Wiktor Przyjemski
- niespokojny
- Trener
Re: Wiktor Przyjemski
Prekontrakty miały służyć ograniczeniu podbijania stawek przez desperatów a nie sadze transferowej na początku lata. Wielu innych zawodników też podpisało a nie robi szopek w postaci konferencji.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nikt nie chce powiedzieć oficjalnie - źle, kręcą i wygadują banialuki zamiast powiedzieć wprost.
Powiedzieli oficjalnie na konferencji - źle, szopki w środku sezonu.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
- niespokojny
- Trener
Piekarnie mają to do siebie, że nie zawsze się sprawdzają. Mi nie przeszkadzały, nie mam potrzeby wiedzieć już teraz kto odchodzi bo to po prostu psuje kibicowanie. Zamiast rozmawiać o meczach obecnego sezonu, dziennikarze będą wałkować jak Motor poradzi sobie w przyszłym sezonie bez Przyjemskiego. Patologia. Zwyczajowo konferencja przez klub, który robi transfer jest organizowana, gdy zawodnik może się pokazać w klubowych ciuchach. A tu mieliśmy szopke, i puste krzesło. Nie wiem co próbują przykryć w Bydgoszczy, ale wyszło komicznie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
niespokojny pisze:Piekarnie mają to do siebie, że nie zawsze się sprawdzają. Mi nie przeszkadzały, nie mam potrzeby wiedzieć już teraz kto odchodzi bo to po prostu psuje kibicowanie.
Pls, nie żartuj :) jeśli jedna informacja pojawia w dwóch, trzech mediach i jednocześnie wśród piekarni, to jest to pewna informacja i od tego nie uciekniesz. Musiałbyś się wynieść z tego forum i mediów :).
Tymczasem Kanclerz dla "Pobandzie"
Są świadomi, że tak łatwo o awans nie będzie, nawet przez baraże. A ogłoszenie Przyjemskiego da nadzieję pośród kibiców, że może w 2026 się uda. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Panie prezesie, jak trudno było przekonać Wiktora Przyjemskiego do powrotu do Bydgoszczy?
– Nie było trudno, bo wiadomo było że dwie strony tego chciały.
Są świadomi, że tak łatwo o awans nie będzie, nawet przez baraże. A ogłoszenie Przyjemskiego da nadzieję pośród kibiców, że może w 2026 się uda. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Zabrakło klasy i tyle. Karma wróci, a Wiktorek będzie się ścigał o mistrzostwo I ligi.
Chcieli ułagodzić swoich kibiców po oklepie od czerwonej latarnii. Wyszło kiepsko. Wiktora po jego ostatnich wypowiedziach nie można traktować poważnie w sensie kibicowskim. No chyba że wszyscy życzeniowo nadinterpretujemy jego słowa. Niech wygra mistrza dla Motoru i powodzenia. Niezależnie od ligi.
blajar pisze:Nikt nie chce powiedzieć oficjalnie - źle, kręcą i wygadują banialuki zamiast powiedzieć wprost.
Zgadzam się. Ja akurat z Wiktorem nie mam problemu. Nie kręcił w tym roku, nie kłamał, nie przeciągał. I zawsze mówił wyraźnie, że chce jeździć w Polonii, a Lublin jest tylko przystankiem w karierze.
Gelo pisze:Wiktora po jego ostatnich wypowiedziach nie można traktować poważnie w sensie kibicowskim. No chyba że wszyscy życzeniowo nadinterpretujemy jego słowa.
Przecież Wiktor nigdy nie przesadzał z wielbieniem naszej drużyny. Zawsze podkreślał że ma zlecenie w Lublinie, które trzeba profesjonalnie wykonać i tyle. Nie ma serduszek, nie ma tekstów że sobie nie wyobraża kariery gdzie indziej. Mówił, że w klubie wszystko jest na swoim miejscu ale za to narzekał na małą ilość biegów np.
Gelo pisze:Chcieli ułagodzić swoich kibiców po oklepie od czerwonej latarnii.
Przecież Ty nasz polski język znasz bardzo dobrze i zapomniałeś czym jest czerwona latarnia?!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/11962 ... spekulacje
No jakoś nie wierzę w brak ultimatum. Natomiast takie przywiązanie lokalne takiego kozaka, jak Wiktor, to skarb dla Polonii. Pytanie czy to wykorzystają i awansują teraz lub za rok.
No jakoś nie wierzę w brak ultimatum. Natomiast takie przywiązanie lokalne takiego kozaka, jak Wiktor, to skarb dla Polonii. Pytanie czy to wykorzystają i awansują teraz lub za rok.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
KrzyczącyK1b1c pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1196208/zuzel-przyjemski-dostal-ultimatum-jego-glowny-sponsor-ucial-spekulacje
A co miał powiedzieć?
Taaa na pewno by się przyznał jak by powiedzieli Przyjemskiemu: wracasz do Bydgoszczy albo do widzenia.
Już to widzę.
Już to widzę.
rumburaquee pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1196208/zuzel-przyjemski-dostal-ultimatum-jego-glowny-sponsor-ucial-spekulacje
A co miał powiedzieć?
W tym roku różnie może być, ale mając za rok w składzie Wozniaka i na juniorce parę Przyjemski - Pawełczak, to pobiliby wszelkie rekordy frajerstwa, gdyby im się to nie udało.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:W tym roku różnie może być, ale mając za rok w składzie Wozniaka i na juniorce parę Przyjemski - Pawełczak, to pobiliby wszelkie rekordy frajerstwa, gdyby im się to nie udało.
Zgoda, szczególnie, że prawdopodobnie nie będzie żadnego innego mocnego zespołu z aspiracjami na awans.
Niby tak, ale mogą wpaść 2 urazy w sierpniu i nic nie pomoże. Przecież Przyjemski odejście do Motoru ogłaszał będąc kontuzjowany i nieobecny w składzie na Play off. Był na płycie stadionu w stabilizatorze o ile dobrze pamiętam.
KrzyczącyK1b1c pisze:Flagg pisze:W tym roku różnie może być, ale mając za rok w składzie Wozniaka i na juniorce parę Przyjemski - Pawełczak, to pobiliby wszelkie rekordy frajerstwa, gdyby im się to nie udało.
Zgoda, szczególnie, że prawdopodobnie nie będzie żadnego innego mocnego zespołu z aspiracjami na awans.
Będzie - Rzeszów
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Imo bez podjazdu, nie wiem kogo musieliby podpisać, żeby dorównać potencjałowi składu Polonii.
Zwłaszcza, że Keynana stracą na rzecz Falubazu, więc na U24 już nie będą mieć przewagi. Musieli by seniorów podkraść z eligi i liczyć że juniorzy odpalą, bo mają potencjał.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Musieliby wziąć spady z Eligi typu Miśkowiaka, Lebiediewsa, Tarasenke, żeby mieć poważne szanse z Polonią.
Trzeba przyznać, że Polonia ma ogromnego farta, że ma dwóch fajnych zawodników związanych z klubem - Woźniaka i Przyjemskiego. Jestem pewny, że oni obaj dadzą im awans do Eligi.
Trzeba przyznać, że Polonia ma ogromnego farta, że ma dwóch fajnych zawodników związanych z klubem - Woźniaka i Przyjemskiego. Jestem pewny, że oni obaj dadzą im awans do Eligi.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2025, o 22:38 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy jak zrozumieją, że z Thorsella nie będzie ekstraligi...
Bo będzie z Nowaka...
Przedpełski ponoć ma oferty z Eligi, choćby z Gorzowa.
Juniorka jak dla mnie w ogóle nie ma podjazdu do Bydgoszczy. Sorry, ale Majewski to kamikaze, Rafalski to średniak. Jak to w ogóle porównywać do duetu Przyjemski - Pawełczak. To tak jak porównywać parę Cierniak - Lampart do np. Łobodzinski - Pludra
Przedpełski ponoć ma oferty z Eligi, choćby z Gorzowa.
Juniorka jak dla mnie w ogóle nie ma podjazdu do Bydgoszczy. Sorry, ale Majewski to kamikaze, Rafalski to średniak. Jak to w ogóle porównywać do duetu Przyjemski - Pawełczak. To tak jak porównywać parę Cierniak - Lampart do np. Łobodzinski - Pludra
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jak dla mnie Lampart to Rzeszów. Z Taiem mogą myśleć o awansie.
Ale Ty dalej nic nie rozumiesz. Jeśli Polonia zatrzyma seniorów, dojdzie Przyjemski i Pawelczak to gdzie ten Rzeszów ma mieć nad nimi przewagę? W której formacji?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Mnie się wydaje, że Gelo wmawia sobie brak awansu Polonii żeby wierzyć, że Wiktor wróci do nas, gdyby mieli zostać w 1. Lidze :D. W przypadku awansu wiadomo, że będzie dalej jeździł w Bydgoszczy.
Nie - Gelo sobie nie wmawia Wiktora. Z Przyjemskim Polonia będzie mocna nawet na utrzymanie w Ekstralidze. A Rzeszów ze zdrowym Taiem, Przedpełskim, Lampartem i np. Bańborem jest w stanie wejść w ciągu 2 lat. Życzeniowo marzy mi się zmiana geografii żużlowej. Rzeszów, Krosno, Tarnów w ekstralidze i można się bawić :) Na pochybel Kuberom i mechanikom Holdera :)
jeszcze Kraków, Przemyśl i Łódź ;)