeciwległym biegunie Pawlicki z Madsenem. Do tego Kvech niepokonany po dwóch seriach
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kvech chce udowodnić Falubazowi heh, pomijając oczywiście fakt że z Zielonej wyleciał na własne życzenie.
Mściciel jak Korneliussen swego czasu wobec KMŻ.
Mściciel jak Korneliussen swego czasu wobec KMŻ.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Mam nadzieję, że Wrocław wpadnie w półfinale na Apator i ich pokonają. Finał z Toruniem może nam sprawić pewien problem, choć nadal będziemy faworytami oczywiście.
Najgorsze, że znowu nam wklepią w pierwszym meczu i będzie trzeba cały tydzień czytać jak to Toruń idzie po tytuł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Warto się przemęczyć przez tydzień, żeby zobaczyć tą żałobę w studio po rewanżu ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kvech jest większym upgrade'm względem Lamparta niż spodziewałem się przed sezonem.
Ja bym z tego spotkania nie wyciągał żadnych wniosków. Mówimy o meczu, w którym optycznie najszybszym zawodnikiem na torze w kevlarze Falubazu był Oskar Hurysz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Lampart to nie wiem czy znajdzie zatrudnienie w 1. Lidze. Nie wiem czy on byłby jakimś wzmocnieniem w Rzeszowie.
żal patrzeć na Holdera
Bez Pedersena widać, że odżyli. Zupełnie inna drużyna.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kto odżył? Bez Nickiego i z Nickim tylko Drabik i Tungate robią większe punkty.
Nickiemu po zjeździe do parkingu knebel w usta, a ręce w kaftan i przynajmniej na pasującym torze coś pojedzie
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Holder jedzie w prawo....
Drabik ostatni raz tak jeździł 3 lata temu, ciekawe czy ustabilizuje formę czy znowu się zaraz skończy
Jestem za
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Imo jesteśmy już na takim etapie sezonu, że należy już mówić o metamorfozie sportowej Maksa.
Maksym jest fantastyczny, chciałbym żeby jeszcze kiedyś jeździł w naszych barwach. Nawet po jego social mediach widać że coś się poprzestawiało w głowie
Czugunov też dobry, on w pojedynczych biegach potrafi wyglądać jak kosmita, a 10 minut później nie wie co się dzieje
U Mrozka jak widać kolejny zawodnik na zakręcie robi comeback