Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Za Zmarzlikiem nigdy nie przepadałem, bo to egoista, a Kuberę zawsze lubiłem z powodów, które w większości właśnie stają się nieaktualne, a jednak kiedy sobie przypominam, że Domin odchodzi, bo sobie ostrzy pazury na Bartka, to można to skwitować jedynie uśmiechem politowania.
Spotkanie gołej dupy z batem.

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
Tak tak. W Falubazie wkurzy się na Zmarzlika i będzie mistrzem świata. Są na tym forum takie Einsteiny...
Dużo się mówi o tym, że nie ma żadnych pozytywów tego, że Discovery przejęło SGP. Jest jeden. Bardzo duży
Zawody komentuje duet K-K
Zawody komentuje duet K-K
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Świetne były ujęcia z drona na tym torze, fajnie pokazywały ścieżki obierane przez poszczególnych zawodników.
Myślałem że wyrzucę telewizor przez okno przez tego drona. Ktoś kompletnie nie czuje żużla. Totalna beznadzieja
Torsen pisze: kiedy sobie przypominam, że Domin odchodzi, bo sobie ostrzy pazury na Bartka, to można to skwitować jedynie uśmiechem politowania.
Nawet pomijając kontekst zielonogórski, trzeba powiedzieć, że Dominik w tym sezonie wnosi bardzo mało do cyklu IMŚ. Psim swędem dostał się do finału w Warszawie i to by było na tyle, a jesteśmy już na półmetku zmagań. Doyle, Thomsen, Vaculik i Kubera to obecnie najnudniejsi zawodnicy SGP. Nawet wyszydzani Kvech i Huckenbeck prezentują ciekawszy speedway.
W transmisji z Gorzowa Kasprzak mówił coś o problemach osobistych Dominika. Puściłem to mimo uszu, uznając, że to plotka niewarta uwagi. Aż do wczoraj, gdy komentatorzy wspomnieli, że KejKej pomaga Kuberze w Manchesterze. Należy więc przypuszczać, że posiada zakulisowe newsy na temat zawodnika. Trochę słabo. Zbliża się decydująca część sezonu i potrzebujemy skutecznego Dominika. Kryzys proponuję przełożyć na przyszły sezon.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
Pils pisze:Świetne były ujęcia z drona na tym torze, fajnie pokazywały ścieżki obierane przez poszczególnych zawodników.
Mnie też się ta perspektywa bardzo podoba, choć również przyzwyczaiłem się do innej.
Widać na niej wszystko "w trójwymiarze".

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
No sorry. Z przodu Zmarzlik po mistrzowsku ściga się z Lindgrenem a ja oglądam marudera jadącego sto metrów za resztą. Jak będę chciał sobie pograć w grę to sobie ściągnę apkę.
Takie problemy są również przy obrazie ze "zwykłych" kamer, gdzie realizator pokazuje nie to co trzeba. Natomiast gdy leciał nad centrum akcji wyglądało to dla mnie bardzo fajnie, dużo lepiej widać kto jaką ścieżkę obiera.
- tezetomaniak
- Trener
Fakt, jak dron pokazuje miejsce gdzie dzieje sie najwięcej to bardzo fajnie. Niestety były wtopy, największa wspomniana walka Zmarzlika i Lindgrena. Jeżeli realizator będzie wyciągał wnioski to może być ciekawe urozmaicenie
kdsz pisze:
W transmisji z Gorzowa Kasprzak mówił coś o problemach osobistych Dominika. Puściłem to mimo uszu, uznając, że to plotka niewarta uwagi. Aż do wczoraj, gdy komentatorzy wspomnieli, że KejKej pomaga Kuberze w Manchesterze. Należy więc przypuszczać, że posiada zakulisowe newsy na temat zawodnika. Trochę słabo. Zbliża się decydująca część sezonu i potrzebujemy skutecznego Dominika. Kryzys proponuję przełożyć na przyszły sezon.
Pierwszy sygnał wysłał parę tygodni temu Dobrucki, choć było to takie "wiem ale nie powiem".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Chyba jutro Zach Cook za Kowalskiego. Bartek nie daje rady jechać płynnie. Może się poprawi w kolejnych startach.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
A Spartanie tradycyjnie ledwo chodzą(Krawczyk) ledwo jadą (Kowalski) ale twardo ich dopuszczają do jazdy.
przypomnę tylko, że 4 października w Toruniu finał Speedway of Nations
No tak, ale co w związku z tym?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
to, że można dziś zrobić bardzo duży krok do znalezienia się w 3-osobowym składzie, nawet zakładając, że obecnie duet Zmarzlik i Dudek są faworytami.
Tą prędkością nabierał tej szybkości - Tomasz Gollob.
Gollob coraz częściej ma takie odloty ale ja bym się tego nie czepiał dla mnie jest to wynik stanu zdrowia w pewnym sensie. Dzisiaj też coś tam o braciach Pawlickich jakby się upewniał, że są rodzeństwem..
- tezetomaniak
- Trener
Gollob jest bardziej naszprycowany niż Karaś, to że on tam siedzi to jest jego walka. Można puścić mimo uszu językowe wpadki 

Kacper w motorowej formie ;) Brakujący element w walce o wygrane w Toruniu.
no i kolejne 2 miesiące będzie o potencjale Kawczyńskiego :)
-
- Trener
https://x.com/MichalKorosciel/status/19 ... 5756024012 Koro po raz kolejny sugeruje, że czyta forum Motoru :D
- niespokojny
- Trener
Nawet mu się udało 

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
i komu tu kibicować w tym barażu? kandydatom czy dezerterom?