samba pisze:Niech zapyta Żupińskiego czy warto :)
Kopcia Sobczynskiego,Bogdanowicza,Affelta czy teraz Lewandowskiego który chyba jest z Bydgoszczy.
samba pisze:Niech zapyta Żupińskiego czy warto :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Problem w tym, że Małkiewicz z Grudziądzem nie otrze się o żaden medal, a z Toruniem realnie ten brąz, czy w sprzyjających okolicznościach nawet finał może mieć.
KrzysiekS pisze:Proszę cię... Jeśli zgodzi się ilość wyścigów w sezonie to nie ma to wielkiego znaczenia. Raczej miły dodatek. Chyba z sezon temu przed finałem któryś z naszych się delikatnie sypnął, że teraz bardzo by chcieli wygrać dla działaczy, bo wszystko było super. Myślisz dlaczego przed finałami dorzucane są ekstra bonusy? Gdyby to było tak istotne dla gościa to nie trzeba by było go dodatkowo motywować. Typ ma powiedzmy 100 wyścigów i te 190 czy 200 pkt. Wierzysz że te 10 pkt w sezonie ma dla niego decydujące znaczenie?!
Ps. Tu trzeba podsypać aby nie było spóźnienia na samolot czy nagłej niemocy...
I nie należy wkur... za bardzo zawodnika, Natlucze w sezonie punktów, a na koniec zrobi dwa razy taśmę;)
Kargolo pisze:Moją uwagę przykuło jednak to, że w tym fragmencie brzmi jakoś bardziej "ludzko" niż w ostatnich latach. Może w tej głowie coś się ułożyło? Oby tak było, bo Maksym w szczycie formy to zawodnik, którego ogląda się z największą przyjemnością.
KrzyczącyK1b1c pisze:Kargolo pisze:Moją uwagę przykuło jednak to, że w tym fragmencie brzmi jakoś bardziej "ludzko" niż w ostatnich latach. Może w tej głowie coś się ułożyło? Oby tak było, bo Maksym w szczycie formy to zawodnik, którego ogląda się z największą przyjemnością.
Zdecydowanie tak. Tak samo w tym wywiadzie: https://www.youtube.com/watch?v=FiKhh4KBdPM
Ewidentnie ruszyło coś w głowie Maksyma i jeśli pod tym względem będzie dobrze, to będzie to kawał rajdera.
A Jamróg wiedział?Ge(L)o pisze:Sportowiec narzeka, że musi rywalizować o miejsce w drużynie... Klawo. Chyba wiedział przed sezonem, że będzie ich więcej niż miejsc w składzie ? Czy nie wiedział ?
Flagg pisze: A Jamróg wiedział?
Ge(L)o pisze:Kępa nie wiedział. Że Jamróg będzie tak beznadziejny.
Ge(L)o pisze:Sportowiec narzeka, że musi rywalizować o miejsce w drużynie... Klawo.
Ge(L)o pisze:Chyba wiedział przed sezonem, że będzie ich więcej niż miejsc w składzie ? Czy nie wiedział ?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]