Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
wierzę, że żartujesz :)
Przecież to dwie różne sytuacje
Zależy z której strony spojrzeć. Dwie różne albo dwie takie same sytuacje.
no nie, po pierwsze mając na uwadze pewne wykluczenie, Sparta wiozła najgorszy możliwy wynik, także przerwanie biegu działało na korzyść zespołu. Włókniarz wiózł 3-3, przy wykluczeniu nie dało się zrobić nic więcej. Po drugie Karczewski próbował ściągnąć motocykl z toru, Kowalski nie.
A już zupełnie inną kwestią jest to, że zawodnik ekstraligowy nie ma prawa składać się w łuk tak jak to zrobił Karczewski. Musiał dobrze podsumował, ten upadek było widać we wczorajszej telegazecie :)
A już zupełnie inną kwestią jest to, że zawodnik ekstraligowy nie ma prawa składać się w łuk tak jak to zrobił Karczewski. Musiał dobrze podsumował, ten upadek było widać we wczorajszej telegazecie :)
Wiktor Lampart superstar.
Posty o powrocie do Motoru za 3...2...1...
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ależ ten Wiktor by chodził środkiem Z5 :D
haha, Dymek z Demskim zaorali Kowalskiego
Woryna doświadczony w wypuszczaniu motocykla. Bogu dzięki nie było juniora obok.
Ciekawy jestem jaki proces myślowy miał Kowalski w głowie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Ciekawy jestem jaki proces myślowy miał Kowalski w głowie.
Właśnie mnie też to strasznie zastanawia. Myślał, że w powtórce Mikołajczak opierdzieli parę z Czewy? Że sędzia dopatrzy się winy Halkiewicza? Nie jestem w stanie ogarnąć, co on chciał osiągnąć
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
może miał tak pełnego pampersa, że nie myślał? On raczej na trudnych torach nie robi wyników
- tezetomaniak
- Trener
Tak zwane spięcie na stykach. Myśle, że już w parkingu sam nie wiedział co zrobił.
Flagg pisze:Wiktor Lampart superstar.
Taaa ale już jest specjalistą od trudnych torów, kozak jakich mało
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ge(L)o - co myślisz o czerwonej dla Laguty?
Szkoda, że Lagucie to ostatecznie nie pykło. Pięknie szedł, ryzykował, pokazał olbrzymie jaja. Przesadził.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie widziałem, wyszedłem na papierosa.
ja bym mu dał za brak telemarku 
Trochę się różnił ten upadek od wcześniejszych Kowalskiego i Karczewskiego, które były identyczne.
Pawlicki żółta, wstał, ale niesmak pozostaje
Przypomina mi się baraż z Zieloną.
A to było całkiem niedawno... miałem wtedy lat.... o matko...
A to było całkiem niedawno... miałem wtedy lat.... o matko...
Richie Faulkner:
Ge(L)o pisze:Trochę się różnił ten upadek od wcześniejszych Kowalskiego i Karczewskiego, które były identyczne.
identyczne
jeden wstal i probowal zbiec z toru przy wyniku 3-3, a drugi nie podjal zadnej proby przy wyniku 5-1
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pisałem o upadkach, a nie co działo się po upadkach.
ale decyzja o czerwonej kartce zależy od okoliczności, a nie tego jak kto upadł
Gdyby Kowalski wstał i zszedł z toru, albo chociaż udawał, że próbuje, to czerwonej by nie dostał.
Richie Faulkner:
Czewa z najszerszego toru w Polsce zmieniła się w najwęższy :D