Wiktor Przyjemski
Re: Wiktor Przyjemski
A tak poza tym, to co nowego?
Szanse na powrót do Bydgoszczy rosną 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zdaniem Kanclerza w tym roku Wiktor nie będzie czekał z decyzją odnośnie sezonu 2026 do finału 2E.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-motor-i ... s-prezesa/
Jerzy Kanclerz pisze:Nie przewiduję powtórki. Ze strony teamu Wiktora nic takiego jeszcze nie wyszło. Przypuszczam, że prezes Jakub Kępa też nie będzie czekał czy Polonia awansuje, bo pewnie tego „serialiku” ma już trochę dosyć. Uważam, że teraz to wszystko rozstrzygnie wcześniej, a nie październiku. Team Wiktora i jego menadżer Marek Ziębicki muszą zdecydować. Jeżeli Wiktor będzie wyrażał chęć powrotu, to jestem przygotowany rozmowy, a jeśli będzie chciał dalej ścigać się w Lublinie, to też to rozumiem. Wiktor dalej czuje się u nas bardzo dobrze. Często bywa w klubie. Przychodzi na treningi naszego klubu nie jako nasz zawodnik, ale osoba, która z Polonią jest związana. Dodatkowo, kiedy tylko poprosi, żeby potrenować to może przyjść i ja nie widzę w tym problemu. On już w młodym wieku wiele dał naszemu klubowi, wiec na to zasługuje. Myślę, że kiedyś wróci do Bydgoszczy.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-motor-i ... s-prezesa/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
W przyszłym tygodniu Przyjemski ma zostać oficjalnie ogłoszony jako zawodnik Polonii.
Dom wariatów.
Dom wariatów.
Nie przypominam sobie drugiego takiego przypadku, żeby któryś zawodnik był aż tak desperacko przywiązany do swojego macierzystego klubu ;) a poza tym, to mogą oficjalnie go ogłosić?? chyba regulamin coś mówi o jesieni?
Mogą ogłosić prekontrakt od 15 czerwca, czyli od dzisiaj
Polonia i tak nie awansuje więc życzę powodzenia w 1 lidze.
To powinno być zabronione. Nie da sie normalnie kibicować swojej drużynie. To jest chore
Wielka szkoda że tracimy takiego zawodnika, ale cóż to jego decyzja. Czy bardziej pod wpływem presji czy z tęsknoty do Bydgoszczy to już wie on sam. Jeśli Polonia nie awansuje to zrobi sobie krzywdę schodząc poziom niżej, takie moje zdanie. A nie mam pewności czy uda się tej drużynie awansować. Ja od początku uważam że z pierwszego miejsca awansuje Unia, jednak nie należy zapominać też o zespole z Krosna. Kandydatów jest trzech bezpośrednio awansuje jedna a baraże wiadomo że to loteria i wszystko może się zdarzyć.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ogłaszanie w blasku fleszy zawodnika na kolejny sezon, gdy obecny nie jest nawet na półmetku, to innowacja rodem z powieści science-fiction. Cyrk.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Cyrk i brak szacunku dla dotychczasowego pracodawcy ze strony Przyjemskiego.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tam żeby za rok się nie okazało, że zamiast ścigać się ze Zmarzlikami będzie rywalizował z Wojdyłlo, Krakowiakiem czy Heleniakiem.
A w 2026 też wcale Polonia nie musiałaby awansować.
No ale jego decyzja.
A w 2026 też wcale Polonia nie musiałaby awansować.
No ale jego decyzja.
Nie wydaje wydaje mi się, że informacja o upublicznieniu zmiany klubu zależała od Wiktora, tylko od tych, którzy wygrali przetarg.
Musieli to ogłosić całemu światu i to zrobili.
A Wiktor też pewnie nie wie czego się spodziewać po Lublinie, gdy automatycznie atmosfera siadła.
Poza klubem bydgoskim wszyscy są przegrani.
Najlepiej odzwierciedla to zdanie Gela -„ Nie da się normalnie kibicować swojej drużynie”
Musieli to ogłosić całemu światu i to zrobili.
A Wiktor też pewnie nie wie czego się spodziewać po Lublinie, gdy automatycznie atmosfera siadła.
Poza klubem bydgoskim wszyscy są przegrani.
Najlepiej odzwierciedla to zdanie Gela -„ Nie da się normalnie kibicować swojej drużynie”
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Zdecydujcie się :). Albo chcecie żeby Kubera powiedział wprost o odejściu (to zrobi Przyjemski wkrótce według doniesień medialnych) albo chcecie być czarowani do października, że nikt z nikim nie rozmawia :)
Niech powie, że odchodzi, ale bez robienia konferencji u nowego pracodawcy.
Richie Faulkner:
Informacje o odejściu powinny zostać tylko między dwiema bezpośrednio zainteresowanymi stronami.
Ja wolałabym do końca sezonu nie wiedzieć.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
To jest najlepsze wyjście, ale nierealne w naszym środowisku żużlowym.
Richie Faulkner:
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
RadeKas pisze:Niech powie, że odchodzi, ale bez robienia konferencji u nowego pracodawcy.
Od kiedy wprowadzono pre-kontrakty, to ja nie mam z tym problemu. Skoro podpisał pre-kontrakt, klub jak najbardziej może to ogłaszać w taki sposób, w jaki chce.
InDorka pisze:Informacje o odejściu powinny zostać tylko między dwiema zainteresowanymi stronami.
Niemożliwe w żużlu od dawna :)
Edit: RadeKas mnie uprzedził.
InDorka pisze:Informacje o odejściu powinny zostać tylko między dwiema bezpośrednio zainteresowanymi stronami.
Ale jakby Twoja drużyna zawodziła, to byś wolała mieć świadomość że przychodzą wzmocnienia.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tak samo, jak łatwiej nam się żyje ze świadomością, że wobec odejść Kubery i Holdera w listopadzie przychodzi do nas taki ktoś, jak Vacul i nie za bardzo zwracamy uwagę na nastroje w Gorzowie z tym związane.
Macie obaj rację, ale jak wiadomo każdy kij…
Ponieważ analizujemy aktualną sytuację bardziej interesują mnie losy i nastroje w Motorze niż w Gorzowie.
A cieszyć się z „nowych skórek” ?
Dla mnie to za wcześnie, jak się zasłużą to na pewno zapomnę o tych co odeszli.
Ponieważ analizujemy aktualną sytuację bardziej interesują mnie losy i nastroje w Motorze niż w Gorzowie.
A cieszyć się z „nowych skórek” ?
Dla mnie to za wcześnie, jak się zasłużą to na pewno zapomnę o tych co odeszli.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
InDorka pisze:jak się zasłużą to na pewno zapomnę o tych co odeszli.
Kubera obok Cierniaka jest najbardziej zasłużonym zawodnikiem w historii naszego klubu. Zdobył dla Motoru najwięcej trofeów. Zapominanie o Dominie raczej kiepsko świadczy o Tobie jako o kibicu (chyba, że coś źle zinterpretowałem).
Będę śledzić jego losy oczywiście, ale juź bez takiego zaangażowania jak podczas jego lubelskich występów.
Tak jak to było z MM chociażby. Zero czy świeca mniej boli u obcego zawodnika.
Okazuje się, źe jestem sentymentalna i nie lubię znaczących zmian. Nie lubię wędrowania z komodami na inne ściany, a przesunięcia ludzi to już zupełnie nie dla mnie.
Pisząc o zasłużeniu się nie miałam na myśli medali, tylko raczej wrośnięcie i zgranie się z resztą w nowym klubie.
Tak jak to było z MM chociażby. Zero czy świeca mniej boli u obcego zawodnika.
Okazuje się, źe jestem sentymentalna i nie lubię znaczących zmian. Nie lubię wędrowania z komodami na inne ściany, a przesunięcia ludzi to już zupełnie nie dla mnie.
Pisząc o zasłużeniu się nie miałam na myśli medali, tylko raczej wrośnięcie i zgranie się z resztą w nowym klubie.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Doszliśmy do niesamowitych absurdów, teraz ten rozstrzał czasowy zrobił się taki, że będą podpisywać kontrakty na dwa lata...do przodu na wiosnę, z jednym klubem na następny rok a z kolejnym na następny, takiej choroby żużla się nie spodziewałem...
No wychodzi na to, że u nas:
- Zmarzlika na 2023 zaklepano przed startem sezonu 2022
- Vaculika na 2026 zaklepano przed startem 2025
W Falubazie Kubere zaklepali na 2026 przed startem 2025.
Więc wychodzi na to, że jesteśmy pionierami w tej dziedzinie
- Zmarzlika na 2023 zaklepano przed startem sezonu 2022
- Vaculika na 2026 zaklepano przed startem 2025
W Falubazie Kubere zaklepali na 2026 przed startem 2025.
Więc wychodzi na to, że jesteśmy pionierami w tej dziedzinie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.