Mateusz Cierniak
Re: Mateusz Cierniak
Ja nie mam takiej wiedzy czy Kubera nie chce jeździć w Motorze, bo Motor coś mu zrobil złego. Może po prostu chce jeździć tam gdzie dostanie bańkę więcej. Co do Holdera to jeżeli wierzyć Ostafie dał słowo Falubazowi ale ostatecznej decyzji nie ma. 50/50
Ziółkowskiego też nam wykupią, łajzy z Greenhole'u
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze: Może po prostu chce jeździć tam gdzie dostanie bańkę więcej
Czyli jednak teza o galaktycznym Motorze, w którym chcą startować wszyscy zawodnicy na świecie, okazała się nieprawdziwa. Co było zresztą oczywiste od samego początku.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
Prawdę powiedziawszy nie przypominam sobie żebym napisał, że wszyscy zawodnicy chcą tu jeździć. A to, że Motor jest galaktyczny to przecież prawda. Obecna drużyna jest być może najlepszą drużyną klubową w historii tego sportu. Jazda w Motorze powinna być nobilitacją. A że są kluby, które lepiej płacą? Pewnie tak. Do Wrocławia dołącza właśnie Zielona Góra co przewidziałem już dawno.
Gelo pisze:Prawdę powiedziawszy nie przypominam sobie żebym napisał, że wszyscy zawodnicy chcą tu jeździć.
A ja sobie przypominam - 2020 r. Wpis, który wprawił mnie w lekkie osłupienie.
Gelo pisze:Generalnie jest tak, że jak nie w tym to w przyszłym sezonie mamy się bić o mistrzostwo Polski. A w związku z tym każdy zawodnik bez wyjątku będzie chciał u nas jeździć.
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2025, o 20:05 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
KrzyczącyK1b1c pisze:Ale co wy z tym Mikkelem xD teraz jest w Toruniu i jedzie lepiej niż kiedykolwiek w Motorze.
jedzie to mało powiedziane on śmiga
-
- Trener
No najlepiej wybrać jeden mecz :D
uczę się od mistrzów ha ha
-
- Trener
Ja opierałem się na średniej sezonowej :)
ja też w Czewie kompromitacja roku była i tyle
-
- Trener
Nie ma sensu ta dyskusja :)
-
- Trener
Wybaczcie, że post po poście, ale wg. Ostafa deal done z Cierniakiem: https://sport.interia.pl/zuzel/news-mot ... Id,7976924
Mityczny uścisk dłoni bez podpisów. Co może pójść nie tak?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Cytujac klasyka: "Na gebe to jest krem nivea". Pozyjemy zobaczymy
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
O Mateusza jestem spokojny.
Akurat w jego przypadku naprawdę przenosiny do Zielonej nie miały żadnego sensu. Ok, kasa większą, ale ryzyk multum
Akurat w jego przypadku naprawdę przenosiny do Zielonej nie miały żadnego sensu. Ok, kasa większą, ale ryzyk multum
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Chciałbym poznać osobę która kuźwa gada z tą gadziną ...
Jeśli dobrze liczę, to Mati już po 4 serii jest pewny awansu do GP Challenge.
Musi zdobyć choć 1 pkt w ostatniej serii.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Tungate i Berge jadą w jednym wyścigu, więc obaj nie zdobędą 3 punktów.